Xymek 62 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Ja już od jakiegoś czasu mam wbity 70ty Wizardem. Lecą paragony i już chyba jest 36ty z tego co pamiętam, rozpoczynam ostre polowanie na sprzęt w adventure mode grając na pierwszym Tormencie. Osobiście polecam ten poradnik: http://www.reddit.com/r/Diablo3witchdoctors/comments/2ekjcm/debos_early_game_ros_console_guide/ Wyjaśnia jak sobie radzić na początku, jakich błędów nie popełniać i jakie sobie postawić cele na początek po osiągnięciu 70tki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Kurde wczoraj grałem sam w trybie przygody już na poziomie Mistrz I parę razy zginąłem ;( ale przynajmniej jest jakieś wyzwanie. Cytuj
SeD 12 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Kurde wczoraj grałem sam w trybie ........nie graj sam, wbijaj do reszty Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Ale wczoraj była przerwa w PSN i nawet na imprezę nie mogłem wbić a jak wbiłem w końcu do was to po chwili mnie wywaliło. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Gra ktoś obecnie na HC? Odnoszę wrażenie, że na RoS jest o wiele łatwiej - robię sobie zadania w trybie przygodowym i nawet nie skorzystałem jeszcze z dobrodziejstwa Spirit Vessel (poziom Mistrz). Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Pytanie może noobskie, ale czy da się powiększyć backpack? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Nie da się, pozbywaj się na bieżąco gemów (skrzynia) i nie noś alternatywnych elementów rynsztunku - miel wszystko pozostałe u kowala na składniki. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 troche zal, ze w najdrozszej wersji gry (gdzie tworcy tak chwala konsole) w zaden sposob nie mozna polaczyc konta, badz wyswietlic swoich postaci na battle.net... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Wczoraj trafił mi się Rift z The Last Of Us i powiem tylko jedno łatwo nie było. Klimacik za(pipi)isty szkoda tylko że jeden poziom i nie zakończyło się jakimś fajnym Bosem Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Nie da się, pozbywaj się na bieżąco gemów (skrzynia) i nie noś alternatywnych elementów rynsztunku - miel wszystko pozostałe u kowala na składniki. Tak robię, mam 12 przedmiotów gdy jestem "pusty". Myślałem że można dlatego pytałem. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Jeszcze jedna sprawa jak podniesc fioletowy przedmiot? W ekwipunku zero itemow a postac mowi ze nie uniesie juz wiecej Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Jeszcze jedna sprawa jak podniesc fioletowy przedmiot? W ekwipunku zero itemow a postac mowi ze nie uniesie juz wiecej Musisz w bazie w skrzyni balast zrzucać, lub do śmieci jeśli coś jest nic nie warte. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Właśnie o to chodzi że mam zero przy sobie tzn tylko to co na wyposażeniu. Wszystko wyrzuciłem specjalnie i dalej nie mogę Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Na fioletowo się te Krwawe Odłamki świecą, one są automatycznie podnoszone i dodawane do ekwipunku Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) Zaraz nagram filmik i Wam pokaże że nie mogę ich podnieść. https://docs.google.com/file/d/0B3oTHcR05pssU0NMbS1PMGI0Mlk/edit?usp=docslist_api Edytowane 1 września 2014 przez gamerTHC Cytuj
jas74 5 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) A nie jest tak że maksymalna ilość Krwawych odłamków którą można nosić przy sobie to 500 ? Może dlatego nie możesz podnieść następnego Tu masz link to dyskusji o tym http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/10301920632 Edytowane 1 września 2014 przez jas74 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 To teraz już rozumiem ,a czy jest jakiś inny sposób na wydanie ich niż loteria przedmiotów? Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Nie ma. Ta ''loteria'' to dobry patent jest, trafilem tam chyba ze 3 itemy z zestawu ognistego ptaka dla mojej czarki i kilka innych fajnych rzeczy. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Ja wydałem już ok. 400 odłamków i same żółte "rarytasy". Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 W jeden wieczor czasami wydaje dwa razy tyle, na torrent 3+ leca jak szalone Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 W jeden wieczor czasami wydaje dwa razy tyle, na torrent 3+ leca jak szalone bo w nocy jest więcej seedów. yebłem Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 pytanie odnosnie setowych itemkow. jest gdzies lista % szans dropienia na roznych poziomach i w ogole % szansy danego przedmiotu? pozatym udalo mi sie juz znalesc 4 przedmioty setowe dla mojego krzyzowca z czego gacie i zbroja raczej do wymiany. i tu pytanie jakie szanse sa pojawienia ich z lepszymi statami..? Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 pytanie odnosnie setowych itemkow. jest gdzies lista % szans dropienia na roznych poziomach i w ogole % szansy danego przedmiotu Jeśli chodzi o szanse na różnych poziomach, to w Diablo nie ma czegoś takiego. Na każdy item masz identyczną szansę dropu w każdym miejscu w grze. Oznacza to , że dany item może polecieć jak rozwalisz beczke w pierwszym akcie , jak również wtedy, kiedy pokonasz Maltaela -Szansa na drop jest identyczna. System losowania itemów jest taki, że podczas zabijania potworów, niszczenia skrzyń itd gra losuje jaki rodzaj itemu wypadnie, biały, niebieski, żółty, legendarny, setowy , kiedy już wylosuje rodzaj, losuje typ itemu, czyli ustala czy bedzie to broń , pancerz, amulet itd. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 czyli poziom trudnosci takze nie ma zadnego znaczenia ? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Koleś bzdury pisze, jasne ze przy wydropieniu danej legendy jest różnica czy to będzie set czy legenda, dh bedzie miał cięzko wydropić tarcze dla krzyzowca a monk źródło dla czarownika (szansa praktycznie zerowa) poniżej u1 nie padają legendarne sety klasowe, są też legendy co dropią tylko z okreslonej lokacji (bouties a1 np) jest tez szansa dropu na rodzaj legendy, są legendy co łatwiej dropią i co dropią niezwykle rzadko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi