a.rgon 6 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Po prostu nie odbierasz sprzętu który będzie na Ciebie czekał w sklepie albo piszesz emaila z prośbą o anulowanie rezerwacji. Dobra już mam, na stronce w zakładce "Twoje zamówienia/rezerwacje bieżące" jest możliwość anulowania preorderu Dzięki za pomoc. Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Kurcze o ile cena nowej konsoli cieszy, to sprawa gier nie jest już taka wesoła;/ najniższą cenę jaką udało mi się znaleźć to 249zł masakra, oby było to spowodowane wejściem po prostu nowości na rynek. Gorzej jak będzie to kontynuowane ;/ zonk straszny. Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Będzie możliwość logowania się na konto z PS3? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 I tu mnie właśnie od jakiegoś czasu jedna kwestia zastanawia. Kupuję PS4, wiadomo przenoszę konto z PS3 - przechodzi mój lvl z trofeami (i historia gier?) no i ok. A co jak już po przeniesieniu konta na Ps4, dalej będę zdobywał trofea na koncie Ps3/na Ps3 czy one automatycznie będą się synchronizować z kontem PS4. Tak żeby było jedno "wspólne" konto z Ps3 i Ps4. Czy tylko trofea z Ps3 przeniosą się w chwili synchronizacji z kontem Ps4, później już nie. Ufff, wiem to pierdoła ale nie daje mi spokoju heh. Btw tak swoją drogą Muve już podwyższyło ceny Ps4 o 5 dyszek. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Skoro mozna miec konto na PS3 i Vicie, trofea sie synchronizuja, to nie powinno byc problemu z PS4. Wszystko będzie działać. Nie wiem tylko co będzie jak będziesz chciał mieć obie konsole włączone w tym samym momencie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 I tu mnie właśnie od jakiegoś czasu jedna kwestia zastanawia. Kupuję PS4, wiadomo przenoszę konto z PS3 - przechodzi mój lvl z trofeami (i historia gier?) no i ok. A co jak już po przeniesieniu konta na Ps4, dalej będę zdobywał trofea na koncie Ps3/na Ps3 czy one automatycznie będą się synchronizować z kontem PS4. Tak żeby było jedno "wspólne" konto z Ps3 i Ps4. Czy tylko trofea z Ps3 przeniosą się w chwili synchronizacji z kontem Ps4, później już nie. Ufff, wiem to pierdoła ale nie daje mi spokoju heh. Btw tak swoją drogą Muve już podwyższyło ceny Ps4 o 5 dyszek. Konto aktualnie dziala na PS3 i PSV i synchronizuje trofea caly czas niewazne kiedy sa zdobywane na PS3 czy Vicie. Jak PS4 do tego dojdzie to nic sie nie zmieni. Nie wierze, zeby bylo inaczej. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 I tu mnie właśnie od jakiegoś czasu jedna kwestia zastanawia. Kupuję PS4, wiadomo przenoszę konto z PS3 - przechodzi mój lvl z trofeami (i historia gier?) no i ok. A co jak już po przeniesieniu konta na Ps4, dalej będę zdobywał trofea na koncie Ps3/na Ps3 czy one automatycznie będą się synchronizować z kontem PS4. Tak żeby było jedno "wspólne" konto z Ps3 i Ps4. Czy tylko trofea z Ps3 przeniosą się w chwili synchronizacji z kontem Ps4, później już nie. Ufff, wiem to pierdoła ale nie daje mi spokoju heh. Btw tak swoją drogą Muve już podwyższyło ceny Ps4 o 5 dyszek. Konto powinno nadal się synchronizować automatycznie , co do cenny to oczywiste że im większe zainteresowanie (czyt. walka pomiędzy klientami o ich egzemplarz)to czemu by na tym trochę więcej nie zarobić podnosząc cenne ? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Ludzie, nauczcie się, że to konto SEN z którego korzysta PS3 i PSV, a w przyszłości PS4. To nie konto PS3 czy PSV. Cytuj
n4zgulec 0 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 Haczyk tkwi w tym ze to $399 to cena bez podatku,o ile sie nie myle i dobrze pamietam;) do kazdej ceny zaleznie od stanu musisz doliczyc sobie jeszcze odpowiedni podatek... Od dawna wiadomo , że ceny elektroniki w USA są niższe niż w EU , wystarczy sobie porównać cokolwiek ; od laptopów po inny szajz. Cena 399 EURO jest na UE i powinna być dla wszystkich krajów członkoskich taka sama. Zaznaczę , że jest to cena ucziwa i conajmniej zadowalająca biorąc pod uwagę ceny poprzednich generacji na starcie. Niestety Polska to nadal nie Europa i raczej ceny na poziomie 1699 zł chyba nie będzie. Nawet w sklepie PE jest oczywiście po 1699 zł ale to promocja dla przedsprzedaży z ceny 1999 zł ??? RTV Euro AGD - 1790 / Muve - 1749 zł. Że tak spytam WTF ? Ceny gier po 249 zł w promocji z 299 zł ... oczywiście w przedsprzedaży. Oficjele Sony swoje , polski rynek swoje. Dobrze , że siedzę w Holandii i zgarne "czwórkę" za 399 EUO , na dzień dzisiejszy 1663 zł. Pomijam fakt , że dużo wcześniej niż w PL są przeceny , gratisy i wszystko co gracz lubi. Nie mam więcej pytań. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Jak to jest z PS+ na PS4? Dobrze kojarzę, ze ma byc jedna gra co miesiąc? 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 ale chyba tylko indyki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Jak to jest z PS+ na PS4? Dobrze kojarzę, ze ma byc jedna gra co miesiąc? Tak powiedzieli, na start wykastrowany driveclube Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Skad info o wykastrowanym driveclubie? Na ps+ nigdy nie dawali zadnych wykastrowanych gier, chyba ze sam singiel (patrz u3) Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Zapowiedzieli DriveClub playstation+ edition i z tego wlasnie zrodziły sie domysły że bedzie to w jakimś stopniu wykastrowana gra Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Jest jakaś szansa żeby kolekcja gierek z PS+ na PS3 była kiedykolwiek grywalna na PS4? Bo chętnie bym zakupił właśnie PS4, ale gdyby się okazało że cała kolekcja gier którą tak się zbiera miała przepaść to jednak wole jeszcze kilka miechów przeczekać. Wiadomo że w przyszłości będzie wsteczna kompatybilność z PS3 ale chętnie bym od czasu do czasu wrócił do tych starszych tytułów. Szczególnie na początku żywota konsoli, gdzie nie będzie zbyt dużego wyboru w grach. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Co do Drive Cluba to chyba ta wersja+ bedzie pewnie w systemie free to play 1 auto i 1 trasa;P inaczej sklepy nie oferowaly by wersji pudelkowej:) ha! btw dzis bylem w Game i ps4+extra pad i Killzone+Knack preorderowane;) Cytuj
Karas 433 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Co do Drive Cluba to chyba ta wersja+ bedzie pewnie w systemie free to play 1 auto i 1 trasa;P inaczej sklepy nie oferowaly by wersji pudelkowej:) ha! btw dzis bylem w Game i ps4+extra pad i Killzone+Knack preorderowane;) DC w plusie to coś w rodzaju GT Prolog , mniej samochodów i tras pozostałe aspekty rozgrywki mają być nie zmienione względem "normalnej" wersji (news odnośnie tego znajdziesz w temacie o plusie na Ps4 jak i w temacie o DC). Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Ktoś wie jak to jest z tymi pudełkami do PS4? Chodzi mi o wielkość i grubość - takie jak z PS3, czy takie jak z bluray czyli cieńsze? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 21 czerwca 2013 Opublikowano 21 czerwca 2013 Ktoś wie jak to jest z tymi pudełkami do PS4? Chodzi mi o wielkość i grubość - takie jak z PS3, czy takie jak z bluray czyli cieńsze? wygladaja na te ''ciensze'' chociaz nie wiem jak jest w plu ale tu w uk blu-ray maja identyczne pudelka jak gry na ps3(poza tym ze sa niebieskie ofkors..) w tych ''cienszych'' to mam pare filmow z usa... Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 (edytowane) Orientuje się ktoś czy te słuchawki kanałowe, podpinane do pada, emitują zarówno dźwięki z gry jak i głosy graczy, czy tylko to drugie? Edytowane 10 lipca 2013 przez R4VEN Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 To jest jedna słuchawka, a nie słuchawki, więc pewnie tylko głosy graczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi