MatekDM 1 299 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Nic takiego nie potrzebuje. To rzeczy, które każdy kupuje świadomie, bo jest mu po prostu czy to wygodniej czy lepiej, ale jest również masa ludzi którym podoba się tak, jak jest oryginalnie od Sony. Kwestia gustu i fajnie, że dodatkowo mamy możliwość wyboru, bo nakładki były nawet na starsze kontrolery i również tam zwiększały komfort użytkowania. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 @Macio: to super, że Twoje analogi nie wyglądają jakbyś cały tydzień katował je spoconymi pazurami. U mnie nakładka to konieczność, żeby całkowicie nie odpadły. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Przecież mam nakładki - mówię tylko, że nie wszyscy borykają się z problemem analogów i nie wszyscy kupują te nakładki, albo ich potrzebują. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Moje analogi są super. Nic się nie starło przez ten cały czas od premiery. Nie wiem jak trzeba grać i na chama szarpać te gumy żeby się zdarły. Ale widać są pacjenci co potrafią. Skoro są nakładki to jest zapotrzebowanie. Cytuj
art100 30 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Widzę, że temat jakie słuchawki do PS4 się, przewijał przez ten wątek. Chyba "hameryki" nie odkryłem, ale ja problem headseta dodawanego do konsoli rozwiązałem w następujący sposób: - podłączyłem zewnętrzną kartę muzyczną na USB, która posiada dwa wyjścia: mikrofon i słuchawki - do tej karty podpiąłem słuchawki Plantronics, które na co dzień używam w PC - wyżej wymieniony zestaw działa wyśmienicie. Problem jest jeden - kabel od słuchawek do konsoli. Mikrofon i słuchawki działają bardzo dobrze. Dźwięk jest znacznie lepiej słyszalny niż na słuchawkach dodawanych z konsolą. Jeśli ktoś siedzi blisko od konsoli i ma taką możliwość to polecam rozważyć takie rozwiązanie. Karta na USB nie bardzo się mieści w przedni slot bo jest za gruba ale kabel - przedłużacz rozwiązał ten problem. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Pograłem trochę w bete FFXIV - naprawdę dobra gra ;] Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Panowie, pod tym adresem można sobie sprawdzić jak nasz telewizorek radzi sobie z lagami . http://www.displaylag.com/display-database/ Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Panowie, pod tym adresem można sobie sprawdzić jak nasz telewizorek radzi sobie z lagami . http://www.displaylag.com/display-database/ Najlepsze wyniki mają mniejsze matryce, ja swojego nie zmienię. Nie gram na moje szczęście competitively i dla mnie musi być duży TV minimum 55 cali. Na gwiazdkę pewnie zmienię z 55 na 70* Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Mam 51 cali i w życiu nie zamieniłbym go na mniejszy. Uwielbiam grać na dużym ekranie, nawet kosztem większych opóźnień itd. Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Moje analogi są super. Nic się nie starło przez ten cały czas od premiery. Nie wiem jak trzeba grać i na chama szarpać te gumy żeby się zdarły. Ale widać są pacjenci co potrafią. Skoro są nakładki to jest zapotrzebowanie. trzeba grac w gry jak fifa czy fpsy, u mnie po 2 tygodniach widac niewielkie zuzycie, rece mam zawsze czyste, dbam o sprzet a paznokci praktycznie nie posiadam Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Ale co to za gadanie o czystych rękach i paznokciach? Poprawnie wykonane gałki po prostu nie zniszczą się w ciągu 1-3 miesięcy. Sony samo potwierdziło, że pewna część padów jest wadliwa i koniec. I na to wygląda, bo z kolei nie wszyscy mają ten problem. Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Moje analogi są super. Nic się nie starło przez ten cały czas od premiery. Nie wiem jak trzeba grać i na chama szarpać te gumy żeby się zdarły. Ale widać są pacjenci co potrafią. Skoro są nakładki to jest zapotrzebowanie. dbam o sprzet a paznokci praktycznie nie posiadam U ciebie luz, ale nie każdy obgryza paznokcie . Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Ale co to za gadanie o czystych rękach i paznokciach? Poprawnie wykonane gałki po prostu nie zniszczą się w ciągu 1-3 miesięcy. Sony samo potwierdziło, że pewna część padów jest wadliwa i koniec. I na to wygląda, bo z kolei nie wszyscy mają ten problem. Czyli oba moje DS4 są tip top Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 gdzie zmienić przypisywanie przycisków nagrywania i fotek ? za każdym razem robi mi zrzut obu plików, a chce tylko fotkę. gdzie szukać ? 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 wchodzisz do menu share i naciskasz opcje tam będziesz miał wybór jak ma działać przycisk share niestety nie ma możliwości opisania samodzielnego co ma robić jest tylko albo albo 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Jak to w koncu z ta dystrybucja cyfrowa jest ? http://allegro.pl/nba-2k14-hit-ps4-nowa-i4022411225.html Nastepna gra po knacku, fifie i nfs, ktora jest sprzedawana w taki sposob.. Przeciez to bez sensu. Kupie Fife za 259zl cyfrowo po czym sprzedam 3 za 140zl i wyjde jeszcze na spory plus ;/ Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 To jest nic innego jak odsprzedaż slotu z grą kupioną w PSS, a nie normalny zakup w cyfrowej dystrybucji. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 No wiem, ale jak to sie ma z "legalnoscia" i czy ta gra nie zniknie mi po 3 dniach ? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 ok ale czy na tej grze będę mógł grac na swoim profilu i zdobywać trophy ? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Nie mam PS4 więc mogę sobie jedynie teoretyzować Aby grać na swoim koncie, to konto z grą trzeba ustawić jako główne. Z tego co ja wiem, to konto może być główne tylko na jednej konsoli (poprawcie jeżeli jest inaczej). Jak ktoś zrobi reset hasła przez www to po 3 dniach możesz już np nie pograć (nie wiem jak to działa na PS4, odsyłam do instrukcji konsoli i PSN). Cytuj
RoninJackF 2 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Jest tak jak pisze Square, logując się na swoje konto możesz konsolę na której się logujesz ustawić jako tak zwaną Home Console, czyli konsolę główną. Na tej konsoli wszystkie gry jakie zakupisz mogą być odpalane z innych kont, ponadto tez jeśli masz PS Plus to wszystkie konta na Home Console będą mogły korzystać z jego dobrodziejstw. Konsolę można w każdej chwili dezaktywować jako domową więc jeśli osoba sprzedająca takie konto ją u siebie dezaktywuje to ty po zalogowaniu się na te konto będziesz mógł ustawić swoją konsolę jako konsolę główną dla tego konta. Oczywiście warto by zmienić od razu po zakupie hasło do takiego konta. Co do legalności odsprzedaży konta to raczej jest to niezgodne z regulaminem PlayStation Network, ale z drugiej strony Sony nie ma też w sumie sposobu by wykryć ze 100% pewnością że ktoś odsprzedał konto. Ot. po prostu ktoś loguje się swoim kontem na innej konsoli. Cytat z regulaminu SEN: You may not sell, buy, trade, or otherwise transfer your Online ID, SEN Account or any personal access to SEN through any means or method, including by use of web sites. Edytowane 9 marca 2014 przez RoninJackF Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Pograłem trochę w bete FFXIV - naprawdę dobra gra ;] Ja niemogę tego wlaczyc. Jakies bledy konta. Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Nie możesz bo beta skończyła się 3 marca. Następna faza ruszy 4 kwietnia i będzie trwała trzy dni. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Czy macie coś takiego, że raz na 10 razy konsola uruchamia się bez dźwięku? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Tego nigdy nie miałem, ale u mnie system PS4 raz na 10 odpaleń wywala z gry i wyświetla błąd. Wczoraj w Dead Nation. Wiele razy zdarzyło się przy przeglądaniu screenów z Killzone'a. Raz z NFS'a. O dziwo Resogun czy Knack chodzą poprawnie, więc nie wiem czego to kwestia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi