raven_raven 12 013 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Tak, D3 + Reaper of Souls + małe ulepszenia specjalnie dla konsol. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak? W RoS ubicie diablo na hardcore jest dziecinnie proste Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 (edytowane) Pagony sa z kazda nowa postacia w skrzynce No to ja ich niestety nie mam, wpisałem kod w PSNie, dostałem info że został zainstalowany, po czym jak wchodzę w powiadomienia to ma status - Oczekiwanie na instalację, a w samej grze nie ma go w skrzynce. Ta sama sytuacje mialem ostatnio z The Last Of Us, dostalem sporo dodatkow w pre orderze, pobrałem je z PSNa ale juz w samej grze to ja ich nie widze... Edytowane 18 sierpnia 2014 przez Xymek Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 (edytowane) przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak? W RoS ubicie diablo na hardcore jest dziecinnie proste Tak - ale 2 osiagniecia typu: osiagnij 70 level na poziomie hardcore (gdzie masz 1 zycie), czy 70 level wszystkimi 6 klasami czyni ta gre niezwykle trudna i czasochlonna do scalakowania. Edytowane 18 sierpnia 2014 przez easye Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 http://www.twitch.tv/tom(nene)l Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Chyba od razu od jakiegos wysokiego poziomu zaczales, co ? (dlugo nie postremowales ) Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Jutro będzie więcej o 4.30 wstaje Cytuj
Emtebe 2 542 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Ktoś wie jaka cena w Saturnach/MM? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 (edytowane) przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak? W RoS ubicie diablo na hardcore jest dziecinnie proste Tak - ale 2 osiagniecia typu: osiagnij 70 level na poziomie hardcore (gdzie masz 1 zycie), czy 70 level wszystkimi 6 klasami czyni ta gre niezwykle trudna i czasochlonna do scalakowania. Akurat mi o diablo 3 opowiadać nie musisz,mam ponad 1500 h przegrane i hardcore,póki grasz na normalu,przejdziesz z zamkniętymi oczami. P.S przerzuciłem się na Diablo z PESa Edytowane 18 sierpnia 2014 przez Ader Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Przecież w Diablo 3 można swobodnie manipulować poziomem trudności, dopóki nie chcesz, by gra była wymagająca to w ogóle taka nie jest. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Z racji tego że zaczynam swoją przygodę z tą serią, to - jaki poziom grać nie chcę samograja w którym wciskam cały czas jeden przycisk i do przodu - czy od początku mogę grać ze znajomymi - podobno mogę sobie dowolnie przypisywać sobie przyciski ? Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Z racji tego że zaczynam swoją przygodę z tą serią, to - jaki poziom grać nie chcę samograja w którym wciskam cały czas jeden przycisk i do przodu - czy od początku mogę grać ze znajomymi - podobno mogę sobie dowolnie przypisywać sobie przyciski ? Jako ze zaczynasz od zera to proponuje normal/hard. I tak zabawa sie zaczyna na lvl 70 a wiec nie ma co sie pocic i robic sobie pod gorke od poczatku. Tak, Mozesz grac od poczatku ze znajomymi. Duzo osob bedzie zaczynac tak jak ty a wiec nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem chetnych Mozna dowolnie przypisywac ataki/skille itd pod przyciski. Niech diabel bedzie z toba .... i z danielskim Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) Przecież w Diablo 3 można swobodnie manipulować poziomem trudności, dopóki nie chcesz, by gra była wymagająca to w ogóle taka nie jest. Zupelnie o tym zapomnialem . Wydawlo mi sie, ze na poziomie Hardcore nie mozna ustawiac latwiejszych poziomow trudnosci. To w sumie gdyby nie czasochlonne boostowanie 6 postaci gra bylaby latwa do scalakowania. Edytowane 19 sierpnia 2014 przez easye Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) Z racji tego że zaczynam swoją przygodę z tą serią, to - jaki poziom grać nie chcę samograja w którym wciskam cały czas jeden przycisk i do przodu - czy od początku mogę grać ze znajomymi - podobno mogę sobie dowolnie przypisywać sobie przyciski ? EDIT Zielu, pierwsze przejście na normalu poziom średni, drugie na koszmarze poziom wysoki. Po pierwszym przejściu będziesz miał około 35 poziom. Powinieneś skumać ocb Przechodzę grę drugi raz, jestem na początku trzeciego aktu i mam 45 level. Z tym, że nie wiem jak to wygląda w kooperacji, bo grałem sam i nie było wtedy piątego aktu. Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Pryxfus Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Ty zielu wieczorem bede to pogramy to nie rozpedzaj sie tak z tym graniem:) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Aha podobno znajomi mogą mi dawać jakieś przedmioty znalezione więc przyjmę wszystko. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 @Pryxfus Każdy znajomy, który dołącza do gry = 10% wiecej zdobywanego doświadczenia + mocniejsze potworki. Dodatkowo grając przez sieć każdy gracz ma indywidualny loot. Cytuj
Emtebe 2 542 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) Jak wersja na PS4 się prezentuje? Jest skok graficzny względem wersji z PS3? Oraz jak wygląda sprawa dodatku RoS? To jest jakiś dodatkowy tryb, nowy akt w grze? Jak zaimportuję sejwa z PS3, to rozumiem, że zacznę rozgrywkę od miejsca gdzie ją skończyłem? Jak to więc będzie z tym dodatkiem? Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Emtebe Cytuj
ghort 45 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Mega różnicy nie ma. Przede wszystkim wyższa rozdziałka rzuca się w oczy. Cytuj
Revnir 0 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa. Spokojnie można to nazwać wersją remastered. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Właśnie dostałem sms że grę mogę odebrać tylko do 15 jestem w pracy więc komu śpieszno może już z buta do sklepu gnać. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Po ile mają w MM, ktoś wie? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Oraz jak wygląda sprawa dodatku RoS? To jest jakiś dodatkowy tryb, nowy akt w grze? Google nie boli, RoS na PC już jest od kilku miesięcy i informacji o tym, co dodaje do gry są miliony. Nawet w tym temacie, pięć stron wcześniej masz dokładnie wyszczególnioną listę zmian, gdzie jeszcze dodatkowo rozdzieliłem co jest nowego od wersji na PC, a co nowego specjalnie na konsolach. Trochę przeginka, żeby co kilka stron pisać tego samego posta, bo jaśnie panom nie chce się nawet choć trochę poszukać. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 @Pryxfus Każdy znajomy, który dołącza do gry = 10% wiecej zdobywanego doświadczenia + mocniejsze potworki. Dodatkowo grając przez sieć każdy gracz ma indywidualny loot. O pierwszych dwóch rzeczach wiem, bo występują też w kooperacji. Jesteś pewny indywidualnego lootu? Bo w kooperacji wypadał wspólny dla wszystkich. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 (pipi)a o czym wy mówicie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi