anarom_pl 120 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Cholera, o mnie też się dowiedzieli. Wiedziałem że to światełko na padzie to jakaś grubsza sprawa. Monitorują nas jak nic . Cytuj
sterling 11 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Byłem napalony jak dzik na te KZ4 dopoki nie zobaczyłem u kumpla. Czar prysł, nie wiem dlaczego, po prostu gra sie tak jakoś bez ekscytacji. I teraz z must have zestaw PS4 i KZ4 spadł do kolejki na rok 2014. A w mojej lokacji mogę to kupić bez wiekszych problemów, nie wiem skąd ta panika o niedostepnosci PS4. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 heh ja nie wiem kto mnie do dzieci porównuje. Mam własny dom, narzeczoną, pracę i czas na gry, książki oraz jakiś dobry serial. Ja ps4 kupiłem jako dodatek do lepszych konsol i pc. Po prostu uważam że kupowanie konsoli na premierę i traktowanie jej jako głównej konsoli to pomyłka. Patrz też sprzedałem konsole - xboxa 360 i za niego oraz gry które miałem na 360 w kolekcji otrzymałem sumkę wystarczającą na kupno ps4 . Zostawiłem sobie ps3 bo mam wiele gier z plusa w które chciałbym zagrać oraz przyszłoroczne premiery (persona5, castlevania, dark souls 2 etc). W sumie jak patrze na przyszły rok to więcej premier widzę na ps3 niż na ps4 więc logika grania na ps4 tylko i wyłącznie jest troszkę dziwna dla mnie. Obecnie w tym tygodniu miałem czas tylko na 2 sesje z AC4 i jedną z fire emblem do poduszki więc też czasem nie grzeszę . Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 mnie ps4 jako główna konsola nie dziwi pod warunkiem, że ma się więcej niż 1 grę, nie wyobrażam sobie siedzieć na takim np. killzone aż do momentu wyjścia nowych gier (marzec)...natomiast po złapaniu jakiejś gry do singla (np. AC4) i jakiejś do multi (fifa, BF4, KZ) problem znika i pojawia się problem czasowy kiedy to wszystko ograć nie dziwię się w ogóle ludziom którzy puszczają starsze konsolki do żyda, sam tak zrobiłem, ograłem co chciałem, to co mnie interesuje ogram na PC (zależy mi na raptem 2 grach - dark souls 2 i 2 sezonie walking dead) także main konsolką jest i będzie PS4 - tutaj bez zmian natomiast zostaje problem kiedy ograć to wszystko co chcę - na PC pojawił się DayZ standalone, który namiętnie ogrywam, na Żylecie (kodowa nazwa PS4 made by HIV ) ograłem tak naprawdę tylko singla KZ, zostaje jeszcze AC4, NFS, multiplayery BF4 i FIFA, masterowanie Resoguna, a nawet jeszcze nie zerknąłem na Contrast no tak, nie ma w co grać, sigh. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) True, true. Sam posiadam FIFE, BF, Killzona i nowego NFS (swoja droga az dziwne, ze tak cicho o tej czesci). Ktos musi bardzo nie lubic tych tytulow, by psioczyc, ze nie ma w co grac. Jeszcze jutro kumpel przynosi AC4, mialem tez przez moment NBA i po tych 4 tyg. moge smialo stwierdzic, ze nigdy nie mielismy az tak dobrego startu konsol. Wszystkie gry nie dosc, ze prezentuja spory skok graficzny, to maja naprawde swietny gameplay i multi. W przyszlym roku zas zapowiedzi jest od za(pipi)ania, wiec osoby narzekajace moze niech wypisza w co aktualnie pocinaja na PS3/Xboxie 360... Edytowane 22 grudnia 2013 przez easye Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 no ja kończę masterowanie KZ(moja 1 gra na PS4), następnie zabieram sie za Trine 2, a potem Resogun, Escape Plan i Contrast. Ghost, NFS, Fify, NBA czy Assassin mnie nie interesuja - gram tylko w to co sprawia mi przyjemność, bo o to własnie tu chodzi. jakbym sie niechcący wyrobił przed 2K14, to PS3 czeka w gotowości Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Panowie powiem mi ktoś ile dysk w PS4 ma pamięci ? Posiadam 1 TB z 8 MB i nie wiem czy nie mało ? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Na Ps3 jak mam Plusa system zadaje mi pytanie o save w chmurze. Na ps4 z automatu się savy zapisują w chmurze przy plusie, bo jakoś nie przypypominam aby mnie o to pytało. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Wiecie czego mi najbardziej brakuje na PS4? Powiadomien kto i kiedy stal sie online, oraz ze dany znajomy gra w ta sama gre co ja. Bylo to mega wygodne na PS360, nie rozumiem dlaczego z tego zrezygnowali i mam nadzieje, ze wprowadza to w najblizszym patchu. Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Jak to jest z pozyczonymi grami? Jesli dam koledze nieotwarta nfs;rivals, on pogra po necie i odda mi gre, to czy ja tez bede mogl grac online? Jesli tak, to macie moze jakis link potwierdzajacy to? Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Jak to jest z pozyczonymi grami? Jesli dam koledze nieotwarta nfs;rivals, on pogra po necie i odda mi gre, to czy ja tez bede mogl grac online? tak Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Jak to jest z pozyczonymi grami? Jesli dam koledze nieotwarta nfs;rivals, on pogra po necie i odda mi gre, to czy ja tez bede mogl grac online? Jesli tak, to macie moze jakis link potwierdzajacy to? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Wczoraj z ciekawości odpaliłem demo Lego Marvel na ps3, a potem na ps4. Przecież to wyglądało jakby to inne gry były. Grafika, animacja, ogólny feeling z ps4 miażdży wersję a staruszkę. Jeżeli w innych grach (np Thief, MGSV) będą takie róznice to wspólczuję "zatwardziałym przeciwnikom posiadania ps4 bo nie ma w co grać";) Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Już sam Assassins Creed 4 Black Flag pokazuje moc na PS4 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Największą moc nowej czarnuli pokazuje NBA 2K14 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Największą moc nowej czarnuli pokazuje NBA 2K14 Która defacto też jest cross genowa jak AC4. Już ostrze ząbki na 2k15 pisaną od podsaw na next geny i tylko z marnym portem na PS3 (gameplay z 2k14 + zaktulizowane składy + jakiś nowy tryby rozgrywki) Cytuj
kakus 13 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Czy tylko ja mam takie wrażenie ze Xblive jest bardziej stabilne ?. Dokładnie chodzi mi o to że np. uruchamiam CODa a tutaj coś się wywala, tnie, nie może się połaczyć z serverami etc,. to samo w KZ, najlepiej działa mi BF4. Ni Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 skończyłem Killzona SF i tak sie zastanawiam nad wymiana, ale najwyraźniej będzie z tym problem. ponoć nie da sie wymienić gry z bundla PS4+Gra - ktos cos bliżej o tym słyszał ? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 skończyłem Killzona SF i tak sie zastanawiam nad wymiana, ale najwyraźniej będzie z tym problem. ponoć nie da sie wymienić gry z bundla PS4+Gra - ktos cos bliżej o tym słyszał ? Ale gdzie wymienić ? No ogólnie niby nie można sprzedawać no ale wątpie, że jakieś Janki będą tego przestrzegać w swoich sklepach. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Serio ni dali niczego w plusie na ps4 czy ja jestem slepy, bo wierzyc mi sie nie chce. Niezla kaszanka jesli tak Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Od 8 stycznia jakiś indyk. Cytuj
prymek 9 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Serio ni dali niczego w plusie na ps4 czy ja jestem slepy, bo wierzyc mi sie nie chce. Niezla kaszanka jesli tak Don’t Starve 8 stycznia będzie. Edytowane 26 grudnia 2013 przez prymek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 skończyłem Killzona SF i tak sie zastanawiam nad wymiana, ale najwyraźniej będzie z tym problem. ponoć nie da sie wymienić gry z bundla PS4+Gra - ktos cos bliżej o tym słyszał ? Jak to nie można? Można ja się swojego Killzone pozbyłem dwa dni po zakupie, bo i tak zamierzałem grać w AC4. Ale sprzedałem nie wymieniłem, może to coś innego. Kasa za grę niż gra za grę. Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 pytam, bo ponoć siec sklepów G.Stop nie wymienia, skupuje gier z Bundla. problem jest z paragonem, bowiem na paragonie jest cały zestaw, a to znaczy, ze trzeba by było oddać wszystko. jak jest paragon na gre to spoko, ale w tym wypadku ponoć jest problem. bez paragonu nie chca gadać w ogolę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi