Fanek 668 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 (edytowane) czy wyszła jakaś nowa rewizja PS4 względem ten poczatkowej wersji z listopada, z któa ludzie mieli problemy? czy po prostu Sony z czasem wypuściło nowy, poprawiony soft? http://www.psdevwiki.com/ps4/Datecode w związkuz tym linkiem, ktoś może napisać coś więcej? Edytowane 14 czerwca 2014 przez Fanek Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) Wyszły nowe. Ja mam konsole z bundle Watch_Dogs, datacode - 4B, a więc konsola z kwietnia lub maja 2014. Liczba oznacza rok produkcji, np. 4B, czyli 2014, 3A - 2013, 5D - 2015 itp. A litera to kwartał: A (styczeń, luty, marzec), B (kwiecień, maj, czerwiec), C (lipiec, sierpień, wrzesień), D (październik, listopad, grudzień). Niestety nie wiem czy da się rozszyfrować dokładną datę produkcji. Premiera bundla z Watch_Dogs była 27.05, więc konsola musi być z kwietnia lub maja, bo czerwca jeszcze nie było Edytowane 15 czerwca 2014 przez Emtebe Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 (edytowane) Znaliście taki sposób na oglądanie filmów, zdjęć na PS? Edytowane 23 czerwca 2014 przez gamerTHC 1 Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Słyszałem że jest możliwość ukrywania trofeów na ps4. Ukrył bym parę takich gier których nie ukończyłem . Jak to zrobić? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 W ustawieniach prywatności profilu możesz ukrywać wszystkie trofea z wybranych gier. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Tez bym ukryl pare jakis cudow co odpalilem i wywalilem. W sumie powinna byc opcja wywalania ich zeby czlowiek mial spokoj. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 czerwca 2014 Opublikowano 24 czerwca 2014 Ja nic nie wywalam dzięki temu wiem w co grałem i mi się nie podobało; ) Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) od wczoraj jestem póki co szczęśliwym posiadaczem PS4, niestety pograłem tylko 10min w Killzone, brak czasu kupiłem wersje bundle z WD i tymi motorami, udało sie wyrwać po dobrej cenie, rewizja 4B, troche inna guma na analogach i ciekawe czy jeszcze coś poprawili dzięki Emtebe za pomoc i wszystkim innym, którzy mi doradzili, tak bym pewnie czekał do września z zakupem mam kilka pytań do posiadaczy PS4: 1. Zauważyłęm wczoraj, że konsola była lekko ciepła przy zasilaczu, lekko ciepła obudowa z tyłu, nic co powodowało by obawy czytałem gdzieś, że w spoczynku PS4 ma 40* a w grach 45* to prawda? Jak u was jest z grzaniem sie konsoli, po 1h i po kilku godzinach grania? 1a. Wentylator w konsoli chodzi cały czas u was czy włacza sie tylko co jakiś czas? 2. Zapaliła sie komuś kiedy czerwona lampka na konsoli oznaczającą przegrzanie? przeczytałem całą instrukcje 3. Ile czasu ładuje wam sie oryginalny pad? 3a. Czy na początku powinno sie jakoś sformatować baterię? w komórkach dawniej rozładowywało sie na maxa i ładowało 12h, nie wiem czy teraz to jeszcze ma sens. 3b. Na ile gdzieś godzin gry wystarcza wam naładowany na full pad? do 10h? 4. Ktoś używa tych dodatkowych podstawek do ładowania padów, są jakieś znaczące plusy tego, czy tylko ładnie wygląda? 5. Rozumiem, że można go mieć podłączonego kablem pod USB aby sie ładował i grać w tym czasie? 6. Grając w jedną gre przed wyłaczaniem konsoli wyjmujecie płyte z napedu, czy wkładacie raz i wyjmujecie dopiero po przejściu gry? Nic nie stanie sie płytce jeśli będzie przez tydzień siedziała niewyjmowana? 7. Konsole podłączyłem kablem cyfrowym z Logitech Z-5500 i mam dzwiek DTS, ale mam dzwiek z głośników TV też, na razie wyciszyłem TV na 0, da sie to jakoś z poziomu konsoli wyłączyć? 8. Na koniec dnia wyłaczacie konsole czy chodzi u was cały czas w Stand BY? 9. Podświetlnie pada w tej chwili da sie tylko przyciemnić, nie da sie tego całkowicie wyłączyć? bo jednak dalej widać to światło, odblasków na tv nie mam, ale nie czaje po co to w oógle wstawili 10. Porty USB wykorzystujecie do czegoś oprócz ładowania pada? macie coś podłączone do nich? 11. Wyjście AUX z tyłu co tam można podłączyć? 12. Dużo kurzy wam sie konsola, kurz zbiera sie na kratach po bokach? nie wiem czemu mój pokój "produkuje" stosunkowo dużo kurzu, nie wiem czy zakrywać czymś konsole jak nie używam? stoi obok tv na szafce sorry za noob questions, ale to moja pierwsza konsola nie licząc x360 przez pare tyg a Killzone na Sony 50" po prostu piękny Edytowane 1 lipca 2014 przez Fanek Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) 1. Tak chodzi raz ciszej raz głośniej. 2. Nie 3. Nie sprawdzałem ale Google.pl i lecisz 3a. Nie 3b. Ok 6 chyba 4. Ślicznie wygląda 5. Tak 6. U made my day tym pytaniem. Możesz i rok trzymać płytę w czytniku ale tylko rok. Rok i jeden dzień a płyta się zniszczy. 7. Google.pl 8. To zależy jak ściągam to stand by a tak to kompletnie wygaszone bo czasem i 4 tyg nie gram. 9. Nie da się 10. Usb dysk, sluchawki etc 11. Google.pl 12. Kurzy się jak pc czy pralka. Edytowane 1 lipca 2014 przez blantman Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Wszystkie pytania fajne, ale 6 w szczególności. Ale odpowiem : 1: Tak, to normalne. 2: Nie 3: około 1,5h 3a; Nie trzeba 3b: około 8h 4: Jak masz dwa pady i pieniądze na dodatkowy sprzęt który zbiera kurz to możesz sobie kupić. 5: Dobrze rozumiesz 6: Jak płyta będzie w środku to dostaniesz za to dodatkowe trofeum, jak kto lubi. Tak na serio, płyta może być w środku cały czas. 8: Wyłączamy zazwyczaj 9: Nie da się całkiem wyłączyć light bara 12: Kurz to kurz, zawsze będzie. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 12. Kurz to ludzka skora, także im więcej grasz, tym więcej sie go zbiera wnioski sa dwa - albo mniej graj, albo zacznij sprzątać ja osobiście polecam popraktykować druga metodę Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 zdaje sobie sprawe, że kilku osobom poprawiłem humor ale jak pisałem to moja pierwsza konsola poza 2tyg na x360 obchodze sie na razie jak z jajkiem dzieki za odpowiedzi byle do 16 w pracy 1 3 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Nawiązując do tego kurzu wiecie czy na ps4 działa fan test jak to miało miejsce w trójce? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 To wyjście aux jest do kamerki. Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Powiedzcie mi jak kupię Child of Light na PS3 to na PS4 też będę miał tę grę dostępną? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Jeśli w sklepie jest napisane crossbuy to tak. Jeśli nie jest to zaznaczone to nie i szczerze wątpię żeby było. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Jest cross-buy do Child of Light https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/child-of-light/cid=EP0001-NPEJ00305_00-B000000000001030 Ten produkt Cross-Buy uprawnia Cię do pobrania wersji na PlayStation®3 i PlayStation®4. 1 Cytuj
ziobrovski 20 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 Dzięki, nie wiedziałem na jakiej to zasadzie do końca działa. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) http://allegro.pl/watch-dogs-watch-dogs-ps4-limitowana-edycja-dlc-i4402038509.html Skąd takie niskie ceny gier? Gość sprzedaje dostep do konta? Sniper Elite III u tego gościa jest za 99zł. Mimo że ma same pozytywy to wolę zapytać: nie ma tu żadnej zasadzki? Edytowane 12 lipca 2014 przez Lukas_AT Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 To nie kody, ale gotowe konta. Cytuj
Gość Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 To nie kody, ale gotowe konta. Dokładniej mówiąc sprzedaje możliwość jednorazowego ściągnięcia gry. Skasujesz i już jej nie będziesz miał. Gościu po sprzedaży zmienia hasło (i być może adres pocztowy) - no chyba, że ty to zrobisz pierwszy;) a ponieważ łamie regulamin, nie będzie mógł się odwołać na allegro. Mimo, iż jest to nielegalne, nikt z tym nic nie robi (kasa nie śmierdzi). Kupujesz na własne ryzyko, ale dla mnie wypożyczenie jednorazowe gry za więcej niż 49zł jest zdzierstwem. Lepiej powymieniać się na tytuły ze znajomymi. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Zawsze lubiłem unikalne wersje konsol, ale ta wyjątkowo ciekawa Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Ta PS4 wygląda tandetnie i bazarowo, pewnie przez te LOGA, które swoją drogą są mocno średnio wkomponowane w całość. Pad nawet spoko.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi