_Red_ 12 019 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Przecie napisał, ze w koncu inne miasto niz LA/NY. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Aaaaa.... f.ucktycznie Umknęło mi to "nie" - sorry Cytuj
piotros 220 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Nie mogę znaleźć jednoznacznej informacji odnośnie dodatków. Obecnie w sklepie jest promocja na nie i chyba się skuszę, ale nie wiem co kupić. W sklepie są dostępne 3 pozycje: Watch_Dogs – Bad Blood (PS3 and PS4) - 25,20 zł Watch_Dogs – Conspiracy (PS3 and PS4) - 10,50 zł Watch_Dogs – Season Pass (PS3 and PS4) - 42 zł Zawsze wydawało mi się, że season pass zawiera wszystkie dodatki, ale jeżeli wyszły tylko 2, to sumarycznie taniej wychodzi kupić 2 dodatki osobno niż season pass. Wiecie może co więcej dostaję kupując season pass w porównaniu do kupna 2 dodatków osobno? Opis w sklepie jest mało konkretny, a wyszukiwanie w google'u nie daje mi odpowiedzi, które utwierdziły by mnie na 100%, co jest lepiej kupić... Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Season pass dodaje jeszcze jakieś stroje, bronie i inne pierdoły. Jak się przypomnisz wieczorem, to zrobię screena wszystkich dodatków (plików) jakie wchodzą w skład SP. Sam kupowałem jakiś czas temu SP i pobrało mi ze 20 różnych plików poza dwoma fabularnymi dodatkami. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Z poziomu konta na stronie www, pokazuje mi takie coś po zakupie SP: WATCH_DOGS™ Przepustka Sezonowa WATCH_DOGS™ Broń - M1 SMG WATCH_DOGS™ Strój gangstera z lat 20' WATCH_DOGS™ Broń: Auto-6 WATCH_DOGS™ Ubranie cyberpunkowe WATCH_DOGS™ Strój agenta Blume WATCH_DOGS™ Atut do broni Blume WATCH_DOGS™ Strój Chicago South Club WATCH_DOGS™ Atut - Mistrz kierownicy WATCH_DOGS™ Conspiracy! WATCH_DOGS™ Premia baterii DedSec WATCH_DOGS™ Strój DedSecu WATCH_DOGS™ Misje na wyłączność WATCH_DOGS™ Zlecenie - Charakterystyczny Strzał WATCH_DOGS™ Strój Viceroya WATCH_DOGS™ Zlecenie - Pałac WATCH_DOGS™ Ulepszenie hakowania bankomatów WATCH_DOGS™ Zlecenie - Przełamanie WATCH_DOGS™ Atut - Ekspert ds. pojazdów WATCH_DOGS™ Bad Blood! Oprócz nowych wątków fabularnych z tych dwóch dodatków są nowe bronie, stroje, dodatkowe misje (zadania), ulepszenia itp. Jak widać SP oferuje więcej, pytanie tylko czy to "więcej" interesuje Ciebie. 1 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Dzięki za szczegółowe informacje. Akurat różnica w cenie 6,30 zł nie jest duża, więc wybiorę season pass... Szkoda, że tych informacji nie podają w sklepie, wtedy byłoby zdecydowanie łatwiej podjąć odpowiednią decyzję... Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 W końcu po kilka miesiącach i ja rozpakowałem z folii WD i odpaliłem. Jestem co prawda jeszcze w 1 akcie, po kilku głównych misjach i kilku pobocznych wątkach ale jak na razie gra mi się naprawdę dobrze. Sam zarys fabuły jest dobry i mam nadzieje, że będzie tylko lepiej. Samo hakowanie, strzelanie też jest w porządku. Szkoda tylko, że faktycznie prowadzenie auta zostawia wiele do życzenia. Mimo wszystko gra ma potencjał i przynajmniej do tej pory sprawia dużą frajdę. / Tak w ogóle to ile Wam zajęło przejście fabuły? Wystarczy na ok 20h? 1 Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 He he - mi ciągle zajmuje Na PS3 ukończyłem drugi akt, na chwilę porzuciłem grę, a później z głupoty usunąłem save'y do wszystkich gier, więc i przygody Aidena musiałem rozpoczynać od nowa. Teraz zrobiłem chyba 10/15 misji z aktu drugiego (oraz większość czyszczenia popierdółek na mapie) i... znów kupiłem PS4, a tam też mam W_D, więc zacząłem fabułę i na tej konsoli - ciekawe, czy kiedyś to skończę 2 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Jakiś renesans W_D? Też gram, kupiłem za grosze, i całkiem fajnie się bawię. Dobry, rozbudowany i dopracowany sandbox. Dostał po tyłku przez chamski marketing Ubi, niezasłuzenie. 2 Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Dopiero zaczynam swoją przygodę z tą grą i jest jakiś sens grać na wyższym poziomie trudności poza satysfakcją? Więcej PD czy coś w tym stylu? Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Raczej nie, przynajmniej nic o tym nie słyszałem. Polecam Normal i tyle, zwłaszcza że często się ginie w otwartych starciach, jak otoczy nas grupka wrogów. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Zacząłem na trudny ale chyba jest opcja zmiany. Graficzka nie jest zła, bohater tez ujdzie a tyle narzekań było. Trochę na początku zamieszania z tym hakowaniem ludzi i trzeba polecieć główny wątek, co jest trochę nie w moim stylu :) Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 No główny wątek zły nie jest, problemem są tylko nudne i powtarzalne aktywności poboczne w hurtowej ilości (choć polecam hakowania domostw itp - masa świetnych zdarzeń i scenek). Graficzka i bohater jak najbardziej spoko, po prostu większość ludzi miało za złe UBI za ściemniany marketing, więc hejt poszedł z automatu, nie było wybacz. Jak ktoś podchodzi do tej gry z otwartym umysłem i bez uprzedzeń to dostanie naprawdę solidnego sandboxa z przedziału 8/10. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 28 października 2017 Opublikowano 28 października 2017 Właśnie takie podejście mam po takim czasie. Początek narracji przypadł do gustu. Model jazdy jednak tragedia ale zdziwiła mnie kamera FPP. Nie spodziewałem się tego. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Po dawno skończonej (i splatynowanej) dwójce odpaliłem pierwszą część. Miałem podejście na premierę, ale na ps3. Wtedy gra szybko mnie odrzuciła i sprzedałem. Wrażenia: gra nieco się zestarzała. Model jazdy jest złem wcielonym. Świetnym elementem rozgrywki jest natomiast strzelanie. No, i hakowanie. Niby prosta sprawa, ale wciąga i stanowi ciekawy patent. Zobaczymy, jak będzie dalej. Póki co gra się fajnie. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Słabo to widzę, skoro grasz w to po nowszej części... Mimo nie pasującego mi klimatu dwójki, trzeba przyznać, że wszystko jest tam bardziej rozbudowane i uboższa pod tym względem jedynka może zniesmaczyć. Strzelanie wraz ze spowolnieniem czasu jest świetne w W_D - to fakt. Jazda samochodem to patologia w obydwu częściach identyczna - tu nie zmieniło się nic. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Ale brakuje mi takich motywów w innych grach. Mogli by (ubi) zrobić grę z robotami, które można by hakować i wykorzystywać do wali itp. (Jak jeden z elementów - mocno uproszczony oczywiście w fallout 4). Faktycznie dwójka była kolorowa i mocno rozbudowana i dla mnie było to takie takie mocne 9/10. Bawiłem się świetnie nie trafiając na żadne bugi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi