Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Co rozumiesz przez nowy content? Bo jeśli tylko adventure mode i rifty,to po ukończeniu v aktu,jak pisze raven masz dostęp.Krzyżowiec jest dostępny oczywiście od początku gry.Prawdziwa gra zaczyna się na poziomie 70 i gdzieś tak od poziomu torment 3,wcześniej ta gra to bułka z masłem.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Chodzilo mi o te nowe akty (plansze),bo widzialem jak kolesie na wyzszych lvlach farmia w inych mijscach niz te akty z podstawki. Ja mam na pc i ps3 tylko podstawke,wiec nie wiem czy aby wejsc na nowe akty po zabiciu diablo musze miec minimum 60 lvl.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l 60$ na PSN US Store.Wie ktoś może czy da się gdzieś już w Wawie kupić diablo uee?
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l i jak gra leży już na półkach ? w statusie mam że zamówienie skompletowano i czeka na wyjazd do sklepu więc w euro dopiero jutro
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l i jak gra leży już na półkach ? w statusie mam że zamówienie skompletowano i czeka na wyjazd do sklepu więc w euro dopiero jutro z reguły tak jest u nich, ciśnie co?, a miałeś nie kupować
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Mnie nie ciśnie bo nawet nie wiem czy podejdzie. A co do zakupu to presja otoczenia wszyscy będą grali to i ja spróbuję
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l hmm, kupilem gre z psstore i wczoraj mialem jeszcze odliczanie do sciagniecia, teraz odpalilem konsole i gra zaczela sie sciagac, moze bede mogl grac zaraz :D
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Ja wczoraj zrobiłem zamówienie w neonet a dzisiaj dostałem esa ze mam odebrać grę
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Ja już gram jak cos dodawać Tomci- Zgin przepadnij farciarzu Mi juz wysłali, do zobaczenia na PSN jutro
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Jest gdzieś napisane jak przenieść postać z past gena na next gena ?
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Jest gdzieś napisane jak przenieść postać z past gena na next gena ? Odpal gre na starej konsoli, zakladka wiecej/more i tam jest na dole opcja export
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Mnie nie ciśnie bo nawet nie wiem czy podejdzie. A co do zakupu to presja otoczenia wszyscy będą grali to i ja spróbujęMam to samo, nie jestem fanem ale znajomy namawia, wiec spróbuję.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Jest gdzieś napisane jak przenieść postać z past gena na next gena ? Odpal gre na starej konsoli, zakladka wiecej/more i tam jest na dole opcja export LOL a jak nie mam D3 na starej konsoli ?
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Ja już gram jak cos dodawać Tomci- Zgin przepadnij farciarzu Mi juz wysłali, do zobaczenia na PSN jutro Niezle bracie, ja siadam jutro od 16 mniej wiecej
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Udało się komuś wpisać kod na Infernalne Pagony? Bo niby PS4 daje info że zainstalowane ale w grze nigdzie ich nie ma.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak?