Opublikowano 31 grudnia 201410 l "Chodzi, restart - chodzi restart" - konsola sie restartuje? bo jeśli tak to nie dobrze jaka to gra? może pobiera ci patcha w tle, niech sie pobierze do końca i dopiero odpal albo gra nie jest do końca zainstalowana, zobacz na ikonke options i tam gdzieś masz status Edytowane 31 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 31 grudnia 201410 l Teraz dobrze. Kur.wenz, nie ogarniam tego na razie, dziś mam nerwowy dzień, chyba za bardzo szukam dzury w całym. Gra DA: Inkwizycja. Edytowane 31 grudnia 201410 l przez [InSaNe]
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Jakie gry wykorzystują Playstation Camer? Z tego co widzę to chyba jedna:Just Danec?
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Słyszałem o możliwości zdalnego grania na tel. z androidem ,nie tylko tych od Sony jak Z2 i Z3. Podobno nie wymaga nawet roota,ale nie znalazłem żadnego poradnika po polsku,może ktoś coś wie na ten temat?
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Czy za pomoca kamerki do ps4 da sie połączyć ze znajomym żebyśmy sie widzieli oboje np. Podczas grania?
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Orientuje się ktoś czy w zestawie PS 4 + Little Big Planet 3, gra jest na płycie czy tylko kod do pobrania wersji cyfrowej?
Opublikowano 9 stycznia 201510 l No i w końcu będzie można podpiąć 3,5 calowe dyski do PS4 które oferują dużo większą pojemność za mniejszą kasę http://www.gamespot.com/videos/how-to-get-more-than-2tb-in-your-ps4/2300-6422905/
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Mozna gdzies sprawdzic robocze-godziny PS4? Taka opcja byla by mile widziana. Wiem, ze LCDki maka taka opcje, ale ten rowniez pracuje pod cyfrowym polsatem, wiec wynik znikomy.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Wyciągnięcie dysku i sprawdzenie na kompie? Berion kiedyś to opisywał odnośnie PS3, można sprawdzić ilość roboczogodzin, ilość uruchomień i coś tam jeszcze. Na tej jego stronie jest wszystko opisane z tego co pamiętam, o tu http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PlayStation3-FAQ/ W jaki sposób sprawdzić czy HDD jest sprawny? Najlepiej wyjąć go z konsoli i sprawdzić S.M.A.R.T na PC. Bardzo ważne aby nie zgadzać się na żadne proponowane przez system operacyjny zmiany na tym dysku twardym (w przeciwnym razie PS3 go nie rozpozna i wymusi formatowanie), można też kupić blocker, który blokuje zapis na podłączonym urządzeniu. http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/ps3-smart/
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Panowie jak to jest dokładnie z tymi slotami na allegro? Taki typ kupuje cyfrówkę, potem udostępnia slota z grą do pobrania na dysk innej osobie, po czym zmienia hasło i dalej obraca tym slotem? Edytowane 19 stycznia 201510 l przez iDAK
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Tak Musisz wejść na stronę Playstation Store i tam wejść w opcje realizacji kodów
Opublikowano 21 stycznia 201510 l account.sonyentertainmentnetwork.com ->Konto ->Realizacja transakcji z użyciem karty przedpłaconej
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Mam pytanie, kupilem uzywane ps4 kupione na koncu listopada 2014. I teraz jak jest gwarancja liczona, mam np. zadzwonic zarejestrowac ja na siebie, czy dopiero w takie cos sie bawic gdyby cos z nia sie stalo i chcialbym wtedy odeslac na gwarancje???
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Gwarancja leci od końca listopada 2014, oczywiście jeśli masz dowód zakupu od poprzedniego właściciela.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Zakładając:Konsola kupiona 11.11.2014 Gwarancje stanowi paragon lub dowód nabycia.Gwarancja ogólna-producenta(dzwonisz i kurier odbiera konsole)-11.11.2014-11.11.2015r Gwarancja sklepu(musisz zawieść konsole do miejsca gdzie była zakupiona, informacja na paragonie)-11.11.2014r-11.11.2016r Nie trzeba nic rejestrować przed procesem gwarancyjnym. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Zdunek
Opublikowano 21 stycznia 201510 l 2 tyg temu przyjechal kurier i wzial mi pada na gwarancje, kiedy moge sie go spodziewac ?Lub jakiegos maila co z nim czy cos?
Opublikowano 21 stycznia 201510 l ja dostalem powiadomienie ze odebrali pada jak juz do mnie wrocil xF. za pierwszym razem jak jeszcze byl pram to czekalem niecaly tydzien, a za drugim to trudno powiedziec bo wyslalem przed swietami 14 dni