Square 8 575 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Zależy czego szukasz. Na PSNProfiles nie masz informacji o czasie gry i dotyczy tylko PlayStation, gdzie na Exophase śledzi też MS i N. Na Profiles masz poradniki, jakieś ustawki i inne. Obie strony są dobre. Cytuj
Patricko 1 400 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Jeszcze polecam PocketPSN, mają swój własny system punktowania gierek, czyli te wszystkie (pipi) gierki za 5 zł nie są liczone, więc ranking ma znacznie więcej sensu niż na psnprofiles.com. Oczywiście jeśli kogolwiek to obchodzi. Cytuj
bodzi999 0 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja Witam. Ktoś włamał mi się na konto którego od dawna nie używałem. Dokonał zakupu 2 gier po 340 zł. Potem probowal jeszcze coś kupić lecz bank zablokował kartę. Jak mogę odzyskać pieniądze Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 20 maja Opublikowano 20 maja 15 minut temu, bodzi999 napisał(a): Jak mogę odzyskać pieniądze Skontaktuj się z działem wsparcia PlayStation. Cytuj
Kogucian 0 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Witam!Gram w Arcania na ps4 i wszystkie trofki fajnie powpadały prócz przejdz gre na najwyższym poziomie trudnosci i ukończyłem gre na najwyższym poziomie a trofeum nie wpadło gra posiada też dodatek i po ukonczeniu podstawki przerzuciło mnie na dodatek i czy trzeba przejść też dodatek by trofka wpadła a zarazem platyna? Gdzie pozostałe trofea były związane tylko z podstawką a z dodatkiem żadne.Proszę o opinie kogoś kto też ogrywał tę grę i udało mu się uzyskać to trofeum? I z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Wróciłem do grania w Tsushime na bazowym PS4 i ... macie jakieś porady co zrobić by wyeliminować wibracje w które wpada konsola? Czyściłem już ją i nałożyłem nową pastę ale niewiele to pomogło, wiatrak głośno chodzi i konsola wpada w nieznośne wibracje. Próbowałem stawiać poziomo, pionowo, na jakiś książkach i innych rzeczach ale nic nie jest skuteczne. Strasznie zaprojektowany bubel. 2 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ja do ślimak jak mi wpadał w wibracje to dokupiłem na Ali nóżki z gumowymi podkładkami i było później już legancko. Także polecam. 1 Cytuj
serwkomp 0 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Witam. Czy można grać na monitorze LG ultragear? Nic się nie stanie? Czy lepiej grać na TV? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada A co ma się stać? Ma hdmi? No to nie ma problemu: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi