waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) nie wiedziałem tego na trzech ostatnich stronach ale ładnie ktoś napisał, że druga część gifa wygląda jak z Vity.... http://www.ppe.pl/news-27227-watch_dogs___gra_wyglada_znacznie_gorzej_niz_na_wczesniejszych_zajawkach.html Dla naszej wygody jeden z graczy przygotował krótkie porównanie starszego i świeżego materiału z pościgu samochodem, w formie animowanego GIF-a no słabiutko Edytowane 7 marca 2014 przez waldusthecyc Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 W CW juz byla z tego beczunia. Ale ogolem to... no beka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Najgorsze ze to ponoć z wersji na ps4, ciekawe jak bardzo żałośnie bedzie wyglądać na x360/ps3 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Nie ma to jak jednym trailerem wypisać na swoją grę wyrok śmierci. Ja się zastanawiam co oni robili przez te dodatkowych 8 mies? Spłaszczyli fabułę i znacznie zjechali grafę? No come on, wystarczy spojrzeć na Infamous żeby zobaczyć jak wygląda next gen open world. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj
da$io 110 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Czyli dali nam render, opadły nam szczeny a teraz wychodzi, że gra wygląda jak na tabletach? Pomijając żenującej jakości samochód reszta wygląda za bogato jak na PS3/X360 a strasznie biednie jak na PS4/Xone. Nie jestem w stanie tego pojąć ale szykuje się fail dekady Dobra, dla tych co mają jeszcze wątpliwości:http://www.dsogaming.com/screenshot-news/watch-dogs-comparison-latest-build-versus-e3-2012-june-2013-builds/ Edytowane 7 marca 2014 przez da$io Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 OMG !!! Jestem w szoku i trochę mi nogi podcięło... ;( Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Nie wierzę aż w taką ściemę... current geny nie są nad maszynami, ale uważam, że są w stanie generować taką grafikę jaką widzieliśmy w gameplay'u, który został pokazany w Lutym, przy zapowiedzi PS4. Może jestem nadmiernym optymistom, ale uważam, że ostatni trailer pokazuje grafikę z 360 i Ps3 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ale to juz nie podlega dyskusji, gameplay byl z PS4. http://tvgry.pl/?ID=4240 http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13152300 (post numer 25) Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Goście z Ubisoft zarzekają się, że gra na PS4 wygląda tak, jak na pokazie E3 2013 (dzisiejsze newsy) http://www.pssite.com/news-31564-watch_dogs_na_ps4_bedzie_wygladalo_jak_na_pokazie_z_e3_2013.html To jeszcze spoko. Zobaczymy. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ja już w nic nie wierzę. Skoro Morin zarzeka się, że grafika trzyma poziom pamiętnego zwiastuna to czemu na materiale z Eurogamer Expo widać coś zupełnie innego? 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Bo podobno gra nie wygląda gorzej tylko "inaczej" by Ubisoft! Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Strach pomyśleć co by się stało gdyby premiera odbyła się 29.11. Sprzedaż PS4 wynosiłaby chyba 50% obecnej ilości konsol na rynku. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Każda zła informacja o tej grze jest dla mnie jak nowy trailer mgsv. Edytowane 8 marca 2014 przez _Milan_ Cytuj
da$io 110 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Strach pomyśleć co by się stało gdyby premiera odbyła się 29.11. Sprzedaż PS4 wynosiłaby chyba 50% obecnej ilości konsol na rynku. W sumie nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ta gra wyglądała w listopadzie...poza tym te wszystkie bullshoty gameplayowe sygnował twarzą i nazwiskiem dyrektor kreatywny Ubiosft Montreal, Jonathan Morin Być może pokazywał wersję z PS5, ja nie wiem... Poświęciłem się i zerknąłem na jego konto na Twitterze. Atak zmasowany na człowieka. To co już wiemy czyli kicha "...And again no secret all impression articles were based on 1h30 with the PS4 build. Answer soon Poniżej odpowiedź użytkownika "...I know ur doing amazing job guys but next-gen is all about dynamic weather, day/night, particles, wet/rain, wind, lighting, etc" Edytowane 8 marca 2014 przez da$io Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 nie no wymiękam, ja rozumiem, że grafika gry nie tworzy, ale tutaj właśnie to ona przykuwała uwagę, to grafika z pierwszych materiałów powodowała, że człowiek czekał na ps4/xone i chciał sobie pochodzić po next genowym mieście, a teraz to mocno się zastanowie czy w ogóle tą gre kupować zafoliowaną, czy nie poczekać pół roku aż będzie masowo sprzedawana. Po tym co na ps3 pokazało GTAV to te budynki wyglądają ja z kartonowej pierwszej mafii. Nie kumam już kompletnie skąd się wzieła ta obsuwa, skoro gra wygląda jak wygląda i jeszcze trzeba na nią czekać tyle czasu. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Gra musiała naprawdę kiepsko wyglądać w takim razie. I jeszcze jakiś podziw branży, że trzeba "mieć jaja by przesunąć premierę TAKIEJ gry". Edytowane 9 marca 2014 przez da$io Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) Ja juz jakis czas temu mowilem, ze opoznienie Watch Dogs jest zwiazane z premiera GTA V, tym jak wyglada gra od Rockstar i jak bardzo jest rozbudowana.Pewnie ekipie z Ubisoft zrobilo sie glupio i postanowili opoznic premiere i jeszcze troche dopracowac gre. Rockstar wycisnelo z PS3 i X360 ostatnie soki, gra wyglada na tych konsolach rewelacyjnie, do tego jest bardzo rozbudowana, nie zdziwie sie jak po premierze okaze sie, ze Watch Dogs jest przy GTA V poprostu proste i brzydkie. Edytowane 10 marca 2014 przez saptis Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Szczerze to trochę ta sytuacja przypomina te z AC1, też przesadzili z hypem a gra okazala sie "tylko" dobra. Nawet nie chodzi do konca o grafe ale zeby ten zaprezentowany swiat, skanowanie kart kredytowych, hackowanie kamer, bankomatow itd. rzczywiscie mialobjakis glebszy sens. Bo na ten moment to tylko zmiana swiatel i slupki pozwalaja wplywac istotnie na przebieg wydarzen. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 PCGames.de umieścił na swojej stronie trochę gameplay'u z Ps4 : http://www.pcgames.de/Watch-Dogs-PC-249220/News/Watch-Dogs-Preview-Neue-Version-gespielt-1112350/ Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Nie wiem. Oglądałem właśnie na fonie 4" więc tak średnio ale nie wygląda to chyba aż tak past genowo? Na pewno szału nie robi ten filmik.. ale gra i tak jestem zainteresowany. Lubię czasem te kazualowe gry od Ubi :-P Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 (edytowane) Toż GTA V ma lepsze tekstury na PS3... Ło matko bosko licheńsko, co to za rozmazana kupa ? To ma być next gen ? Chyba gremliny zakradły się do Ubisoftu i podprowadziły RAM z konsoli. I zamiast 5GB dostępnego dla gier, zostało im się z 400MB. Buuuu biedaczki teraz próbują jakoś upchnąć tekstury w tak tycią ilość pamięci. Dobrze że w ogóle jest jakieś rozróżnienie płyt chodnikowych, lub okien na budynkach. Mogły być przecież tylko jednokolorowe powierzchnie. A tak na serio: 8GB ramu - to KAŻDA tekstura powinna wypalać gałki oczne hiper rozdzielczością (= szczegółowością) ......a przynajmniej być 16x bardziej szczegółowa niż na PS3. PORAŻKA Edytowane 11 marca 2014 przez mrynk Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 (edytowane) Taki jest niestety koszt wydawania gry jednocześnie na wszystkie platformy. Tak samo jest z Thiefem, którego kupię jeszcze na PS3 czy AC IV - nawet 60 klatek nie wyciska na PS4. Edytowane 11 marca 2014 przez Nemesis Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Ujawniono minimalne wymagania sprzętowe: Są dosyć wysokie - brakuje doprecyzowania odnośnie karty graficznej, ale wymóg 6GB RAM i Core Quad to sporo. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Trzeba zdać sobie sprawę,że wysokie wymagania nie są wyznacznikiem jakości grafiki czy całej gry. Takie Metro nie wypalało gałek ocznych a zajeżdżało karty na dzień dobry.Jeśli są to wymagania dla jakości gry z E3 to ok jak poziom GTA V to partacze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi