_mike 318 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Tak jak pisze Grigori, reklamy w grach się nie przyjęły a lokowanie produktu też nie jest nagminne. Co innego reklamy w menu konsoli, myślę że tego może być więcej np ze względu na całe to "uspołecznienie" konsoli, sprzęt skierowany na social gaming jest takim samym łakomym kąskiem jak FB i jego "spersonalizowane" reklamy (łatwiej dotrzeć do konkretnych grup społecznych). Oby chociaż były to reklamy zorientowane na graczy/gry, a nie reklamy lekarstw na zaparcia i preparatów na pryszcze. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Nom dokładnie, reklamy samych gier w sumie nie byłyby problemem i nie byłbym zły jeśli by się pojawiły (i tak wchodzę na strony związane z grami, oglądam ich trailery na youtube itd.). Cytuj
Karas 433 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Jeśli rzeczywiście miała by wzrosnąć liczba reklam to na pewno nie ograniczały by się tylko do gier , pewnie co któraś to była by reklama tego przysłowiowego środka na zaparcia Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 Pro tip - to nie Uncharted sie przejadl a jego formula, ktora jest dublowana w branzy dzisiaj do maksimum. Gdyby nic podobnego po U2 nie wyszlo to moim zdaniem U3 byloby jeszcze lepiej odebrane i na U4 kazdy by czekal z wywieszonym jezorem. wymień mi te tytuły, które mają taką formułe jak uncharted Cytuj
MEVEK 3 466 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 (edytowane) to i tak było podświadomie pewne, ale teraz wiemy o tyle więcej, ze odegra większa role niż się przypuszcza... (...) Nie jesteśmy jeszcze w stanie ujawnić naszych planów na temat przyszłości PlaystationPlus, ale na pewno odegra ważna role w dobie Playstation4 chyba to wystarczy, by z powodzeniem otworzyć nowy temat w dziale Online ? Edytowane 1 marca 2013 przez MEVEK Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes Ten dźwięk poleciał raz podczas PS Meeting, gdy na scenę wszedł Andrew House i wtedy jakoś tak łezka w oku mi się zakręciła. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 chyba to wystarczy, by z powodzeniem otworzyć nowy temat w dziale Online ? Nie wystarczy . Utworzysz temat i będzie wisiał pusty. Nie ma o czym dyskutować bo nic nie wiadomo, jedynie tyle, że będzie w jakiejś tam formie. Cytuj
MEVEK 3 466 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) nurtuje mnie jescze taka jedna sprawa zwiazana z zywotnoscia nowej konsolki... a mianowicie, czy cos poradza na YLoD'a. wiem, ze o zywotnosci PS'One mozemy zapomniec to na bank, ale mogli by sie bardziej postarac tym razem. Edytowane 7 marca 2013 przez MEVEK Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 nurtuje mnie jescze taka jedna sprawa zwiazana z zywotnoscia nowej konsolki... a mianowicie, czy cos poradza na YLoD'a. wiem, ze o zywotnosci PS'One mozemy zapomniec to na bank, ale mogli by sie bardziej postarac tym razem. Właśnie ze względu na YLOD (którego doświadczyłem), PS4 kupię nie wcześniej niż rok po premierze, albo jak pojawi się wersja slim. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 A ja kupie w dzień premiery z 5 letnią gwarancją. I co teraz? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 A ja kupie w dzień premiery z 5 letnią gwarancją. I co teraz? No i nic, będziesz sobie grał w grę... Urządzenie dobrze zrobione nie powinno się zepsuć, a kupowanie dodatkowego ubezpieczenia to niestety naciąganie na kasę. Moim zdaniem przynajmniej. Cytuj
MEVEK 3 466 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 nawet AXA gwarantuje ubezpieczenia na konsolke PS3, chyba za 50 jurkow na rok, ale niestety YLoD nie uwzgledniaja, bo wg ich to nie jest usterka tylko wyczerpanie sie sprzetu, tak jak w przypadku baterii Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 a co z dyskiem do ps4 zwykły czy ssd będzie ?? czy moze zrobia jak nina ze trzeba bedzie dokupic osobno.... Cytuj
Gość Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Wszystko wskazuje, że będzie zwykły, ale spekuluje się, że będzie mały ssd niedostępny dla usera tylko na system. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 oby . moze dadzą opcję do wyboru z ssd lub zwykły. a sytem ma byc na kości pamieci a nie dysku ssd....chyba... czy sie mylę .....?? z innej beczki gdzie jest kontynucja The last guy na ps3 lub ps4 ??? giera byla spoko Cytuj
nelson 4 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 nikt nie wspomnial w temacie dlaczego ps4 jest tak slaba ? 5 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 nikt nie wspomnial w temacie dlaczego ps4 jest tak slaba ? A ty co już grałeś ? że wysuwasz takie wnioski. Czy po prostu jesteś dzieckiem RockStar i nie wiesz co to optymalizacja ? Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 nikt nie wspomnial w temacie dlaczego ps4 jest tak slaba ? A ty co już grałeś ? że wysuwasz takie wnioski. Czy po prostu jesteś dzieckiem RockStar i nie wiesz co to optymalizacja ? Naczytał się opinii prezesa nVidii i nasłuchał kolegów ze szkoły to zadaje głupie pytania. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 marca 2013 Autor Opublikowano 20 marca 2013 Carmageddon: Reincarnation trafi także na PlayStation 4! o tak, o tak.... dobrze że dostali zastrzyk kasy, bo pierwsze przecieki wyglądały jak crap rodem z 2003 roku, mam nadzieje że skoro gra wyjdzie na nexty to bedzie trzymała odpowiedni poziom (grafa, fizyka) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Ja nie mówię że będzie mocniejsza PS4, ale żeby nazywać ją "tak słabą" to przesada. Nie można PC wrzucać do jednego worka z konsolą, bo cena owej już na starcie by cię tak przygniotła że nawet pożyczka od mamy by ci nie pomogła. Dobre narzędzia i w miarę dobre bebechy konsoli pewnie wystarczą by konsolka za 2,5 tyś konkurowała z PC o trochę droższej konfiguracji. I plus odpada upgrade jeśli chcesz grać w gry od RS Cytuj
Gość Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Ktoś chętny na PS4 zza Oceanu? Planuję na jesień rozkręcić biznes z tymi cudeńkami Cytuj
Janush 224 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 W przypadku, gdy ps4 wyjdzie tam wcześniej niż w europie tak ? Bo inaczej to ja nie widze sensu kupowania konsoli z USA, kiedy będzie ją można spokojnie dostać w Polsce Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 marca 2013 Autor Opublikowano 21 marca 2013 teoretycznie cena może byc o wiele mniejsza, bo jak u nich bedzie 500$ to u nas będzie 500 euro + dodatkowo jeszcze na samą polske tez dolicza jakąś chora prowizje (zawsze tak bylo) tylko pytanie jaki bedzie koszt dostawy i cła, bo zwykle jest tego sporo, chyba że ktoś ma jakies sprytne sposoby ;p Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 (edytowane) Ktoś chętny na PS4 zza Oceanu? Planuję na jesień rozkręcić biznes z tymi cudeńkami Dajesz gwarancję? Pewnie będą problemy z gwarancją w polskim oddziale Sony. Ja czekam na premierę w EU, nie będę kombinował ze ściąganiem konsoli zza oceanu. Edytowane 21 marca 2013 przez Pryxfus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi