Opublikowano 17 maja 201410 l Grafika i ilość przechodniów mnie nie obchodzi ja chcę grywalną grę. Co z tego że Infamous był ładny jak był pusty i nieciekawy. Liczę na sandboxa który mnie wciągnie jak AC 4 w tamtym roku ! Edytowane 17 maja 201410 l przez blantman
Opublikowano 17 maja 201410 l Nie ma szans żeby gra stojąca w rozkroku między generacjami przebiła graficznie next-genowego Infamous'a. PS3 Second Son by w życiu nie pociągnął, także ludzie opamiętajcie się jeśli grafika będzie podobna do ACIV to wystarczy. ...hmmm...w sumie idąc tym tokiem rozumowania to jeśli gra będzie podobna do GTA V to PS3 nam wystarczy. Już najwyższy czas na zaprezentowanie czegoś nowego, ciekawego i nie stojącego "w rozkroku". Oczywiście Ubisoft ciężko pracujący na wydawniczego trolla obecnej generacji wciska raz po raz gry na sto konsol jednocześnie " bo taniej". Nie wiem co tam za megatalenty pracują ale te 5 lat pracy to chyba jeden z najbardziej zmarnowanych okresów w historii developingu.
Opublikowano 20 maja 201410 l Ktoś coś na currenty grał? bo nie wiem czy warto brać na premierę na 360.
Opublikowano 20 maja 201410 l Ktoś coś na currenty grał? bo nie wiem czy warto brać na premierę na 360. Zależy co rozumiesz przez current geny, są filmiki z XO (na portalu PPE) i filmiki z PS3 (choćby ten nad Twoim postem).
Opublikowano 20 maja 201410 l Ktoś coś na currenty grał? bo nie wiem czy warto brać na premierę na 360. Jak w sklepie dostaniesz grę i do tego 200zł od sprzedawcy, to warto.
Opublikowano 21 maja 201410 l jak ktoś chce kupic wd, empik bedzie kombinował z ceną, mam potwierdzoną wersje pc za 99zł w sklepach z bliską konkurencją do 119zł w innych, co do konsolówek brak mi informacji cena tylko w dniu premiery, tak jak było z gta v i czyms tam jeszcze Edytowane 21 maja 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 21 maja 201410 l jak ktoś chce kupic wd, empik bedzie kombinował z ceną, mam potwierdzoną wersje pc za 99zł w sklepach z bliską konkurencją do 119zł w innych, co do konsolówek brak mi informacji cena tylko w dniu premiery, tak jak było z gta v i czyms tam jeszcze A nie wiesz jak na PS4 ?
Opublikowano 21 maja 201410 l Czy ktoś wie czy jest jakaś różnica czy kupie season pasa na ps4 z uk czy z us? Wołałbym zapłacić 19USD niż 15GBP
Opublikowano 21 maja 201410 l Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktokolwiek zainteresowałby się tym tytułem gdyby nie miażdżąca oprawa graficzna z pokazu w 2012. Ja na pewno nie gdyż jestem przeciw takim samo przechodzącym się wydmuszkom.
Opublikowano 21 maja 201410 l Ja wiem że to gra od ubi ale grałeś już że wiesz że sama się przechodzi?
Opublikowano 21 maja 201410 l Czy ktoś wie czy jest jakaś różnica czy kupie season pasa na ps4 z uk czy z us? Wołałbym zapłacić 19USD niż 15GBPTaka,ze season pass z usa nie bedzie dzialal z gra z eu.
Opublikowano 21 maja 201410 l Czy ktoś wie czy jest jakaś różnica czy kupie season pasa na ps4 z uk czy z us? Wołałbym zapłacić 19USD niż 15GBPTaka,ze season pass z usa nie bedzie dzialal z gra z eu. No to kiepsko. Ale dziękuje za odpowiedź
Opublikowano 22 maja 201410 l http://assets.vg247.com/current//2014/05/gta_5_map_gta_4.jpg czarne miasto to podobno wd.Jak sie potwierdzi to sandboks ze hoho
Opublikowano 22 maja 201410 l http://assets.vg247.com/current//2014/05/gta_5_map_gta_4.jpg czarne miasto to podobno wd.Jak sie potwierdzi to sandboks ze hoho Przecież to porównanie san andreas z liberty city...
Opublikowano 22 maja 201410 l http://assets.vg247.com/current//2014/05/gta_5_map_gta_4.jpg czarne miasto to podobno wd.Jak sie potwierdzi to sandboks ze hoho To mapa z GTA IV na tle mapy z GTA V... Nawet w nazwie zdjęcia to napisano. Edytowane 22 maja 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 22 maja 201410 l Jezu jaki sztuczny flejm i hejt na tą grę. Masakra. Ja czekam na swoją kopię, ogram to się wypowiem. Nie oglądałem zbyt wielu materiałów, ale mniej więcej wiem na co się nastawiać. Nie wiedzę w niej nic co można by aż tak hejtować. Downgrade graficzny też mnie nie rusza, bo już dawno zacząłem z dużym dystansem podchodzić do materiałów, zapowiedzi itp. Nie oglądam tego dużo, bo nie chcę spoilerów. Szybko decyduję, czy dam tytułowi szansę i tyle... Podobno na curretgenach gra ma wyglądać jak na high w PC. Brzmi obiecująco, byle framerete trzymał poziom i najważniejsze - liczę na ciekawą i rozbudowaną mechanikę gry i porywające misje
Opublikowano 22 maja 201410 l Nie pyerdol że aż tak słabo będzie Podobno tak wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=VbqeU8tPjX4
Opublikowano 22 maja 201410 l liczę na ciekawą i rozbudowaną mechanikę gry i porywające misje Na to bym za bardzo nie liczył , pewnie będzie ten sam poziom co w AC w tej kwestii.
Opublikowano 22 maja 201410 l To jeśli będą to nowe (względem AC, a nie kopia 1:1) rzeczy, ale porównywalne atrakcyjnością do najlepszych części AC to mi styknie. Na prawdę nie oczekuję mesjasza goty czy inne koty. Dobrego szpila i tyle. Wiem jakie gry robi ubi i myślę, że się nie zawiodę. Edytowane 22 maja 201410 l przez KIELiCH
Opublikowano 22 maja 201410 l Pamiętacie to "genialne" posunięcie marketingowe Ubisoftu? nie dość, że miała być w listopadzie to jeszcze aspirować do gry, przy której GTA V to pikuś... Edytowane 22 maja 201410 l przez milekp
Opublikowano 22 maja 201410 l No pamietamy - tak sie wystraszyli tego GTA V, ze musieli jeszcze popracowac nad swoja gra bo by ich wszyscy wysmiali.