Skocz do zawartości

Watch Dogs

Gość Szprota

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten trailer przywrócił mi wiarę w ten tytuł, z zakupem poczekam co prawda na recenzje, ale jeżeli utrzymają się w granicach 80tek to bez obaw zakupię na premierę.

Opublikowano

Ja wiem jedno. Z zakupem poczekam, póki co pieniążki pójdą pewnie na Wolfa albo MK8. WD to jedna, wielka, gigantyczna, Ubisowska NIE WIA DO MA. Nie mam zamiaru zrobić się w konia tymi wszystkimi pięknymi obrazkami z gier. 900p i 30 fpsów na PS4. Sobie kur*a jaja robią. Gra, która wcale nie wygląda lepiej od GTA V na PS3 powinna śmigać w 4K. 

Opublikowano

No ja kupię tego WD to się wymienimy jak coś, nawet na jakiś czas w razie w .

Czuję w kościach, że jednak spoko gierka to będzie a 900p czy 1080 to ja nie widzę różnicy.

Opublikowano

Czuję w kościach, że jednak spoko gierka to będzie a 900p czy 1080 to ja nie widzę różnicy.

Wiesz podejrzewam że gdyby WD prezentowało się co najmniej jak na pierwszej prezentacji to ludziom by to 900p nie przeszkadzało , no właśnie gdyby a prawda jest taka że tytuł ten zaliczył regres od tamtej pory i nic w chwili obecnej nie uzasadnia takiej rozdzielczości.

Opublikowano

Co wy macie z tym 1080 ? :) j tam wolę za(pipi)iste tekstury, piękne efekty światła i oszałamiającą fizykę w grze. Niestety żadnej z tych rzeczy nie uświadczymy w WD. Jednak kupie Wolfa a dopiero później WD o ile będzie posucha i nie będzie w co grać a sam tytuł będzie tak na 8

Opublikowano

Z tym 1080 chodzi o to, że na TV FullHD będzie lekko rozmyty obraz. Jak się okazało, że w BF4 grałem w 1600x900 i zmieniłem na fullHD (nie wiem czemu miałem tą niższą) to gra stała się oszałamiająco ostra i wyraźna w porównaniu do 900p. Więc po prostu obraz będzie ostrzejszy w 1080p.

Opublikowano (edytowane)

Jak się okazało, że w BF4 grałem w 1600x900 i zmieniłem na fullHD (nie wiem czemu miałem tą niższą) to gra stała się oszałamiająco ostra i wyraźna w porównaniu do 900p. Więc po prostu obraz będzie ostrzejszy w 1080p.

bo tak samo BF4 jak i WD na PS4 jest w 900p a to że sobie zmieniłeś na 1080p to jest tylko upscalowanie przez twój telewizor, gra jest zawsze w 900p...

Edytowane przez kermit
Opublikowano (edytowane)

Ale sama gra nie wygląda tak brzydko jak się zapowiadała, niestety zmieniam zdanie ściągnąłem materiał wideo i gra zupełnie się niczym nie wyróżnia, nie czuć nextgena. GTA V RULEZ !!! ;)

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Nie ma szans żeby gra stojąca w rozkroku między generacjami przebiła graficznie next-genowego Infamous'a. PS3 Second Son by w życiu nie pociągnął, także ludzie opamiętajcie się :) jeśli grafika będzie podobna do ACIV to wystarczy.

Opublikowano

Mnie tam waliły wszelkie gadki o rozdzielczości, czy pogorszeniu grafice ale ta tragicznie mała ilość przechodniów to już mnie bardzo razi, znacznie bardziej niż rozdziałka czy 30 lub 60 klatek.