Emtebe 2 524 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Nie chodzi o opis, tylko o informację na temat ostatniej aktywności, aktywności znajomych odnośnie gry i innych użytecznych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 (edytowane) Naszej aktywności również nie zapisuje... Ostatni patch jest tylko na wydajność w grze. Problemu z DLC na 99% nie da się w ten sposób naprawić. Najprawdopodobniej Sony będzie musiało po swojej stronie usunąć z kont graczy niewłaściwy plik i dodać ten działający z wersją PL. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś w ogóle się tym zajmie, bo gra tylko na rynek polski i rosyjski, więc mogą machnąć ręką. Edytowane 20 sierpnia 2014 przez Iras Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Czy macie potwierdzone info ze można angielska wersje 41gb usunąć i zostawić tylko PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Ja dzisiaj z lechem zrobilism rifta i jest miodzi, co prawda tylko na poziomie T1, ale i tak bylo za(pipi)iscie. Czekamy na slackerow do wbicia 70 i bedzie sieczka. Btw, masakra 163 przeciwnikow na raz sie mi udalo Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Ja się grą nie zawiodłem, jest taka jak oczekiwałem i bardzo mnie to cieszy. Naramienników też nie mam, a pierścień miałem pomimo, ze nie połączyłem kont PSN i Battle.net. Ewidentnie tam jeszcze coś nie fuka jak powinno Jak ktoś chętny pograć HC , to można zapraszać i się odzywać. PSN : haseemha . Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Kame ja do 70ho to jeszcze troche mam a Kim gra lech Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2014 Krzyzakiem gra Ja musze jeszcze barba wylewelowac, zostalo mi 9 lvl i bede mial dwie jare siedemdziesiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Oczywiście naramienników nie naprawili jak na razie, ale babola z uzyskaniem pierścieni z połączenia kont psn z battle netem władowali . Zakładamy pierwszą postać, a potem za każdą kolejną dodaje nam do zbiorczej skrzynki jeden pierścień legendarny. Można robić nowe postacie i je od razu kasować, a za każdym razem wpada legendarny pierścień. Na szczęście staty są zawsze stałe dla tylko dwóch możliwości, ale pierścienie można rozłożyć na legendarną esencję u kowala. Acha filmik w przypadku wyboru nowej postaci nie odpala mi się jak zaczynam nową grę, wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Pod jakim adresem można połączyć konto PSN z Battlenet? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 A jest taka strona ja mam połączone bo widnieje takie info ale i tak swojej postaci nie mogę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 W Saturnie, w BlueCity, w Warszawie cena to 199zl. Jak rozwiązać problem z naraminnikami? Kod wpisany, zawartość pobrana, ale non stop oczekuje na instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 No oczekuje na instalację - właściwej wersji gry, bo DLC jest do angielskiej i z polską nie trybi. Nie mam pojęcia co, ale mam nadzieję, że coś z tym zrobią. Najgorsze, że te naramienniki to nie tylko naramienniki. W skład "pakietu" wchodzą podobno między innymi trzy dodatkowe sloty na postacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Olejcie te naramienniki, da się bez nich grać, i tak po godzinie, góra dwóch wpadną lepsze itemki. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Te naramienniki u mnie pobraly sie normalnie ale tak jak Pryx pisze godziny dwie i wypadaja lepsze. Moj plan jest taki ze zrobie sobie kazda postac na 30level i wtedy zdecyduje kim grac. Na razie Barbara i demon hunter pasuje mi najbardziej - krzyzowiec tez daje rade. Szamana dolecialem do 15go i jakos nie czuje flow ta postacia. Zostal mag (Monka odpuszczam bo kompletnie mi nie pasi) Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Ja się mocno wkręcilem, wiec jeśli ktoś jest noobkiem tak jak ja, czyli zaczyna przygodę z Diablo to śmiało mnie