Skocz do zawartości

Diablo III (PS4)

Featured Replies

Opublikowano

Co rozumiesz przez nowy content?

Bo jeśli tylko adventure mode i rifty,to po ukończeniu v aktu,jak pisze raven masz dostęp.Krzyżowiec jest dostępny oczywiście od początku gry.Prawdziwa gra zaczyna się na poziomie 70 i gdzieś tak od poziomu torment 3,wcześniej ta gra to bułka z masłem.

• Odpowiedzi 604
  • Wyświetleń 65,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Angielsko jezyczna wersja w niczym nie odbiega od polskiej jesli chodzi o nazwy przedmiotow/ elit itp. Sa rownie niedorzeczne i czasami nawet bardziej bezsensowne niz nasze, np. severn insult ??? albo

• Masz na myśli bezsensowne klikanie i zabijanie wszystkiego co się napotka ? przecież podobny przykład PC mają ze StarCraftem wmawiają sobie że to strategia ale to zwykłe Na(pipi) jak najszybciej dużo

• 163 powiadasz

Opublikowano

Chodzilo mi o te nowe akty (plansze),bo widzialem jak kolesie na wyzszych lvlach farmia w inych mijscach niz te akty z podstawki.

Ja mam na pc  i ps3 tylko podstawke,wiec nie wiem czy aby wejsc na nowe akty po zabiciu diablo musze miec minimum 60 lvl.

Opublikowano

ile kosztuje na us psstore preorder cyfrowy d3?50 czy 60 dolców?

Opublikowano

60$ na PSN US Store.

Wie ktoś może czy da się gdzieś już w Wawie kupić diablo uee?

Opublikowano

dzisiaj to napewno kupisz.

Opublikowano

i jak gra leży już na półkach ? :) w statusie mam że zamówienie skompletowano i czeka na wyjazd do sklepu więc w euro dopiero jutro 

Opublikowano

i jak gra leży już na półkach ? :) w statusie mam że zamówienie skompletowano i czeka na wyjazd do sklepu więc w euro dopiero jutro 

z reguły tak jest u nich, ciśnie co?,  a miałeś nie kupować

Opublikowano

Mnie nie ciśnie :) bo nawet nie wiem czy podejdzie. A co do zakupu to presja otoczenia ;) wszyscy będą grali to i ja spróbuję 

Opublikowano

hmm, kupilem gre z psstore i wczoraj mialem jeszcze odliczanie do sciagniecia, teraz odpalilem konsole i gra zaczela sie sciagac, moze bede mogl grac zaraz :D :D 

Opublikowano

Ja wczoraj zrobiłem zamówienie w neonet a dzisiaj dostałem esa ze mam odebrać grę :)

Opublikowano

Ja już gram jak cos dodawać Tomci-

Zgin przepadnij farciarzu :P

Mi juz wysłali, do zobaczenia na PSN jutro

Opublikowano

Jest gdzieś napisane jak przenieść postać z past gena na next gena ?

Opublikowano

Odpal gre na starej konsoli, zakladka wiecej/more i tam jest na dole opcja export

Opublikowano

Mnie nie ciśnie :) bo nawet nie wiem czy podejdzie. A co do zakupu to presja otoczenia ;) wszyscy będą grali to i ja spróbuję

Mam to samo, nie jestem fanem ale znajomy namawia, wiec spróbuję.
Opublikowano

Odpal gre na starej konsoli, zakladka wiecej/more i tam jest na dole opcja export

LOL a jak nie mam D3 na starej konsoli ? 

Opublikowano

Ja już gram jak cos dodawać Tomci-

Zgin przepadnij farciarzu :P

Mi juz wysłali, do zobaczenia na PSN jutro

Niezle bracie, ja siadam jutro od 16 mniej wiecej

Opublikowano

Udało się komuś wpisać kod na Infernalne Pagony? Bo niby PS4 daje info że zainstalowane ale w grze nigdzie ich nie ma.

Opublikowano

przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore :D

swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak?