adi 189 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Świetnie, właśnie przyszedłem ze sklepu z nowiutką PS4-no to sobie pograłem Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Świetnie, właśnie przyszedłem ze sklepu z nowiutką PS4-no to sobie pograłem jakieś bundle czy czysta? Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Tylko nie pisz już o tych rewizjach, proszę Bez urazy oczywiście, po prostu widzę, że bardzo polubiłeś ten temat 5 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 (edytowane) Dwa tygodnie temu oddałem konsolę do serwisu w Saturnie, oni wysłali do kochanego przez wszystkich PRAMu. Okazało się, że konsola była do odebrania już tydzień temu, ale ktoś z Saturna zapomniał się ze mną skontaktować. Ze sporymi obawami otworzyłem pudełko, obawiając się po tych historiach najgorszego, no ale na szczęście jest inaczej, konsole jak i pady wymienili na nowe ( jednego pada rozkręcałem chyba z 10 razy ), z ciekawostek, konsola z rewizji 4B, więc w domu sprawdzę, czy jest jakaś różnica, a jest z pewnością w dotyku, konsola w ogóle nie skrzypi, gdzie ta premierowa miała z tym dość spory problem ( ale latały mi jakieś śrubki w obudowie, więc może to było przez to ). Cóż, ja na szczęście jestem z serwisu bardzo zadowolony, no chyba, że wrócę do domu, podepnę konsolę, a ona nie będzie działać Edytowane 29 sierpnia 2014 przez Moldar Cytuj
Dawidb91 0 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Witam was Mam do was pytanie Czy opłaca się teraz kupować konsole czy lepiej poczekać np na następną wersje np slim PS4 ? Jak z awaryjnością tej konsoli ? Jest jakaś różnica miedzy PS4 białą a czarną prócz farby ? Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Awaryjnosc jest bardzo mała, a slim pojawi się pewnie za jakieś 2 lata. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 So yes, It's now official. Themes are coming to the #PS4 in update 2.0 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Witam was Mam do was pytanie Czy opłaca się teraz kupować konsole czy lepiej poczekać np na następną wersje np slim PS4 ? Jak z awaryjnością tej konsoli ? Jest jakaś różnica miedzy PS4 białą a czarną prócz farby ? A jest na PS4 gra, w którą chciałbyś zagrać? Ja chciałem ograć AC4 Black Flag, i kupiłem na premierę. Potem doszło Resogun i grywam do dziś. Nagle niezapowiedziana wpadła odświeżona Lara w TR: Definitive Edition to też ograłem. Dwa miesiące później zawitał stary znajomy Joel, który przyprowadził ze sobą Ellie. I też bawiliśmy się nieźle. A teraz ogrywam Metro Redux. Opowiedz sobie na pytanie czy chcesz w coś zagrać na PS4 czy potrzebna ci tylko konsola. Gier jest dość sporo i z każdym miesiącem pojawia się nowa. Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Jak to jest z tymi kontami z grami na allegro? Muszę ustawić je jako główne, a moje jako dodatkowe?Czyli kupując dwie gry w taki sposób muszę zmieniać konto na główne na to z którego mam grę? Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Wszystkie jako glowne i jedziesz z grami. Dzieki temu grasz we wszystko na kazdym koncie. 1 1 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Wczoraj kupiłem PS4 i już zdążyło mnie poirytować... Czy konsola lubi się uprzeć i nie wpuszczać np. do Store'a, a jedynym sposobem namówienia jej na to jest reset? Kilkukrotnie miałem tego typu "blokady". Parę razy nie chciała dać mi wejść do sklepu, a i zdarzyło się odmowić pokazania znajomych na liście. Ot i wyświetla się tło i koniec - WTF? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 ja jeszcze nie miałem takich problemów, dziś od 17 byłem prawie cały czas online i wszystko chodziło ok zrestartuj profilaktycznie router, w ustawieniach PS masz sieć, odnów tam adresy i zrób jeszcze raz test połączenia może masz chwilowe problemy i samo przejdzie, napisz czy coś pomogło Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Wczoraj kupiłem PS4 i już zdążyło mnie poirytować... Czy konsola lubi się uprzeć i nie wpuszczać np. do Store'a, a jedynym sposobem namówienia jej na to jest reset? Kilkukrotnie miałem tego typu "blokady". Parę razy nie chciała dać mi wejść do sklepu, a i zdarzyło się odmowić pokazania znajomych na liście. Ot i wyświetla się tło i koniec - WTF? Ustaw sobie googlowskie DNSy, to tez pomaga trochę. Ale friendlista zwiechy i tak łapie czasami:/ Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Jakie akcesoria byście polecili do konsoli poza drugim padem . Kamerki na razie nie potrzebuje chyba że Just Dance kupię. Te różne nakładki na gałki to dobra sprawa czy sobie darować? Nie wiem czy nie kupić gałek od pada XOne i nie spróbować podmienić . Cytuj
hniv 5 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 kup lepiej nakladki z hamy tam sa takie ktore ksztaltem przypominaja gały z xboxa. Ja kupilem te nakladki w koszalinie w media za 9,99zl. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Jakie akcesoria byście polecili do konsoli poza drugim padem . Vitę...? 1 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Hehe. Mam 3DSa i laptopa do gier jak jestem poza domem. Co miałbym z Vitą robić. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 chociażby grać na kiblu poprzez remote play, czy jaką to tam nazwę będzie miało xd ale to chyba opcja dla uzależnionych Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Remote play fajnie sprawdza się w Knacku, bo gra korzysta z dwóch przycisków, inne tytuły wymagają za dużo miziania konsoli z obu stron, fpsy od razu odpadają, bo celowanie jest dosyć uciążliwe. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Hehe. Mam 3DSa i laptopa do gier jak jestem poza domem. Co miałbym z Vitą robić . Moja "rada" z Vitą była pół żartem - jako akcesorium do PS4; pół serio - bo ludzie nie doceniają tego sprzętu. Co do kwestii pół serio - ja już kilka razy grałem przez Remote Play poza domem. Głównie w robocie (bo router), ale od biedy i na mieście można spróbować - zależy od jakości połączenia. Poza tym, wbrew temu co się mówi i pisze, Vita ma całkiem pokaźną bibliotekę gier i to nie tylko w temacie indyków. Jest kilka dobrych exów jak i parę konkretnych multiplatform, "darmowe" gry z PS+ a jak ktoś przy tym jeszcze lubi jRPG, tudzież japońszczyznę w ogóle - to niemal idealna platforma dla niego. A na upartego i za drugiego pada do "czwórki" też może robić. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 ja jeszcze nie miałem takich problemów, dziś od 17 byłem prawie cały czas online i wszystko chodziło ok zrestartuj profilaktycznie router, w ustawieniach PS masz sieć, odnów tam adresy i zrób jeszcze raz test połączenia może masz chwilowe problemy i samo przejdzie, napisz czy coś pomogło Ktoś mi powiedział, że ma to związek z aktualizacjami PS Store - wtedy sieć chodzi gorzej. Faktycznie, w kolejnych dniach nie zauważałem podobnych problemów (no... może raz czy dwa...). Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) Jakie akcesoria byście polecili do konsoli poza drugim padem . Kamerki na razie nie potrzebuje chyba że Just Dance kupię. Te różne nakładki na gałki to dobra sprawa czy sobie darować? Nie wiem czy nie kupić gałek od pada XOne i nie spróbować podmienić . Vertical Stand i 55 calowy TV, niczego więcej nie potrzebujesz. Nowy wypust konsol podobno ma pady z lepszymi durexami na sutkach więc bez obaw można je szarpać na okrągło. Edytowane 8 września 2014 przez ussr Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 A po co komu verticla stand - nie może stać tak jak ps3 na boku? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Może ale ze standem jest stabilniejsza Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 @ussr Mam TV 65 cali i przez to brak miejsca na vertical stand. Wziąłem drugiego pada, może żonę do NHL 2015 namówię. Kiedyś dokupię jeszcze kamerkę jak coś fajnego wyjdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi