Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie się edytuje 15 minutowe filmiki nagrane przyciskiem share, chodzi mi o to jak je przyciąć? I jak się włącza w nich dźwięk?

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 730,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2013/11/komentarz-pierwsze-chwile-z-playstation-4   Moje wrażenia     

• Chcialbym zeby Playstation 4 mialo ten sam bootscreen co pierwsza konsola Sony - byl dobry, mial fajny dzwiek, a zreszta mam do niego jakis sentyment. http://www.youtube.com/watch?v=31ivdML1Xes

• wszystko zalezy od tego jaka masz re.wizje

Opublikowano

Po co dzwonić? Wchodzisz z pc wybierasz nie pamiętam hasła i wysyłają ci nowe na maila którego miałeś podanego podczas pierwszej rejstracji;-) proste jak budowa cepa:-P

Przecież napisał że nie pamięta hasła i emaila....

Opublikowano

I jak się włącza w nich dźwięk?

Dźwięku nie trzeba włączać, bo ten jest normalnie nagrywany. To DICE coś zepsuło, że w filmikach z BF4 go nie ma.

Opublikowano

Nie pamieta maila ktorego podal, wiec zapewne ma ich kilka. Dlatego wystarczy ze zrobil jak radzil kolega, a potem sprawdzi wszystkie skrzynki pocztowe - na ktorejs bedzie maila od Sony ;)

Opublikowano

Jakby kogoś ciekawiło co było w Edycji Gracza (bo tego było mało) to zrobiłem krótki film

Opublikowano

Panowie mam taki dziwny problem. Mianowicie jak gram w bf4 i mam zwieche gry i nic sie nie da zrobić tylko wyjsc do menu konsoli to automatycznie mój amplituner nie dostaje dźwięku przez kabel optyczny. Nie chodzi o samego bf tylko konsola ma jakiś blad bo w menu tez dźwięku juz nie mam a dioda sygnalizująca w ampli ze dochodzi dźwięk miga. No i teraz najlepsze.Jak w menu ustawie dźwięk po hdmi pomimo ze hdmi mam tylko poprowadzone do monitora dźwięk wraca ale tylko stereo.Jak wylacze konsole i wlacze i zmienie znowu na dts bitstream to znowu wszystko dziala do pierwszej zwiechy bf. Jak myslicie wina leży po stronie konsoli czy gry ktora wywala ogólnie dźwięk? Wcześniej mialem problem z brakiem obrazu w monitorze ale jak sie okazalo nie mialem hdcp.

Opublikowano

Znalazł już ktoś jakiś sensowny zamiennik tego headseta z zestawu ? szukam czegoś w stylu tego od x360

coś takiego ło

5593-829-209_500x500.jpg

mile widziane linki

Opublikowano

kupi to gdzies w polsce?

czemu tego drugiego nie dawali z konsolą...

Opublikowano

Amazon uk wysyła do pl

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie wiem, lepiej imo ten drugi sie prezentuje, ale ogólnie to jestem zwolennikiem stereo headsetow bo często gram na sluchawkach wiec mam 2 w jednym, tylko kurde kiedy sony wypuści tego patcha

Opublikowano

fajnie, ze dodali haslo przy logowaniu usera. W ogole samo zastosowanie wpisywania go jest dosc ciekawe. Na tyle ze nie trzeba w ogole pamietac hasla. Wystarczy chwycic pada i kombinacja sama nam sie wklepuje/przypomina - rewelka :-)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

fajnie, ze dodali haslo przy logowaniu usera. W ogole samo zastosowanie wpisywania go jest dosc ciekawe. Na tyle ze nie trzeba pamietac go. Wystarczy chwycic pada i kombinacja sama nam sie wklepuje - rewelka :-)

Tez na to zwrocilem uwage, swietna sprawa
Opublikowano

czy wy też macie problemy jeszcze z siecią ? Właczam konsole, loguje mnie błyskawicznie, ale klikając na "Co Nowego" czy wchodząc w "PSN" mam ciągłe wczytywanie. Wchodzac już np w znajomych i patrząc co robią wszystko ładuje sie błyskawicznie.Kilkukrotne wylogowywanie i logowanie sie oczywiście poprawia ten problem, ale to żadne rozwiązanie.

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliście ale leci nowa reklama Drive Club w Polskiej TV z dopiskiem na dole "premiera początek 2014 roku".  Nie powiem kozacko to się prezentuje na tej reklamówce.

Opublikowano

Mam pytanko używam konta US bo tam jest Music Unlimited oraz Video Unlimited. Ale gdy próbóję odpalić aplikacje to widzę taki piękny komunikat :-) Według mnie powinno działać :/

epuIW7n.jpg

Opublikowano

Nie działają te usługi w Polsce i koniec kropka.

Opublikowano

Nie działają te usługi w Polsce i koniec kropka.

Ale ja używam zagranicznego konta na USEJ założone i nie przebywam w Polsce. Próbowałem używać VPN ale to samo :confused:.  Okej rozwiązałem problem zalogowałem się na konto z FI i tutaj ładnie działa Unlimited i reszta.

Edytowane przez ramirez19pl

Opublikowano

Head set na kabel ?! Kiedy tysiące posiadaczy Sony Pulse wręcz żąda natychmiastowej współpracy z PS4. 

jest synchronizacja z facebook jak na ps3 czy nie ma (trofea itd) ??

Zakładając swoje konto była taka możliwość i ją wybrałem, ale podczas zdobywania trofeów nie pojawiają się one na PSN, są tylko te z PS3. 

Opublikowano

Małe info dla używających opcji Share - po kilku testach wygląda na to, że aby inni mogli obejrzeć wasze filmiki i screenshoty (z poziomu PS4) konieczne ustawienie na konsoli w opcjach facebooka "Kto może oglądać moje posty" - "Publiczne".

Przy ustawieniu na "Znajomi" lub cokolwiek innego filmik pojawia się na ekranie "Co Nowego" ale odtworzyć go nie można :/

Dziwne jest też to że jak ktoś usunie swój filmik z facebooka to nie znika on z "Co Nowego", po prostu nie można go odtworzyć.

Mogę oczywiście się mylić, ale szybkie wrzucenie dwóch filmików na dwóch różnych ustawieniach prywatności zdaje się to potwierdzać.

Opublikowano

widzę ze pendrive nie podłączę do ps4.....

ani nie mozna nic zapisac z www na dysk.....(np trailer z gry)

czy tylko mi się wydaje.....??

Opublikowano

Mozna grac w gry :D

Z tego co mi sie obilo o uszy narazie PS4 ma bardzo ograniczone funkcje, trzeba czekac na patche (ładne czasy mamy)

Jeszcze troche i Ci samochod sprzedadza bez kół bo pozniej dowioza.

Edytowane przez Velius