Suavek 4 813 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 A i tak odniesie sukces i zbierze wysokie noty. Mówicie, że endgame to tylko farmienie dla spieniężenia lootu? Jaki to ma w takim razie sens, skoro używa się go i tak do przejścia setny raz tego samego, tylko na sztucznie zawyżonym poziomie trudności? Innych gier zabrakło na rynku, czy jak? Ale w sumie wersja kąsolowa może być o tyle ciekawa, że będzie przypominać takiego God of War zdatnego do zabawy w co-opie na jednej kanapie w parę/kilka osób. Nie twierdzę, że będzie to najlepsze rozwiązanie, ale mimo wszystko to inna atmosfera i inny typ frajdy niż siedzenie u siebie co najwyżej z headsetem na łbie. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Nie będzie domu aukcyjnego, tylko system wymiany jak z Diablo 2 - Blizzard potwierdził. Mi się podoba. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 A i tak odniesie sukces i zbierze wysokie noty. Mówicie, że endgame to tylko farmienie dla spieniężenia lootu? Jaki to ma w takim razie sens, skoro używa się go i tak do przejścia setny raz tego samego, tylko na sztucznie zawyżonym poziomie trudności? Innych gier zabrakło na rynku, czy jak? Ale w sumie wersja kąsolowa może być o tyle ciekawa, że będzie przypominać takiego God of War zdatnego do zabawy w co-opie na jednej kanapie w parę/kilka osób. Nie twierdzę, że będzie to najlepsze rozwiązanie, ale mimo wszystko to inna atmosfera i inny typ frajdy niż siedzenie u siebie co najwyżej z headsetem na łbie. Napewno dostanie wysokie oceny, Diablo 3 obecnie jest już powiedziałbym dobre, jeśli wprowadzą obiecane zmiany, patche, a myślę że wersja konsolowa zbiegnie się z patchem 1.1, ponadto będzie cacuś pod względem technicznym i dostanie kopa pod względem dynamiki, i stanie się arkadową siekaną z rozszerzonym inventory - to wszystkim się spodoba. Klienci rzucą się na samą markę Diablo, Blizzard oraz fakt że jest to pierwsza gra na Playstation z tego gatunku ( na Xboxie masz Torchling jedynkę ). Nowy gatunek gier wkracza z najmocniejszym przedstawicielem na najlepszą konsolę - czyż mogło być lepiej ? Endgame w Diablo obecnie nie jest zbyt satysfakcjonujące, ale to stało się na wyraźną prośbę graczy PC i wara od Blizza. Inferno jest za łatwe, i wcale nie gwarantuje dobrego lootu. To muszą zmienić jak najszybciej - znam osobę której 2 razy na MP0 dropły perfect rolle, a na MP10 bida z nędzą. Dodaj do tego że loot jest nic nie warty w 90 % i wszyscy tak naprawdę szukają większego dps - czyli zabawa w stylu ,, chcę znaleźć lepszy miecz niż mój obecny super potężny miecz ". To jest nudne na dłuższą metę, tyle farmić tylko po to by zabierać potworkom 2 cm paska życia więcej. Ponadto ważny będzie tryb PvP, ale jakiś normalny, taki jak miał być a nie potyczki 1 na 1 bez sensu i polotu. Jakiś ranking, specjalne buildy, skille, balans klas, itemów, skilli nowe mapy itp. Ale to już patch 1.1 który moim zdaniem ukaże się wraz z wersją PS3. Gra z kumplami w jednym pokoju naprawdę robi różnice i moim zdaniem jest 100 razy lepsza niż słuchawki i online - tyle, że ciężej spiknąć ekipę do chałupy niż gdyby każdy siedział u siebie. Niemniej jest to bardzo ważne usprawnienie dla wersji PS3. Dla wielu posiadaczy wersji PC ten tryb, wraz z brakiem konieczności podpięcią do neta ( co nareszcie czyni grę postacią Hardkorową sensowną dla każdego ) jest atutem który sprawia że rozważają przesiadkę na konsole. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 ultima wyskoczyła z preorderem diablo 3 na ps3 cena 179zł, po blizzardzie spodziewałem się ceny 279zł imo cena do przełknięcia Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Za(pipi)isty bug w Diablo 3 znaleźli chłopaki. Mowa o AH. Kupujesz i nie płacisz. Ba, dostajesz zwrot kasy ! Toż to utopia socjalistyczna ;D Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) Za(pipi)isty bug w Diablo 3 znaleźli chłopaki. Mowa o AH. Kupujesz i nie płacisz. Ba, dostajesz zwrot kasy ! Toż to utopia socjalistyczna ;D Nie wiem czemu dodałeś to do tematu o D3 na PS4 ale OK. Bug już jest załatany i dotyczył tylko amerykańskich serwerów. Ponoć mają banować, ale w to nie uwierzę. Edytowane 8 maja 2013 przez Shankor Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 A sory, myślałem że to taki ,, główny " temat o Diabolo. Banowanie oszustów nic nie da bo gold jest już w obiegu ( nie zapominajmy o RMAH ), w dodatku banowanie za wykorzystanie exploita to nic innego jak zabranie komuś kupionej gry, i w sądzie moim zdaniem Blizz przegra. Co do wersji PS3/PS4 - normalnie dla mnie to jest jak nowe otwarcie, nie dość że w samej grze będą poprawki i bajery to jeszcze nie będzie tego całego shitu. D3 na PC to jest normalnie giełda towarowa, na PS3 to będzie hack'n'slash. Był ostatnio wywiad co mówili o wszyskich bajerach i podobno sama gra ciekawsza. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 No jak bedzie system taki jak teraz + poprawki to powodzenia na Inferno bo bez AH to sie predzej obsrasz niz wydropisz cos co sie bedzie nadawalo do jego przejscia :f Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 (edytowane) No bez aha to ja sobie mogłem po farmić pierwszy akt ;f na mp0 ! Edytowane 9 maja 2013 przez Soul Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 maja 2013 Opublikowano 9 maja 2013 Soul ty sprzedales swoje konto ? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 No akurat teraz da się przejsć inferno bez AH z tym co się podniesie z ziemi...Już prosciej być chyba nie może. Chyba, że jest się ofiarą albo mega pechowcem. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Soul ty sprzedales swoje konto ? Tak już dawno temu. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Haha to ja jakiegos kolesia molestuje od 2 tygodni wyzywajac cie od pedalow ^_^ Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 hehehe też gościa molestowałem Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Bot na Twoim koncie smiga az milo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 sierpnia 2013 Opublikowano 5 sierpnia 2013 http://www.ppe.pl/news-23585-ponad_2_godziny_z_konsolowym_diablo_3.html 2h gameplayu diablo 3 z konsoli cooperacja 4 osób. ale to będzie padaka, nie da sie grać, bo co chwila, ktoś wchodzi do swojego ekranu menu podmienia itemy i zmienia skille uniemożliwiając innymi rozgrywke jaki fail. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 17 października 2013 Opublikowano 17 października 2013 Reaper of Souls, dodatek do Diablo III, również na PS4. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Gierkę przeszedłem na X'ie z kumplem przy piwie i czipsach. Za(pipi)ista sprawa. Dla mnie na PS4 must have do coopa na jednym TV. Tym bardziej z dodatkiem. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Ja grywam z zona na ps3 przesiedlismy sie z PC (wersja na konsole o wiele lepsza) napewno kupie D3 na PS4, gra jest po prostu mega klimatyczna i ogolnie swietnie sie wycina wszystko co tam biega. 1 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Na PS4 bedzie od razu z dodatkiem mialem nosa olałem wersje na PS3. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Ja grywam z zona na ps3 przesiedlismy sie z PC (wersja na konsole o wiele lepsza) napewno kupie D3 na PS4, gra jest po prostu mega klimatyczna i ogolnie swietnie sie wycina wszystko co tam biega. Ja rowniez gram w takiej kooperacji. To juz koncowka gry - ostatni akt, ale z cala pewnoscia bedziemy grali ponownie innymi postaciami, trzeba bedzie sie zastanowic nad zakupem wersji na PS4. Ciekawe jak duzy bedzie ten dodatkowy V akt. Edytowane 27 listopada 2013 przez saptis Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 (edytowane) Na PS4 bedzie od razu z dodatkiem mialem nosa olałem wersje na PS3.Aale czym ta gra poza dodatkiem bedzie sie roznic od wersji na PS3/Xboxa 360?Na filmach wyglada niemal identycznie, jasne - to swietna giera, ale jak ktos ukonczyl ja 4 razy, to chyba na PS4 nie wiele bedzie miala do zaoferowania? Edytowane 29 grudnia 2013 przez easye Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 Lepsza graifka, wiecej mobów na ekranie ( na past-genach jest ich mało ) no i będzie dodatek Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 (edytowane) easye Zmian jest sporo ktoś kto nie grał w D3 na pierwszy rzut oka tego nie zauważy, nowa klasa, nowe akt, nowe przedmioty brak aha etc. Diablo to gra w której ubierasz swoją postać na maxa jak się da i tylko od Twojej zajawki zależy jak długo to będziesz robił Edytowane 30 grudnia 2013 przez Soul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi