Gość DonSterydo Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Tylko pamiętajcie, że takie coś robi się regularnie albo wcale. Jak ktoś wpadnie na taki pomysł, np. po 3 latach to może więcej szkody zrobić Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 a czemu szkody? ja nie robiłem nic póki co przez 9mscy, ostatnio tylko zauważyłem że konsola chodzi jakby ciut głośniej, wiec pomyślałem że chodzi o kurz Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Wazne zeby dookola konsoli nie bylo kurzu bo bedzie go wciagac - ja regularnie wycieram kurz wokol konsoli, wiec po ponad 6 latach nadal wyglada i dziala bardzo dobrze, jest czysta i nie ma kurzu we wlotach powietrza. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 a czemu szkody? ja nie robiłem nic póki co przez 9mscy, ostatnio tylko zauważyłem że konsola chodzi jakby ciut głośniej, wiec pomyślałem że chodzi o kurz Konsola razem z powietrzem zasysa kurz, który po dłuższym okresie czasu zbija się w środku w kłębki i osadza na różnych elementach. Jak ktoś przez parę lat nie będzie tego czyścił i sobie później wpadnie na pomysł, że odkurzy kratkę wentylacyjną odkurzaczem, to te kłębki mogą się z wewnętrznych elementów konsoli poodrywać i osadzić od wewnętrznej strony kratki wentylacyjnej, jednocześnie ją zapychając. Teraz to Ci jeszcze nie grozi, ale warto o tym pamiętać. 2 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 God of War 3 Remastered - zapowiedziany ! Czekałem na to ! Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Też pewnie wezmę... jak stanieje do 40-60 zł, akurat będzie na jakąś posuchę. 1 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Też pewnie wezmę... jak stanieje do 40-60 zł, akurat będzie na jakąś posuchę. +1 Cytuj
Lati 23 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 A ja głupi zastanawiałem się czemu nie ma trójki w promocji na PS3... No ale faktycznie za jakąś normalną cenę można by wziąć. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 (edytowane) dziś po 9 mscach pierwszy raz odkurzyłem konsole, odkurzaczem na średnich obrotach z wąską końcówką dokładnie przeleciałem po wszystkich otworach, po zdjęciu osłony dysku twardego sporo kurzu tam też było po włączeniu konsoli jaka różnica, w samym dashu już chodzi ciszej, praktycznie niesłyszalna z 2m, szybki test na DriveClub, jest lepiej prosty zabieg, a jaka różnica Edytowane 21 marca 2015 przez Fanek Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Teraz pamiętaj żeby to robić regularnie Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 do tej pory zawsze co tydzień ściereczką wycierałem kurz dokoła konsoli odkurzaczem co tydzień to myśle przesada, ale tak powiedzmy co 2-3msc jak najbardziej ok Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Przyznam sie wam, ze tak jak nie cierpię zakupów z żonką, tak samo nie cierpię sprzątania chaty, za jednym wyjątkiem... PS4. Na sama myśl cieszy mi sie micha, taki ze mnie klapek własnie. Mój sposób na sprzątanie pokoju/ salonu. 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 dziś po 9 mscach pierwszy raz odkurzyłem konsole, odkurzaczem na średnich obrotach z wąską końcówką dokładnie przeleciałem po wszystkich otworach, po zdjęciu osłony dysku twardego sporo kurzu tam też było po włączeniu konsoli jaka różnica, w samym dashu już chodzi ciszej, praktycznie niesłyszalna z 2m, szybki test na DriveClub, jest lepiej prosty zabieg, a jaka różnica jest jakis tutorial jak to delikatnie otworzyc? Znajac moja delikatnosc to to roz(pipi)e i tyle bedzie ;d Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 na samym początku https://www.youtube.com/watch?v=zlHmEyJOK9c 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 to jest tylko włożone na wcisk, lekko siły trzeba użyć aby to zsunąć Cytuj
Gość Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 No i co z tym ukrywaniem gierek z 0%? po wejsciu w stosowną opcje przenosi mnie do ukrywania niechcianych trofików z gier, a to juz umiałem dotychczas oO Cytuj
Gość Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Super, tylko gdzie ta opcja indziej niż podałem? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Jak masz liste trofików, znajdź to co chcesz usunąć wciśnij options na padzie i powinna ci się pojawić opcja usuń Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Hej, Mam pytanie. Goście sprzedają na allegro tanio gry cyfrowe na PS4. Niby tworzysz konto na ps4, ściągasz grę i grasz. W dodatku możesz odblokowywać pucharki. Czy taka opcja jest legalna? Czy Sony może zbanować konto moje, gracza, który udostępnia gry itd? Pytam, bo nie mam pojęcia i mam nadzieję, że jakaś obeznana w temacie osoba mi pomoże się dowiedzieć, co i jak:) Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Glowy nie dam ale wczytaj się dokładnie w opis tych gier.Z tego co pamiętam dostep ten jest ograniczony czasowo , wiec kupowanie takich slotow to czysta glupota. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 Nie podoba mi się teraz to że opcja całkowitego wyłączenia PS4 jest zagrzebana tak głęboko, wcześniej było o jedno kliknięcie a teraz trzeba wejść aż w opcje zasilania i dopiero tam można wyłączyć całkowicie PS4. 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 marca 2015 Opublikowano 27 marca 2015 dokładnie Darkoss też mi to przeszkadza lekko, zawsze wyłaczam z pada, w opcjach ułatwien jest jeszcze jakiś szybki pasek dostepu może tam da sie przypiać jeszcze tego nie patrzyłem i zauważyłem też, że przed samym momentem uśpienia rusza na chwilke naped, wcześniej tak nie było - też tak macie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi