Yano 3 697 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 jak dla mnie to jest narazie jedyna gra która robi prawdze nextgenowe wrażenie i jedyna gra która powoduje "omg czy to możliwe żeby to tak wyglądało?" bo wszystkie inne gry pokazane dotychczas wyglądają "no dobra bardzo ładnie, taki troche dopakowany drogi pecet" Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Na mnie jeszcze takie wrażenie zrobił nowy Infamous. Nie tylko bardzo ładną grafikę nam pokazali ale i destrukcję otoczenia, która jest 1000x lepsza od tej w BC2 czy 100x lepsza od tej w RF: Guerilla. DD wygląda nieziemsko, widocznie po Division kolejny onlajnowy tytuł z taką grafiką. Jeśli tak mają wyglądać gry online z otwartym światem, wyobraźcie sobie Uncharted 4 czy TLoU 2. O.o Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Jak ja widzę to teraz na nextgenach co druga gra idzie w MULTIPLAJER ONLAJN EXPIRJENS. Szkoda. Przestałem się jarać tą grą. . Cytuj
Karas 433 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Jak ja widzę to teraz na nextgenach co druga gra idzie w MULTIPLAJER ONLAJN EXPIRJENS. Szkoda. Przestałem się jarać tą grą. . Też mnie trochę zaczyna to martwić bo co zapowiedzą nowe IP to się okazuje że nastawione na MULTIPLAJER ONLAJN EXPIRJENS. No ale z tego powodu nie mam zamiaru skreślać tego tytułu zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 nowy trailer i informacje http://www.ppe.pl/news-24203-deep_down__swietny_zwiastun_i_sporo_waznych_informacji.html gra ma być połączeniem fantasy i scifi i dziać sie w przysżłości O_o bardzo to dziwna wiadomość i przyznam że mimo ze deep down to jak narazie dla mnie najciekawsza gra na nextgeny to informacja o przyszłości mi sie kompletnie nie podoba, jedzie mi to ostro motywem z assasin creed i animusem, i tak samo jak w DD w AC też mi sie nie podobał cały ten komputerowy motyw. o wiele bardziej wole gre która normalnie legalnie dzieje sie w świecie fantasy, a nie jest to jakas dziwna mieszanka przyszłości i "symulatora smoków" czy co to będzie... ogolnie gra nadal zapowiada sie bardzo ciekawie (połączenie dark souls i dragons dogma + online) i wygląda pięknie , ale ta wiadomość o SCIFI troche mnie zabolała Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Przecież już po pierwszym zwiastunie można było się domyśleć, że coś takiego będzie. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 A mnie zabolalo to, ze bedzie to gra tylko online. Tym samym moje zainteresowanie nia spadlo do zera absolutnego Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Trailer wygrywa u mnie konkurs na najbardziej zj.ebana muzyke Ogolnie nie robi to wiekszego wrazenia. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Przecież już po pierwszym zwiastunie można było się domyśleć, że coś takiego będzie.Jak? Co sugerowalo takie rozwiązanie? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Końcówka Announcment Trailera. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Samo logo sugerowało coś takiego przecież ni w cholere nie jest fantasy xd Nie zaskoczyło mnie to ani troche plus właśnie dziwna końcówka pierwszego trailera. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 ja myslalem że głupie logo to dlatego że caly czas mowili że to tytuł roboczy, to myśałem że logo też robocze Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Figaro - to jest ten duchowy nastepca DS o ktorym wspominal insider z gafa? Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Figaro - to jest ten duchowy nastepca DS o ktorym wspominal insider z gafa? nie i poprawię Cie, trzech insiderów, z czego jeden pracuje dla Sony. Edytowane 9 września 2013 przez Figaro Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Kojarze tylko tego co ma chyba Foresta Gumpa w avatarze. Wspominal bodajze ze jak ta gra zostanie pokazana to od razu bedziemy wiedzieli ze to duchowy nastepca Demon Souls. Nie wiem jednak na ile on jest w ogole wiarygodny, naobiecywal jakichs jrpgow, skradanek (!!!), nastepcy Wipeouta, czy zachodniego RPG-a ale na razie nic z tego sie nie pokazalo. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=SeaQDSK6A_U w sumie to sie nawet jaram. Edytowane 9 września 2013 przez Plamek Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 To always online to chyba jedynie zeby walczyc z piractwem albo uzywkami, skoro coop do raptem 4 osob. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wiadomo coś więcej o tym koncepcie z elementami sci-fi i przyszłością? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wiadomo coś więcej o tym koncepcie z elementami sci-fi i przyszłością? Podejrzewam motywy jak w AC. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wiadomo coś więcej o tym koncepcie z elementami sci-fi i przyszłością? Podejrzewam motywy jak w AC. Też podejrzewam że będzie to coś podobnego tzn. będziemy się przenosić do wirtualnej rzeczywistości..... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Hej, tego sam się domyśliłem. Pytałem czy wiadomo coś więcej, nie oglądałem gamescomu czy co to jest. Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Nie mam nic przeciwko multi, w monster hunter najwiekszy fun byl jak sie gralo w cztery osoby. Gra zapowiada sie ciekawe, trzeci must have zaraz po final fantasy xv i kingdom hearts 3. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Hej, tego sam się domyśliłem. Pytałem czy wiadomo coś więcej, nie oglądałem gamescomu czy co to jest. Na razie nie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 kurde gameplay dziwny (zwłaszcza że oglądałem w pracy bez dźwięku, ale strasznie ciemny w połączeniu ze słabą jakością filmiku trudno coś wywnioskować, ale miejscmai wydawało sie dosyć drętwe... mimo wszystko nadal to najciekawsza gra na nextgeny jak dla mnie (troche dlatego że wszystki inne są dla mnie mało ciekawe) Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 No nie wiem. Obejrzałem sobie gameplay Deep Down a później sobie dla przypomnienia odpaliłem ten z nowego Infamous i... Tym drugim się o wiele bardziej jaram. No niby fajnie jak będzie można pograć w takiego Dark Soulsa w 4 osoby, ale za mało wiemy, żeby się zbytnio podniecać. Mnie najbardziej martwią te etapy w przyszłości. Bo może być coś fajnego, jak jakaś inwazja na futurystyczne miasta przez smoki i inne potworki, coś jak w Hellsgate: London (to by tłumaczyło nasze "wycieczki" do średniowiecza) ale też mogą znowu dać jakąś złą korporacje i nie daj Panie Boże jakieś blasterki i eksplozje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi