User2424 1 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 A gdybym ręcznie na konsoli zmienił kraj w adresie czy by zadziałało ? Czy jak zmienię kraj/region w adresie moim czy to powinno coś dać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 Nie, nie zmienisz kraju. Adres z tego co kojarzę to można, ale kraju nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
User2424 1 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 A VPN ? Może być dobra opcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 Nie zmienisz regionu konta. Co ty w ogóle próbujesz osiągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 Ja kiedyś żeby pobrać kawałki do rockbanda zakładałem specjalnie konto na UK, wiec tak to wyglada na konsolach Sony. Nie da się zmienić regionu jak przy rejestracji podałeś Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 260 Opublikowano 7 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2023 Godzinę temu, Square napisał: Nie zmienisz regionu konta. Co ty w ogóle próbujesz osiągnąć? Dostarczyć nam zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
dajann 0 Opublikowano 1 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2023 Jestem matką 11-letniego syna. Nie może przenieść swoich światów z Minecraft z PS4 na PS5. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2023 A co zrobił? W ps4 zapisał dane na pendrajwa? Bo powinien włożyć pena i zapisać sejwy. Potem w ps5 import No i na ps4 i ps5 niech się zaloguje na to samo konto Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 1 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2023 Albo zwyczajnie w chmurę, a później z chmury na PS5 Tylko że do tego trzeba mieć aktywnego PLUSa. Cytuj Odnośnik do komentarza
paczus1981 0 Opublikowano 3 października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 października 2023 Witam wszystkich.Mam problem taki że gdy chcę połączyć Discord z PlayStation Network to na stronie Discord pokazuje że jestem połączony z PlayStation Network a na konsoli(ps4) nie ma nigdzie ikonki "Discord"... Czy ktoś już miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 5 października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 października 2023 W dniu 3.10.2023 o 20:02, paczus1981 napisał: Czy ktoś już miał taki problem? Na PS5 nie ma żadnej ikony, więc zapewne na PS4 też nie. Po prostu łączysz konto w aplikacji i na Discordzie widać w co grasz. Na PS5 można jeszcze do imprezy dołączać, nie wiem czy na PS4 też. Cytuj Odnośnik do komentarza
paczus1981 0 Opublikowano 13 października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 października 2023 W dniu 5.10.2023 o 20:11, Square napisał: Na PS5 nie ma żadnej ikony, więc zapewne na PS4 też nie. Po prostu łączysz konto w aplikacji i na Discordzie widać w co grasz. Na PS5 można jeszcze do imprezy dołączać, nie wiem czy na PS4 też. Ale ja chce używać Discord tylko jako komunikatora podczas gry . Powinna być ikonka . W ustawieniach na konsoli wchodzę na "użytkownicy i konta" dalej w"połączone usługi" i tutaj powinna być ikonka Discord...a nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
igranrene 0 Opublikowano 14 października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 października 2023 Szukam gier na PS4 z otwartym światem, odpowiednich dla mojego 6-latka, z dobrą grafiką. Crash Bandicoot jest dla niego zbyt szybki i trudny. Grał w jakieś cuda Lego z otwartym światem, które mu się podobają, ale ja szukam zupełnie innych gier z otwartym światem i wolniejszym tempem, jako gier z szybkością, z którymi mu się nie podoba. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 14 października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 października 2023 Zobacz sobie Spyro może się nadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczowaty 0 Opublikowano 14 stycznia Udostępnij Opublikowano 14 stycznia Cześć. Mam ps4 i wszystkie gry, w które grałem nie miały nigdy żadnych lagow ale inaczej jest w kwestii fify, i w fifie 23 i w obecnej EA24 zacina mi się menu, nic więcej, gra chodzi płynnie podczas meczu lecz w menu jest to dosyć uciążliwe.. jakieś propozycje rozwiązania problemu?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mateusz112233 1 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia (edytowane) Witam jestem nowym użytkownikiem ps4 Pro i chciałbym się przywitać ze wszystkimi Pozdro Edytowane 17 stycznia przez Mateusz112233 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mateusz112233 1 Opublikowano 17 stycznia Udostępnij Opublikowano 17 stycznia W dniu 14.01.2024 o 22:19, Kaczowaty napisał: Cześć. Mam ps4 i wszystkie gry, w które grałem nie miały nigdy żadnych lagow ale inaczej jest w kwestii fify, i w fifie 23 i w obecnej EA24 zacina mi się menu, nic więcej, gra chodzi płynnie podczas meczu lecz w menu jest to dosyć uciążliwe.. jakieś propozycje rozwiązania problemu?? Może rysa na płycie jest w miejscu menu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 26 stycznia Udostępnij Opublikowano 26 stycznia Mam pytanie, czy da radę podłączyć ps4 pod laptopa, aby dał obraz? Domyślam się że trzeba jakieś przejściówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 27 stycznia Udostępnij Opublikowano 27 stycznia Ok potrzeba grraber hdmi, ktoś może coś polecić? Ceny od 20 do 150 na ale Drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 20 lutego Udostępnij Opublikowano 20 lutego Da sie w apce psn zobaczyc ile sie zmarnowalo godzin zycia w wiecej niz trzech ostatnich grach? Gdzies mozna to jeszcze sprawdzic moze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 lutego Udostępnij Opublikowano 20 lutego Nie da się, jedynie na PS5 widać wszystko, ale do niedawna nawet na tych trzech nie wyświetlało więc może dodadzą. Na stronie Exophase możesz zobaczyć, dokładnie te same dane co na konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego Udostępnij Opublikowano 20 lutego bezpośrednio na ps4 też się nie dało po którejś aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 20 lutego Udostępnij Opublikowano 20 lutego A nie wiem, bo PS4 nie odpalałem od premiery PS5, ale nie wydaje mi się. Tak jak przesyłanie screenów działa dalej chyba tylko na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 21 lutego Udostępnij Opublikowano 21 lutego Nie ma tego na ps4, ludzie nadal w 2023 pytaja na forach jak i dostaja odpowiedz ze ps5. Apka niestety pokazuje tylko 3 ostatnie gry ale spoko, 675h w SF5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 16 marca Udostępnij Opublikowano 16 marca On 2/20/2024 at 3:20 PM, Mejm said: Da sie w apce psn zobaczyc ile sie zmarnowalo godzin zycia w wiecej niz trzech ostatnich grach? Gdzies mozna to jeszcze sprawdzic moze? mozna użyć 3rd party stron, n.p. https://www.exophase.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi