Skocz do zawartości

PS4 - Komentarze i inne rozmowy

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lewe konta, jednokrotna mozliwosc sciagniecia, jak w wyniku bledu/ustarki ps4 bedziesz musial drugi raz sciagnac to juz tego nie robisz bo nie bedzie takiej mozliwosci - dziwie sie ze allegro na to pozwala ale do nich od dawna liczy sie tylko kasa z prowizji

Opublikowano

lewe konta, jednokrotna mozliwosc sciagniecia, jak w wyniku bledu/ustarki ps4 bedziesz musial drugi raz sciagnac to juz tego nie robisz bo nie bedzie takiej mozliwosci - dziwie sie ze allegro na to pozwala ale do nich od dawna liczy sie tylko kasa z prowizji

to nie są "lewe konta" . Gra jest kupowana legalnie z US Store, robią dezaktywację przez www i sprzedają dalej.

Opublikowano

Super, już pędze szukać.

Jak ktoś napisze wprost to będę zobowiązany.

Opublikowano (edytowane)

Panowie , na jesien miał być model z dyskiem 1TB, może już nawet jest a ja to przespałem.Moje pytanie czy kupując takowa konsole mam gwarancje ze będzie to jeden z najnowszych modeli?

nie ma jeszcze modeli z dyskiem 1TB i nie wiadomo kiedy beda

PS4 z 1TB na allegro to takie, w których sam sklep wymienił dysk

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Te wymienne panele daja rade. Czekam na wersje z tekkenem, mgsem, czy silent hillsem i biore w ciemno :)

Prawda jest taka, ze za szybko sie rysuja.

Naklejka zda egzamin.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Widziałem przed chwilą trailer Fat Princess Adventures, które ma się pojawić na PS4. Takiej właśnie gry mi brakuje na dzień dzisiejszy! Czysty fun, siadamy w kilku typa przy jednej konsoli i cieszymy japę podchmieleni czy tam podcoinnego. Chyba, że jest już coś podobnego, a o tym nie wiem ;>