Opublikowano 20 stycznia 201411 l Playroom działa z kamerką, którą trzeba mieć, żeby go w ogóle odpalić. Można zdobyć tam trochę trofeów (sam zresztą wbiłem wszystkie ) i w zasadzie tyle. Do pobawienia się przez 20 minut, później o tym kompletnie zapominasz. Nudy.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Mam pytanko, bo widziałem u kilku osób napoczęte The Playroom. Ta minigierka jest obligatoryjna do odpalenia przy pierwszym włączeniu konsoli, czy jest opcjonalna i można ją olać i wywalić z dysku? To te ludziki co wypadają z dualshocka na dywan, potem latają po salonie i uderzają ciebie w głowę. Z tego co wiem do kamera przyda się już z Tomb Raider, komendy głosowe, wybieranie broni, uruchamianie mapy. Ale nie koniecznie bo DS ma mikrofon to też wystarczy. Nie wiem czy to da się usunąć.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Mam pytanko, bo widziałem u kilku osób napoczęte The Playroom. Ta minigierka jest obligatoryjna do odpalenia przy pierwszym włączeniu konsoli, czy jest opcjonalna i można ją olać i wywalić z dysku? Ale nie koniecznie bo DS ma mikrofon to też wystarczy. Niby gdzie?
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Lepiej poziomo czy pionowo ustawić czarnulkę? Mam poziomo ale chyba będę zmuszony ją postawić tylko czy to nie wpływa na grzanie itp konsoli?
Opublikowano 21 stycznia 201411 l To dlaczego Sony wszędzie promuje PS4 w wersji pionowej? PS4 w wersji pionowej bardziej się grzeje itp? I czy nie ba obawy że płyty będą źle chodzić w napędzie jak konsola stanie pionowo, w pierwszym xboxsie 360 pionowo rysowało płyty Edytowane 21 stycznia 201411 l przez pattro
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Ja mam ją ustawioną pionowo od półtora miesiąca i nic się złego nie dzieje. Kupiłem podstawkę i śmiga - zero komplikacji
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Ja mam ją ustawioną pionowo od półtora miesiąca i nic się złego nie dzieje. Kupiłem podstawkę i śmiga - zero komplikacji A nie jakiś problemów typu że napęd chodzi głośnie itp? Bo u mnie jak postawiłem testowo konsolę pionowo to chodziła znacznie ciszej niż poziomo I jak sprawdza się podstawka, jest stabilnie? ^.^ Edytowane 21 stycznia 201411 l przez pattro
Opublikowano 21 stycznia 201411 l To ta podstawka za 35zl na allegro ?Moze zakupie jak znajde jakies 4 dychy na ziemi..
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Boże widzisz nie piorunami nie razisz. U mnie też konsola stoi w pionie i nic niepokojącego się nie dzieje. Wszystko działa idealnie. Nie sprecyzowałem. Mając wpięty zestaw headset do dualshocka 4 będzie można w grze Tomb Raider uruchamiać mape / zmieniać bronie i takie tam. Przynajmniej tak piszą twórcy a co z tego wyjdzie to się zobaczy za dwa tygodnie. Natomiast mając kamere oczywiście to ma działać tak samo. Cały ten playroom to taka sama lipa jak ten dinozaur z psOne, ktoś go w ogóle pamięta ??
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Ja mam ją ustawioną pionowo od półtora miesiąca i nic się złego nie dzieje. Kupiłem podstawkę i śmiga - zero komplikacji A nie jakiś problemów typu że napęd chodzi głośnie itp? Bo u mnie jak postawiłem testowo konsolę pionowo to chodziła znacznie ciszej niż poziomo I jak sprawdza się podstawka, jest stabilnie? ^.^ Nie sprawdzałem jej nigdy poziomo, bo nie pasuje mi taki układ, ale nie narzekam w żaden sposób, nie jest głośna. Podstawkę kupiłem tą oryginalną, jest mega stabilnie i sprawdza się świetnie, ale konsola stoi stabilnie i bez podstawki.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l LOL kupiłem konsolę za prawie 2000zł, do tego jedną grę za 249zł, do tego miałem już PS PLUS za 179zł, do tego płacę internet 60mbit/s za 80zł i NIE MOGE (pipi)A GRAĆ W FIFE BO SĄ NONSTOP LAGI. PO(pipi)IŁO TYCH LUDZI. CO ZA CZASY. Wracam do mojego 3DSa. Nintendo najnormalniejszą firmą świata. W sumie cytat sprzed ponad miesiąca, ale... nie wiem czy ostatnio odpalałeś Ja na moim necie 6 mbit/s nie mam żadnych lagów i gram bardzo komfortowo Ostatnio rozegrałem 9 meczy w sezonach i każdy bez problemów.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l wiadomo coś kiedy i czy wprowadzą możliwość grania w zakupione wersje z pss gier ps one?
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Dzisiaj zainstalowalem fife, pogralem, lagow nie ma a lacze mam lekko murzynskie ~~8mb
Opublikowano 24 stycznia 201411 l wiadomo coś kiedy i czy wprowadzą możliwość grania w zakupione wersje z pss gier ps one? A to ma tak działać że można będzie grać tylko w gry dostępne na psn? Czy jak mam wipeout 2097 na płycie to nie ruszy ni chxja ??
Opublikowano 24 stycznia 201411 l wiadomo coś kiedy i czy wprowadzą możliwość grania w zakupione wersje z pss gier ps one? A to ma tak działać że można będzie grać tylko w gry dostępne na psn? Czy jak mam wipeout 2097 na płycie to nie ruszy ni chxja ?? Nie.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l jak myślicie, kiedy pojawią się jakieś dodatkowe możliwości ps4? bo to trochę mnie boli, że taki potężny sprzęt, a nie ma żadnych Skajpajów, Jutubów czy innych odtwarzaczy, czy chociażby obecne już w poprzedniej generacji 3D, którego akurat używam chętnie do filmów. I czemu to się nie pojawiło od razu razem ze startem konsoli, taki dla nich problem zainwestować w te proste w dzisiejszych czasach rzeczy? Smutne, mam nadzieję, że stosowny update nadejdzie jak najszybciej.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Takich rzeczy nie wie nikt, ale pewnie nie długo, miesiąc / dwa. Bo konsola ma pewne problemy z save z gier i potrzebuje update firmware. Do nowych słuchawek do obecnych pulse, też serwer DLNA juz obiecali. Może uda im się to wcisnąć w jeden firmware.
Opublikowano 26 stycznia 201411 l jak myślicie, kiedy pojawią się jakieś dodatkowe możliwości ps4? bo to trochę mnie boli, że taki potężny sprzęt, a nie ma żadnych Skajpajów, Jutubów czy innych odtwarzaczy, czy chociażby obecne już w poprzedniej generacji 3D, którego akurat używam chętnie do filmów. I czemu to się nie pojawiło od razu razem ze startem konsoli, taki dla nich problem zainwestować w te proste w dzisiejszych czasach rzeczy? Smutne, mam nadzieję, że stosowny update nadejdzie jak najszybciej. 3d jest w Pinball Arcade i Zen Pinball 2 oraz Trine 2...