Skocz do zawartości

Watch Dogs

Gość Szprota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAQ piszę że gra kosztuję 70 euro !!! kogoś ostro po(pipi)ało 

Cena w PL normalna(199-209zl),ale zastanawiam sie kogo po(pipi)alo z ta cena w eu:

http://www.amazon.de/Ubisoft-Watch-Dogs/dp/B0089AGE9E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367255458&sr=8-1&keywords=watch+dogs

http://www.amazon.fr/UBI-Soft-Watch-Dogs/dp/B0088W0QVA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367255476&sr=8-1&keywords=watch+dogs

Gamestop 65 euro na stronie czyli w sklepie bedzie 70 euro

http://www.gamestop.ie/PlayStation%203/Games/44626/watch-dogs?previousUrl=http%3A%2F%2Fwww.gamestop.ie%2FSearchResult%2FQuickSearch%3Fq%3Dwatch%2Bdogs

I to jest wersja na ps3,to za wersje na ps4 ile bedzie trzeba zaplacic?

Opublikowano

Przecież już mówione było, że teraz wlasnie 70 dolarów/euro mają gry kosztować, Sony podniosło ceny, żeby przygotować graczy na nową generacje. Sama gra wydaje mi się, że będzie to z pierwszym AC genialne zapowiedzi i gra na max 8.

Opublikowano

Przecież już mówione było, że teraz wlasnie 70 dolarów/euro mają gry kosztować, Sony podniosło ceny, żeby przygotować graczy na nową generacje. Sama gra wydaje mi się, że będzie to z pierwszym AC genialne zapowiedzi i gra na max 8.

Jeszcze wtedy Ubisoft nie miał za bardzo doświadczenia z otwartymi światami, dlatego AC był mało zróżnicowany.

Opublikowano (edytowane)

Zwiastun spoczko, jak ktoś lubi takie klimaty to polecam serial Person of Interest. Podoba mi się edycja z figurką, mam nadzieję że cena będzie znośna. Trochę mnie niepokoi wersja na PS4, chciałbym ją dostać od razu, a nie wiemy nawet czy w tym roku PS4 wyjdzie. Sony - dajcie rozpiskę z launchem :)

Edytowane przez aux
Opublikowano

Do premiery od (pipi)a czasu więc obecną cenną bym się tak nie ekscytował bo do premiery może się jeszcze zmienić. Co do samej gry to poczekam do premiery i zobaczę co z tego wyjdzie bo jak kolejny AC to dziękuje ale postoję.

Opublikowano

Na Meeting 2013 puszczali urywki z Watch Dogsów, data premiery 19.11 - to wszystko naraz pachnie mi jednym z launch titles dla PS4.

Opublikowano

Na Meeting 2013 puszczali urywki z Watch Dogsów, data premiery 19.11 - to wszystko naraz pachnie mi jednym z launch titles dla PS4.

Gra jest launch title(przynajmniej tak gamestop irl twierdzi)tylko pytanie czy ps4 w eu bedzie w 2013,czy bedzie na launch konsoli w 2014.

Opublikowano

Jeżeli tak wyglądają tytuły startowe na PS4 to boję się pomyśleć jak będą wyglądać na końcu generacji.

Naprawdę to zrobiło na tobie wrażenie ? :)

- kiepsko wyglądają warunki atmosferyczne, jednak spodziewałem się trochę więcej

- do tego te sterylne karoserie samochodów :(

- trawa nie ulega zagniecenie, po prostu bohater ją przenika nogami

- na dodatek ręce gangsterów przenikają przez kurtki, (pipi)a przecież to nie PS3 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Jeżeli tak wyglądają tytuły startowe na PS4 to boję się pomyśleć jak będą wyglądać na końcu generacji.

- kiepsko wyglądają warunki atmosferyczne, jednak spodziewałem się trochę więcej

- na dodatek ręce gangsterów przenikają przez kurtki, (pipi) przecież to nie PS3

Ja nie mam dużych wymagań co do przyszłej generacji konsol.

Opublikowano

Czemu są oznaczenia z pada od xboxa?

Bo gra chodzi na PC a gościu gra na padzie od Xbox-a

- na dodatek ręce gangsterów przenikają przez kurtki, (pipi) przecież to nie PS3

Ja nie mam dużych wymagań co do przyszłej generacji konsol.

Wychodzi na to że i ja nie mam dużych wymagań...ten gameplay wygląda dla mnie obłędnie,widocznie jedyne czego do szczęścia mi potrzeba to wysokiej rozdzielczości,ostrych krawędzi i płynnej animacji....

Gość suteq
Opublikowano

Wygląda naprawdę bardzo dobrze, ale i tak wezmę wersję na PC. :)