danielskii 155 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 do destiny nie musisz miec konta tylko grasz na swoim profilu. tutaj musialoby byc jakos zlinkowane z profilem na battlenet zeby grac. sorry jesli nie wyrazilem sie jasno. Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 I jak co tam zapowiedzieli nowego na tym Playstation Experience? Bo przypomniało mi się. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 nie wiem nie sledze bo wiekszosc z nas przeskoczyla na razie na destiny:) Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 I jak co tam zapowiedzieli nowego na tym Playstation Experience? Bo przypomniało mi się. Ja śledzę i panel oglądałem na YT. Zapowiedzieli przede wszystkim to że patche będą się teraz ukazywać równolegle z PC. I pojawi się nowa klasa przedmiotów które będą jeszcze potężniejsze od tych legendarnych. Poniżej link do panelu, na początku opowiadają o procesie tworzenia wersji konsolowej i ekskluzywnych dla niej elementów (to jest wszystko to co mamy teraz, ale warto posłuchać jak to powstawało), a potem jest wzmianka o nowościach i QA. Warto obejrzeć całość. Panel: http://youtu.be/tG3vBaO-e4I?list=UU-2Y8dQb0S6DtpxNgAKoJKA 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Online na konsolach nie opiera się o battle net,tak ta gra została skonstruowana na konsole.Dlatego macie russian swordy i inne fajne akcje.Nie zmienią tego w patchu. Nawet Hardcore przez to jest latwiejszy, ale zastanawia mnie mocno jak oni robia te Russian Swordy, skoro PS4 niby nie pozwala na przegrywanie savow. Granie z takimi setami to mala przyjemnosc, zreszta osobiscie balbym sie bana, ale zlevelowac dana postac dolaczajac do takiej gry mozna w 10 minut... Czy szczeliny licza sie do osiagniecia za zlecenia ? Edytowane 3 stycznia 2015 przez easye Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 (edytowane) @Danielskii, @easye - chetny na jakies rifty czy narazie odpoczywacie od gry? W sumie jestem juz w pelni gotów na bieganie po T6 w poszukiwaniu starozytnych antykow, 300 paragon jest i cały odpowiedni set dla mojego Krzyzowca Edytowane 20 stycznia 2015 przez Redmitsu Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Ostatnio troche sie nam polepszylo, wpadly jakies pojedyncze starozytne itemki i udalo nam sie zrobic rift lvl42 ja, lechu i sed, wszyscy paragon lvl w granicach 440-450 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Riftuje riftuje ale zeby znalezc cos konkretnego dla siebie w wersji starozytnej to jest jak szukanie igly w stogu siana ;c pomimo to diablo dziala na zasadzie - jeszcze jeden rift ;p Cytuj
Marcin2826 1 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 (edytowane) ja tam z checia do kogos dołącze jak bedzie potrzebowal pomocy przy grifcie na swoim dh ukonczyłem 54 w party ( oczywiscie brakło czasu ) ale na spokojnie czyscimy juz 50stke. Dodajcie moj psn gram roznie poniewaz pracuje na 3 zmiany. Gram tylko i wyłącznie legit Edytowane 21 marca 2015 przez Marcin2826 Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 54 to bardzo dobrze, ja sie jeszcze nie zblizylem nawet do 50, mam nadzieje ze to sie zmieni po nastepnym patchu. Cytuj
PINGWINEQ 0 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Ludziska, zacząłem sobie grać właśnie w D3 na PS4, grałem wcześniej na PS3 i wydawało mi się, że troszkę ciężej mi szło.Odpaliłem sobie na poziome Eksperckim, trafiłem do tej śmiesznej krainy z jednorożcami i miśkami dosłownie od razu, wypadło mi z 3 legendarne przedmioty i teraz idę jak przez masło ... Cytuj
pessyl92 0 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Jak ktoś chciałby razem pograć - piszcie śmiało;Teraz zajmuję się lvlowaniem postaci (HC) Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Spytam tutaj, bo nigdzie w necie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. Zdobyłem dwie platyny w D3 i D3 UEE na PS3. Czy gdybym kupił D3 UEE w wersji na PS4 i grał na tym samym koncie, to czy mógłbym wbić kolejną, trzecią już platynę? (innymi słowy - czy D3 UEE w wersji na PS3 i PS4 posiada odrębne listy trofeów?) Cytuj
Lem 87 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Tak, mój znajomy ma trzy platyny w Diablo. 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Ok, a czy jest jakiś sposób przeniesienia save'ów z D3 UEE (PS3) do D3 UEE na PS4 w momencie gdy nie posiadam już płyty z grą na PS3? Z tego co czytałem na battle necie to chyba nie da rady, bo opcja eksportu danych jest dostępna z poziomu gry. Próbowałem też przerzucić save z ps3 do chmury, ale po odpaleniu D3 na PS4 gra w ogole go nie widzi. Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jak to jest z dodatkiem Reaper Of Souls na PS4 ? - myslalem, ze bede mogl wybrac go z menu, a tam mozna tylko rozpoczac gre w normalnej kampanii. Powaznie pytam, mam Diablo 3 (zwykle) na PS3 i myslalem ze Ultimate Edition bedzie mialo wybor w menu - czy chcemy grac w podstawke czy dodatek. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 grasz w DIablo III: reaper of souls. Nie masz wyboru czy chcesz grać w podstawkę czy w dodatek. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jak ktoś jest chętny na legitne (bez hackowanego eq) wybijanie potworów to zapraszam. Jako że nie mam jak przenieść save'a z PS3, zaczynam całą zabawę od nowa. Obecnie Barb 40 lvl, na początku 3 aktu. Chce jak najszybciej machnąć kampanię, aby móc trzaskać zlecenia i rifty. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Wczoraj podczas rozgrywki w kanapowego coopa (2 graczy) podczas wiekszej zadymy level postaci przeskoczyl mi nagle z 47 na 53. Do tego w okolicy po walce znalazlem jakies 11mln golda, moj kompan zebral podobna ilosc kasy.Bylem w ruinach gdzie poszukujemy glowy Zoltuna Kula Co ciekawe moj kompan pozostal na tym samym levelu, na ktorym byl wczesniej, a zawsze szlismy rowno z EXP, za to wszystkie statystyki (energia, obrona itd) podbilo mu o kilkaset procent - statystyki w menu maja teraz kolor zielony, a nie bialy jak u mnie. Czytalem, ze to Apprentice Mode, w ktorym level nizszego gracza jest podbinajy zeby nie odstawal od kompana. Gram w Reaper Of Souls na PS4 na poziomie expert - pierwsze przejscie. Skad taki skok levelu posatci o 6 punktow i tyle kasy ? Edytowane 5 października 2015 przez saptis Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Czynnikow jest kupa. Moze ma item co daje boosta i o tym nie wie albo robi komba i wpadają bonusy. Albo ubiliscie goblina i o tym nie wiecie xd. No sporo mozna gdybac Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Sam nie wiem, dziwne tylko, ze ja dostalem skok o kilka leveli (z 47 do 53), a drugi gracz nic. Specjalnych itemow tez nie mielismy - wszystko tak jak wczesniej, dlatego sie zdziwilem, moze ktos sie jednak znajdzie kto tez tak mial i wie co to takiego. Jeszcze nie zdazyl mi sie skok o kilka leveli doswiadczenia wyzej, zawsze przechodzilo o jeden, a tu takie cos. Edytowane 5 października 2015 przez saptis Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 niektóre eventy dają tonę expa, nie wiem jak na konsolach, ale na pc 1 event z odpowiedniem gearem w 4 osoby nabicie lvl 1-70 to 5 sekund. Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Mam pytanko. Wczoraj grałem sobie moim czarodziejem w kampanie przy okazji nabijając levele mistrzowskie. Miałem już 40, gdy nagle do gry dołączył gościu z levelem 10 000!. Mój poziom wystrzelił do około 2400. Nie ukrywam, że uciekła mi przez to przyjemność maksowania postaci. Pytam więc, jaki jest najwyższy poziom mistrzowski w grze. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 na konsolach są hakery z wywalonymi statystykami, niestety uroki grania w diablo 3 na konsoli. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Mam pytanko. Wczoraj grałem sobie moim czarodziejem w kampanie przy okazji nabijając levele mistrzowskie. Miałem już 40, gdy nagle do gry dołączył gościu z levelem 10 000!. Mój poziom wystrzelił do około 2400. Nie ukrywam, że uciekła mi przez to przyjemność maksowania postaci. Pytam więc, jaki jest najwyższy poziom mistrzowski w grze. Właśnie taki jak napisałeś 10 000, w weekend robiłem sobie zleconka i wszedł do mojej gry rusek, w 2 min nabił mi 3000 paragonów i wychodząc zostawił mi w "prezencie" Russian Power Sword dzięki któremu za zabicie mobka dostaję ponad MILIARD PD gra poszła na pchli targ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi