Skocz do zawartości

Diablo III (PS4)

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego właśnie przestałem grać w tą grę :(. Jeszcze w żadnej grze nie widziałem tylu Oszustów co w diablo III na konsole. Coś nieprawdopodobnego

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 604
  • Wyświetleń 65 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Angielsko jezyczna wersja w niczym nie odbiega od polskiej jesli chodzi o nazwy przedmiotow/ elit itp. Sa rownie niedorzeczne i czasami nawet bardziej bezsensowne niz nasze, np. severn insult ??? albo

• Masz na myśli bezsensowne klikanie i zabijanie wszystkiego co się napotka ? przecież podobny przykład PC mają ze StarCraftem wmawiają sobie że to strategia ale to zwykłe Na(pipi) jak najszybciej dużo

• 163 powiadasz

Opublikowano

szukam chetnych na legitne granie w d3 na ps4.

Obecnie mam Barba z ~350 paragon lvl i nie usmiecha mi sie granie publikow z wiadomych wzgledow ;)

PSN ID: kapuan1

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy aby grać w Diablo III na PS4 z dodatkiem Reaper of Soul trzeba mieć wykupionego PS plusa ?

• 3 lata później...
Opublikowano

Są może osoby chętne pobiegać w świecie Diablo? Zostało mi wykonanie 500 zadań i samemu trochę wolno to idzie. Jak coś mój nick czarek250885