dodawać do znajomych i zapraszać do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Da się jakoś zobaczyć profil postaci na battlenecie? Bo tak jakby w ogóle nie wykrywało nic mimo że jest połączony psn z battlenetem. Jak na razie gram krzyżowcem i moim zdaniem gra się super. Początkowo grałem na Normalnu ale zmieniłem na Hard i jest leciutko, jeszcze nigdy pasek życia mi nie spadł nawet do 3/4. Jak na razie 25lvl. Ponawiam prośbę, jak ktoś gra na ps3 to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 No oczekuje na instalację - właściwej wersji gry, bo DLC jest do angielskiej i z polską nie trybi. Nie mam pojęcia co, ale mam nadzieję, że coś z tym zrobią. Najgorsze, że te naramienniki to nie tylko naramienniki. W skład "pakietu" wchodzą podobno między innymi trzy dodatkowe sloty na postacie Kij z naramiennikami ja chcę sloty Cytuj Odnośnik do komentarza
jacol4 15 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Czy można grac przy jednej konsoli we dwójkę, na dwóch różnych kontach battle.net/psn żeby progres razem zrobimy był dostępny na swoich konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Jeśli ktoś kupił wersję cyfrową i udało mu się pobrać te nieszczęsne naramienniki, to mógłby potwierdzić, czy ma również inne bonusy: Widmowy ogar: wezwij towarzysza, który będzie podróżować u boku twoich bohaterów. Arma Mortis: przekaż wieszczce wiedzę o siedmiu nowych schematach wyglądu oręża. Arma Haereticorum: przekaż wieszczce wiedzę o trzech nowych schematach wyglądu hełmów. Trzy dodatkowe miejsca na postaci (w sumie 15). Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Kupiłem wersje z polskiego psn i dostalem naramienniki oraz tego kundla, choć do końca nie wiem jak go przywołać Reszty rzeczy o których piszesz, nawet nie wiem gdzie szukać wiec nie wiem czy mam. ogólnie zauważyłem, że im więcej znajomych gra w D3,tym częściej dostaje się prezenty od nich, częsty legendy. Także jak ktoś będzie chętny, to nich śle inv z dopiskiem diablo. Iras jak chcesz to ci wyślę te naramienniki, ja ich nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Ja wczoraj dostałem od znajomego 100 tyś monet a że bieda bo lvl niski. To od razu wydałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Iras jak chcesz to ci wyślę te naramienniki, ja ich nie używam. Dzięki, ale wątpię, żeby to w ogóle było możliwe. Poza tym najbardziej zależy mi na dodatkowych slotach. Z PS3 przeniosłem dziesięć postaci - normalnych albo mułków wypakowanych itemami. Teraz mam 12 slotów i jest to trochę mało. 15 byłoby w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 A to nie da się każdego itemu wysłać w formie prezentu? Wieczorem to sprawdze, bo teraz jestem w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Jeśli ktoś kupił wersję cyfrową i udało mu się pobrać te nieszczęsne naramienniki, to mógłby potwierdzić, czy ma również inne bonusy: Widmowy ogar: wezwij towarzysza, który będzie podróżować u boku twoich bohaterów. Arma Mortis: przekaż wieszczce wiedzę o siedmiu nowych schematach wyglądu oręża. Arma Haereticorum: przekaż wieszczce wiedzę o trzech nowych schematach wyglądu hełmów. Trzy dodatkowe miejsca na postaci (w sumie 15). Potwierdzam, wszystko to dostałem za pre-order w wersji cyfrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Jeśli ktoś kupił wersję cyfrową i udało mu się pobrać te nieszczęsne naramienniki, to mógłby potwierdzić, czy ma również inne bonusy: Widmowy ogar: wezwij towarzysza, który będzie podróżować u boku twoich bohaterów. Arma Mortis: przekaż wieszczce wiedzę o siedmiu nowych schematach wyglądu oręża. Arma Haereticorum: przekaż wieszczce wiedzę o trzech nowych schematach wyglądu hełmów. Trzy dodatkowe miejsca na postaci (w sumie 15). Potwierdzam, wszystko to dostałem za pre-order w wersji cyfrowej. znając życie za jakiś czas będzie to do kupienia na ps store Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi