Skocz do zawartości

Diablo III (PS4)

Gość Szprota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pagony sa z kazda nowa postacia w skrzynce

No to ja ich niestety nie mam, wpisałem kod w PSNie, dostałem info że został zainstalowany, po czym jak wchodzę w powiadomienia to ma status - Oczekiwanie na instalację, a w samej grze nie ma go w skrzynce.

Ta sama sytuacje mialem ostatnio z The Last Of Us, dostalem sporo dodatkow w pre orderze, pobrałem je z PSNa ale juz w samej grze to ja ich nie widze...

Edytowane przez Xymek
Opublikowano (edytowane)

przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore :D

swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak?

W RoS ubicie diablo na hardcore jest dziecinnie proste ;)

Tak - ale 2 osiagniecia typu: osiagnij 70 level na poziomie hardcore (gdzie masz 1 zycie), czy 70 level wszystkimi 6 klasami czyni ta gre niezwykle trudna i czasochlonna do scalakowania.  :thumbsup:

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

przejrzałem trofea w D3 na platyne, ubij Diablo na hardcore :D

swoją drogą ta nowa wersja to po prostu dodatek Reaper tak?

W RoS ubicie diablo na hardcore jest dziecinnie proste ;)

Tak - ale 2 osiagniecia typu: osiagnij 70 level na poziomie hardcore (gdzie masz 1 zycie), czy 70 level wszystkimi 6 klasami czyni ta gre niezwykle trudna i czasochlonna do scalakowania.  :thumbsup:

Akurat mi o diablo 3 opowiadać nie musisz,mam ponad 1500 h przegrane i hardcore,póki grasz na normalu,przejdziesz z zamkniętymi oczami.

P.S przerzuciłem się na Diablo z PESa ;)

Edytowane przez Ader
Opublikowano

Z racji tego że zaczynam swoją przygodę z tą serią, to 

- jaki poziom grać nie chcę samograja w którym wciskam cały czas jeden przycisk i do przodu

- czy od początku mogę grać ze znajomymi 

- podobno mogę sobie dowolnie przypisywać sobie przyciski ? 

Opublikowano

- jaki poziom grać nie chcę samograja w którym wciskam cały czas jeden przycisk i do przodu

Jako ze zaczynasz od zera to proponuje normal/hard. I tak zabawa sie zaczyna na lvl 70 a wiec nie ma co sie pocic i robic sobie pod gorke od poczatku.

Tak, Mozesz grac od poczatku ze znajomymi. Duzo osob bedzie zaczynac tak jak ty a wiec nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem chetnych :)

Mozna dowolnie przypisywac ataki/skille itd pod przyciski.

Niech diabel bedzie z toba .... i z danielskim :)

Opublikowano (edytowane)

Przecież w Diablo 3 można swobodnie manipulować poziomem trudności, dopóki nie chcesz, by gra była wymagająca to w ogóle taka nie jest.

Zupelnie o tym zapomnialem ^^. Wydawlo mi sie, ze na poziomie  Hardcore nie mozna ustawiac latwiejszych poziomow trudnosci. To w sumie gdyby nie czasochlonne boostowanie 6 postaci gra bylaby latwa do scalakowania.

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

EDIT

Zielu, pierwsze przejście na normalu poziom średni, drugie na koszmarze poziom wysoki. Po pierwszym przejściu będziesz miał około 35 poziom. Powinieneś skumać ocb ;) Przechodzę grę drugi raz, jestem na początku trzeciego aktu i mam 45 level. Z tym, że nie wiem jak to wygląda w kooperacji, bo grałem sam i nie było wtedy piątego aktu.

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano

@Pryxfus

Każdy znajomy, który dołącza do gry = 10% wiecej zdobywanego doświadczenia + mocniejsze potworki. Dodatkowo grając przez sieć każdy gracz ma indywidualny loot.

Opublikowano (edytowane)

Jak wersja na PS4 się prezentuje? Jest skok graficzny względem wersji z PS3?

Oraz jak wygląda sprawa dodatku RoS? To jest jakiś dodatkowy tryb, nowy akt w grze? Jak zaimportuję sejwa z PS3, to rozumiem, że zacznę rozgrywkę od miejsca gdzie ją skończyłem? Jak to więc będzie z tym dodatkiem?

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Skok graficzny jest wyraźny. Wyraźnie widać full hd względem 720p na PS3. Cała gra jest też ostrzejsza i w końcu postać któą kierujemy nie wygląda jak rozmyta kupa.

Spokojnie można to nazwać wersją remastered.

Opublikowano

Oraz jak wygląda sprawa dodatku RoS? To jest jakiś dodatkowy tryb, nowy akt w grze?

Google nie boli, RoS na PC już jest od kilku miesięcy i informacji o tym, co dodaje do gry są miliony. Nawet w tym temacie, pięć stron wcześniej masz dokładnie wyszczególnioną listę zmian, gdzie jeszcze dodatkowo rozdzieliłem co jest nowego od wersji na PC, a co nowego specjalnie na konsolach. Trochę przeginka, żeby co kilka stron pisać tego samego posta, bo jaśnie panom nie chce się nawet choć trochę poszukać.

Opublikowano

@Pryxfus

Każdy znajomy, który dołącza do gry = 10% wiecej zdobywanego doświadczenia + mocniejsze potworki. Dodatkowo grając przez sieć każdy gracz ma indywidualny loot.

O pierwszych dwóch rzeczach wiem, bo występują też w kooperacji. Jesteś pewny indywidualnego lootu? Bo w kooperacji wypadał wspólny dla wszystkich.