Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Nie chodzi o opis, tylko o informację na temat ostatniej aktywności, aktywności znajomych odnośnie gry i innych użytecznych informacji.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Naszej aktywności również nie zapisuje... Ostatni patch jest tylko na wydajność w grze. Problemu z DLC na 99% nie da się w ten sposób naprawić. Najprawdopodobniej Sony będzie musiało po swojej stronie usunąć z kont graczy niewłaściwy plik i dodać ten działający z wersją PL. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś w ogóle się tym zajmie, bo gra tylko na rynek polski i rosyjski, więc mogą machnąć ręką. Edytowane 20 sierpnia 201410 l przez Iras
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Czy macie potwierdzone info ze można angielska wersje 41gb usunąć i zostawić tylko PL?
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Ja dzisiaj z lechem zrobilism rifta i jest miodzi, co prawda tylko na poziomie T1, ale i tak bylo za(pipi)iscie. Czekamy na slackerow do wbicia 70 i bedzie sieczka. Btw, masakra 163 przeciwnikow na raz sie mi udalo
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Ja się grą nie zawiodłem, jest taka jak oczekiwałem i bardzo mnie to cieszy. Naramienników też nie mam, a pierścień miałem pomimo, ze nie połączyłem kont PSN i Battle.net. Ewidentnie tam jeszcze coś nie fuka jak powinno Jak ktoś chętny pograć HC , to można zapraszać i się odzywać. PSN : haseemha .
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Krzyzakiem gra Ja musze jeszcze barba wylewelowac, zostalo mi 9 lvl i bede mial dwie jare siedemdziesiatki.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Oczywiście naramienników nie naprawili jak na razie, ale babola z uzyskaniem pierścieni z połączenia kont psn z battle netem władowali . Zakładamy pierwszą postać, a potem za każdą kolejną dodaje nam do zbiorczej skrzynki jeden pierścień legendarny. Można robić nowe postacie i je od razu kasować, a za każdym razem wpada legendarny pierścień. Na szczęście staty są zawsze stałe dla tylko dwóch możliwości, ale pierścienie można rozłożyć na legendarną esencję u kowala. Acha filmik w przypadku wyboru nowej postaci nie odpala mi się jak zaczynam nową grę, wtf?
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l A jest taka strona ja mam połączone bo widnieje takie info ale i tak swojej postaci nie mogę obejrzeć.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l W Saturnie, w BlueCity, w Warszawie cena to 199zl. Jak rozwiązać problem z naraminnikami? Kod wpisany, zawartość pobrana, ale non stop oczekuje na instalację.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l No oczekuje na instalację - właściwej wersji gry, bo DLC jest do angielskiej i z polską nie trybi. Nie mam pojęcia co, ale mam nadzieję, że coś z tym zrobią. Najgorsze, że te naramienniki to nie tylko naramienniki. W skład "pakietu" wchodzą podobno między innymi trzy dodatkowe sloty na postacie
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Olejcie te naramienniki, da się bez nich grać, i tak po godzinie, góra dwóch wpadną lepsze itemki.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Te naramienniki u mnie pobraly sie normalnie ale tak jak Pryx pisze godziny dwie i wypadaja lepsze. Moj plan jest taki ze zrobie sobie kazda postac na 30level i wtedy zdecyduje kim grac. Na razie Barbara i demon hunter pasuje mi najbardziej - krzyzowiec tez daje rade. Szamana dolecialem do 15go i jakos nie czuje flow ta postacia. Zostal mag (Monka odpuszczam bo kompletnie mi nie pasi)
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Ja się mocno wkręcilem, wiec jeśli ktoś jest noobkiem tak jak ja, czyli zaczyna przygodę z Diablo to śmiało mnie dodawać do znajomych i zapraszać do gry.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Da się jakoś zobaczyć profil postaci na battlenecie? Bo tak jakby w ogóle nie wykrywało nic mimo że jest połączony psn z battlenetem. Jak na razie gram krzyżowcem i moim zdaniem gra się super. Początkowo grałem na Normalnu ale zmieniłem na Hard i jest leciutko, jeszcze nigdy pasek życia mi nie spadł nawet do 3/4. Jak na razie 25lvl. Ponawiam prośbę, jak ktoś gra na ps3 to zapraszam
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l No oczekuje na instalację - właściwej wersji gry, bo DLC jest do angielskiej i z polską nie trybi. Nie mam pojęcia co, ale mam nadzieję, że coś z tym zrobią. Najgorsze, że te naramienniki to nie tylko naramienniki. W skład "pakietu" wchodzą podobno między innymi trzy dodatkowe sloty na postacie Kij z naramiennikami ja chcę sloty
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Czy można grac przy jednej konsoli we dwójkę, na dwóch różnych kontach battle.net/psn żeby progres razem zrobimy był dostępny na swoich konsolach?
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Jeśli ktoś kupił wersję cyfrową i udało mu się pobrać te nieszczęsne naramienniki, to mógłby potwierdzić, czy ma również inne bonusy: Widmowy ogar: wezwij towarzysza, który będzie podróżować u boku twoich bohaterów. Arma Mortis: przekaż wieszczce wiedzę o siedmiu nowych schematach wyglądu oręża. Arma Haereticorum: przekaż wieszczce wiedzę o trzech nowych schematach wyglądu hełmów. Trzy dodatkowe miejsca na postaci (w sumie 15).
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Kupiłem wersje z polskiego psn i dostalem naramienniki oraz tego kundla, choć do końca nie wiem jak go przywołać Reszty rzeczy o których piszesz, nawet nie wiem gdzie szukać wiec nie wiem czy mam. ogólnie zauważyłem, że im więcej znajomych gra w D3,tym częściej dostaje się prezenty od nich, częsty legendy. Także jak ktoś będzie chętny, to nich śle inv z dopiskiem diablo. Iras jak chcesz to ci wyślę te naramienniki, ja ich nie używam.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Ja wczoraj dostałem od znajomego 100 tyś monet a że bieda bo lvl niski. To od razu wydałem.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Iras jak chcesz to ci wyślę te naramienniki, ja ich nie używam. Dzięki, ale wątpię, żeby to w ogóle było możliwe. Poza tym najbardziej zależy mi na dodatkowych slotach. Z PS3 przeniosłem dziesięć postaci - normalnych albo mułków wypakowanych itemami. Teraz mam 12 slotów i jest to trochę mało. 15 byłoby w sam raz.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l A to nie da się każdego itemu wysłać w formie prezentu? Wieczorem to sprawdze, bo teraz jestem w pracy.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Jeśli ktoś kupił wersję cyfrową i udało mu się pobrać te nieszczęsne naramienniki, to mógłby potwierdzić, czy ma również inne bonusy: Widmowy ogar: wezwij towarzysza, który będzie podróżować u boku twoich bohaterów. Arma Mortis: przekaż wieszczce wiedzę o siedmiu nowych schematach wyglądu oręża. Arma Haereticorum: przekaż wieszczce wiedzę o trzech nowych schematach wyglądu hełmów. Trzy dodatkowe miejsca na postaci (w sumie 15). Potwierdzam, wszystko to dostałem za pre-order w wersji cyfrowej.
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Jeśli ktoś kupił wersję cyfrową i udało mu się pobrać te nieszczęsne naramienniki, to mógłby potwierdzić, czy ma również inne bonusy: Widmowy ogar: wezwij towarzysza, który będzie podróżować u boku twoich bohaterów. Arma Mortis: przekaż wieszczce wiedzę o siedmiu nowych schematach wyglądu oręża. Arma Haereticorum: przekaż wieszczce wiedzę o trzech nowych schematach wyglądu hełmów. Trzy dodatkowe miejsca na postaci (w sumie 15). Potwierdzam, wszystko to dostałem za pre-order w wersji cyfrowej. znając życie za jakiś czas będzie to do kupienia na ps store