Opublikowano 30 grudnia 201311 l No ja gralem i prawie scalakowalem. Dodatkowa postac i jeden akt mnie akurat nie przekonuje by zaplacic jeszcze raz 250 zl za ta gre, ale zobaczymy...
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Gra raczej nie powinna kosztować 250zł, bo jeśli tyle zażyczy sobie Blizz to popełni ogromny bład - na obecne konsole giera kosztowała w premiere 169zł i tyle uważam że powinna kosztować na next geny, ale czas pokaże.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l gram na ps3. jestem w 3 akcie na piekle. mialem pewne problemy na poczatku drugiego aktu, ale znalazlem fajny miecz ktory podniosl moj dps z 12 do 30 tysiecy. teraz z kolei ide jak czolg ;D fajna gierka, na padzie gra sie rewelacyjnie. aczkolwiek raz wyrzucilem cos kolo sprzedawcy i nie moglem podniesc.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Taki itemy wypadają na konsolowej wersji Diablo, wiem bo sam grałem
Opublikowano 13 stycznia 201411 l konsolowcy juz mają ten lepszy drop, ponoć też zdarza się wypadanie kilku legend z jednego stwora
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Taki itemy wypadają na konsolowej wersji Diablo, wiem bo sam grałem Wut? Że co? Ale.... jak to możliwe? Details friend! O.o @Orzeszek Loot 2.0. nie ma nic wspólnego z posiadaniem 30k DPS na Hell, bo to jest imposibru (na PC) ;p
Opublikowano 14 stycznia 201411 l no sam item ma 1k ataku, 1,5 na sekunde + dodatkowe obrazenia + duza sila na 59 poziomie. legendarny miecz, wypadl w 2 akcie z jakiegos wypasionego goscia. AH nie ma na konsolach. http://eu.battle.net/d3/pl/item/doombringer to ten, ale statsy ma troche inne - lepsze
Opublikowano 8 lutego 201411 l Nie chce mi się teraz przeglądać całego tematu, kiedy gra wyjdzie na ps4? Nie miałem styczności z pozycją na ps3, wolałem cierpliwie poczekać na lepszą wersję, ale już się niecierpliwię
Opublikowano 8 lutego 201411 l jesli wystartuje równo z wersją pctową dodatku to 25.03. a tak to chyba nie wiadomo
Opublikowano 8 lutego 201411 l jesli wystartuje równo z wersją pctową dodatku to 25.03. a tak to chyba nie wiadomo huh, to jeszcze trochę;/ brakuje mi jakiegoś dobrego slashera na ps4;/ a już wogólne dobrego japońskiego rpg:/ No nic trzeba cierpliwie czekać.
Opublikowano 8 lutego 201411 l Tak ponoć wersja konsolowa wyjdzie w tym samym czasie co dodatek na pc, a najlepsze jest to ze nie wydadza w tym samym czasie RoS na PS4 tylko dopiero w czerwcu, zeby jeszcze kase zedrzec z graczy - info gry-online.pl
Opublikowano 9 lutego 201411 l Słyszałem że będzie można zaimportować swoją postać z wersji na PS3. Ja mam pytanie odnośnie trofeów. Czy wersja na PS4 będzie posiadać osobny zestaw. Chciałbym mieć drugiego calaka i od tego zależy mój zakup. Ogólnie zastanawia mnie czy da się kontynuować kompletowanie platyny w jakiejkolwiek konwersji z PS3 na PS4. Nie mam o tym pojęcia.
Opublikowano 11 lutego 201411 l Wydaje mi się że będzie osobny zestaw trofeów tak jak w przypadku Tomb Raidera DE A o kontynuowaniu platyny nie słyszałem
Opublikowano 19 lutego 201411 l Zapraszam wszystkich chętnych do pogrania razem w D3 na PS3. Mój PSN to Sedrrak
Opublikowano 1 kwietnia 201411 l PieC juz ma, na kilku portalach przewijala sie data na MAJ (PS4), ale nie wiem ile w tym prawdy
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Całkiem przyjemne zmiany. Na PS3 brakuje tych aspektów społecznościowych, te gifty i boosty dla gracza z niższym levelem to zmiany w dobrym kierunku.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l No w sumie ten battlenet to dobra sprawa,ale czy to by się przyjęło na konsolach.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Dalej bez daty premiery, pograłem w demo na PS3 i wziąłem na pastgena. Fajnie jak będzie można przenosić postacie między konsolami.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Bedzie mozna przenosic postac z ps3 na ps4. Gorzej,ze Blizzard pewnie bedzie chcial 250zl za Diabolo+dodatek