danielskii 155 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Pryx sie pojawil to bedzie jak double xp;) Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Pryx sie pojawil to bedzie jak double xp;) dziś przyszedł mi od Kame, a prezent wypadł nie dla niego tylko dla ciebie lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cicho, żaden Nemesis mnie nie ubił, więc głównym dostawca zostaje Danielski Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cicho, żaden Nemesis mnie nie ubił, więc głównym dostawca zostaje Danielski zaczynam podejrzewać że wciągnąłeś go do spółki pod swoją nieobecność, nb wpadnij od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Takie małe zapytanie, ukończyłem przygodę na poziomi normalnym, wybrałem opcję kontynuacji zwiększyłem poziom trudności o jeden bo tylko na tyle pozwala mi w tym momencie gra, ale z ciekawości muszę powiedzmy kilkukrotnie przejść przygodę by móc zagrać na najwyższym poziomie? I tak z ciekawości mamy dwie opcje do wyboru Kampania i Przygoda, czym różni się jedno od drugiego? A i jest ktoś chętny na wspólną grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Jesli odpaliłes gre i wrzuciłes opcje, to zgadza sie tam mozna tylko podniesc o 1 poziom.Natomiast jesli zrobisz to w menu głownym to mozesz ustawic jaki chcesz. Kampanie powinienes ukonczyc tylko raz , a potem grac tryb przygodowy (Zadania i Szczeline) W trybie przygodowym , masz dostep do wszystkich aktów i wszystkich teleportów. W tych lokacjach masz do wykonania okreslone zadania za które dostaniesz sporo doswiadczenia i troszke przedmiotów, Gdy wykonasz 5 zadan zaznaczonych na mapie bedziesz mogl otworzyc szczeline z wieksza iloscia dobrego lootu i bossem na koncu. Za to dostaniesz jeszcze wiecej doswiadczenia Edytowane 30 Września 2014 przez Niewidoczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jesli odpaliłes gre i wrzuciłes opcje, to zgadza sie tam mozna tylko podniesc o 1 poziom.Natomiast jesli zrobisz to w menu głownym to mozesz ustawic jaki chcesz. Kampanie powinienes ukonczyc tylko raz , a potem grac tryb przygodowy (Zadania i Szczeline) W trybie przygodowym , masz dostep do wszystkich aktów i wszystkich teleportów. W tych lokacjach masz do wykonania okreslone zadania za które dostaniesz sporo doswiadczenia i troszke przedmiotów, Gdy wykonasz 5 zadan zaznaczonych na mapie bedziesz mogl otworzyc szczeline z wieksza iloscia dobrego lootu i bossem na koncu. Za to dostaniesz jeszcze wiecej doświadczenia Ok dzięki za konkretną odpowiedź. Jutro mam wolny dzień od pracy więc przetestuje sobie przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Btw, masakra 163 przeciwnikow na raz sie mi udalo 163 powiadasz i co wy wiecie o zabijaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No no grubo, ja póki co z moim szamanem nie mogę pozwolić sobie zbytnio dać się otaczać bo źle się to kończy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nic się nie chwalicie że w końcu doczekaliście się Diablo III: Reaper of Souls PS4 updated today: http://bit.ly/1uxfATG Explore Greater Rifts and find Legendary Gems! Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja gram od rana i żadnej aktualizacji nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 #najlepszawersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Lepiej by coś zrobili z oszustami i przedmiotami zmodowanymi.Ale i tak sie cieszę Cytat z konsolowego forum BN. #najlepszawersja Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 właśnie aktualizacje mi ściąga 377mb. Cytuj Odnośnik do komentarza
SeD 12 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Pograliśmy trochę z Kame i jest fajnie. Nowa motywacja do gry, nowe ułatwienia typu szybsze niszczenie przedmiotów czy kupowanie u kadali, nowe poziomy, nowe gemy..... aż chcę się grać Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 To ten dodatek 2,0? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 2.1, którym PCtowcy tak się chwalili i oczywiście nie mogli się powstrzymać by pocisnąć wersji na konsolę parę postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Synu mam PS4 PS3 X360 i Wii A to ze nie gram w jakąś ulomna i opóźniona w rozwoju wersję Diablo nie robi ze mnie "PCtowca" #najlepszawersjabez2.1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Synu mam PS4 PS3 X360 i Wii A to ze nie gram w jakąś ulomna i opóźniona w rozwoju wersję Diablo nie robi ze mnie "PCtowca" #najlepszawersjabez2.1.1 ale na pc nie masz szczeliny z tlou hehe #4theplayers Edytowane 8 Października 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
kleven 0 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie czaje po co te chore rozkminy. Ile macie lat 15-16? Kiedyś pamiętam wojenki C64-Atari ale kiedy to było Gdyby ktoś chciał pograć na głebokich powyżej 30 poziomu to zapraszam. PSN id: Waldosiek Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie czaje po co te chore rozkminy. Ile macie lat 15-16? Kiedyś pamiętam wojenki C64-Atari ale kiedy to było Gdyby ktoś chciał pograć na głebokich powyżej 30 poziomu to zapraszam. PSN id: Waldosiek Od piątku zaczynam urlop tak więc odezwę się. Chcę zobaczyć jak to jest pograć z żywym graczem w teamie Mam szamana na 70 lvl + 8 lvl mistrzostwa tak więc niewiele liczę, że przy tobie nabije sobie więcej + jakieś fajne przedmioty wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Nie czaje po co te chore rozkminy. Ile macie lat 15-16? Kiedyś pamiętam wojenki C64-Atari ale kiedy to było Gdyby ktoś chciał pograć na głebokich powyżej 30 poziomu to zapraszam. PSN id: Waldosiek Od piątku zaczynam urlop tak więc odezwę się. Chcę zobaczyć jak to jest pograć z żywym graczem w teamie Mam szamana na 70 lvl + 8 lvl mistrzostwa tak więc niewiele liczę, że przy tobie nabije sobie więcej + jakieś fajne przedmioty wpadną. Hmm, lvl 8 mistrzostwa mowi mi tyle ze jeszcze dluga droga przed toba Ja mam twraz lvl 310 i dzisiaj nie dalismy rady z Sedem dokonczyc szczeliny lvl31 na czas . Trzeba ogarnac dobrze setup postaci i sprzet jeszcze, ale to dobrze Lubimy wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Nie czaje po co te chore rozkminy. Ile macie lat 15-16? Kiedyś pamiętam wojenki C64-Atari ale kiedy to było Gdyby ktoś chciał pograć na głebokich powyżej 30 poziomu to zapraszam. PSN id: Waldosiek Od piątku zaczynam urlop tak więc odezwę się. Chcę zobaczyć jak to jest pograć z żywym graczem w teamie Mam szamana na 70 lvl + 8 lvl mistrzostwa tak więc niewiele liczę, że przy tobie nabije sobie więcej + jakieś fajne przedmioty wpadną. Hmm, lvl 8 mistrzostwa mowi mi tyle ze jeszcze dluga droga przed toba Ja mam twraz lvl 310 i dzisiaj nie dalismy rady z Sedem dokonczyc szczeliny lvl31 na czas :confused:. Trzeba ogarnac dobrze setup postaci i sprzet jeszcze, ale to dobrze Lubimy wyzwania. Aaaaaa to chyba nie ma sensu wspólna gra, mnie tam na strzała będą kłaść i będę jedynie kulą u nogi dla was. Widzę muszę jeszcze podpakować postać;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Synu mam PS4 PS3 X360 i Wii A to ze nie gram w jakąś ulomna i opóźniona w rozwoju wersję Diablo nie robi ze mnie "PCtowca" #najlepszawersjabez2.1.1 Zabawnie usłyszeć od kogoś synu jak ma się 6 lat więcej na karku Wytłumaczę Ci o co mi chodzi. Na tym forum jest miejsce do trollowania i jest to temat Console Wars, o czym jest napisane w regulaminie, tymczasem ty jako admin sam trollujesz w innych tematach, bo co do dyskusji wnosi post typu #najlepszawersja ? Administracja toleruje ego typu zachowania w statusach i innych tematach przez co obniża się poziom dyskusji w poszczególnych tematach. Można sobie odpuścić pisanie nic nie wnoszącego do tematu lub napisać coś pozytywnego, typu: Konsolowcy, nareszcie zobaczą Diablo 3 w pełnej krasie. Ale nie, trzeba wytknąć, że wersje różnią się, pewnie w mniej niż jednym procencie i nazywać ją ułomną. Nie jest ułomna, nawet przed patchem dawała masę funu, chłopakom z którymi gram mówiłem, że pewnie Bllizard wypuści Patch 2.1 by po kilku miesiącach przytrzymać ultrafanów przy tym tytule i dlatego nie pojawiła się na premierę dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Pryx odpus najwiecej maja do powiedzenia blacharze;) nikt z nas przeciez nie pisze ze konsolowa wersja jest najlepsza tylko co z tego jak caly czas do patcha bawilismy sie wysmienicie:) a teraz z nowymi (pipi)kami bedzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi