Luqat 975 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Również chciałem zauważyć, ze jak sam zresztą napisałeś (Milan) znak jest po lewej stronie, a więc dla jadących z naprzeciwka. no, ale to tylko tak jak mamy się czepiać szczegółów. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) ja widziałem ze samochód jedzie lewa stroną, i znak tez wydawał mi sie obrócony frontem. Nie wiem gdzie to w ogole jest, na lepszych drogach znaki sa przecie z z obu stron. Edytowane 13 września 2013 przez _Milan_ Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) No w wyścigach wszyscy jeżdżą całą szerkokością drogi bez stosowania się do przepisów, więc sobie jechał lewą, zeby lepiej wejść w zakręt zapewne. Jeśli chodzi o znak to nie wiem czemu miałby być po lewej stroni, to chyba nie Anglia? Poza tym jak dla mnie ten znak jest szary, więc stoi tyłem do kierunku jazdy. Tip: Jest namalowana podwójna ciągła, jakby co. No, ale to już chyba inny wątek się robi. P.S. Na dwukierunkowych? Może nie powinienem mieć prawa jazdy Edytowane 13 września 2013 przez Luqat Cytuj
hooki 194 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 + widocznie to jakaś gorsza droga, ma znak z jednej strony. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 to jest kompletnie niewazne, bo widac ze znaki na barierkach sie ladnie swieca, wazne ze jest pop-up ;P Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) Skoro nieważne to nie wiem czemu się czepiłeś A z tym popupem chyba jesteś przewrażliwiony, ale jak tam wolisz. P.S. Bo znaki na barierkach nie stoją tyłem, pewnei dlatego się świecą...ehh Edytowane 13 września 2013 przez Luqat Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Jest obiecany gameplay. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 To jest trasa z Chile? Wcześniej chyba był pokazywany inny rejon na globie - będzie jakaś otwarta mapa czy jednak pojedyncze trasy? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Jest też prawdziwe full hd na gamersyde, polecam. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) To jest trasa z Chile? Wcześniej chyba był pokazywany inny rejon na globie - będzie jakaś otwarta mapa czy jednak pojedyncze trasy?Pokazywali Szkocję, Kanadę i teraz Chile. Gra by musiała mieć naprawdę otwartą mapę żeby ogarnąć te miejsca Osobne trasy będą. BTW. Oprócz pory dnia i szybkości mijania czasu będzie też można sobie zachmurzenie ustawić. Ale deszczu niestety na start nie będzie. Edytowane 13 września 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Znak rzeczywiście się pojawia tak nagle (końcówka filmiku). Ciekaw jestem jak będzie wyglądała finalna wersja. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 To jest trasa z Chile? Wcześniej chyba był pokazywany inny rejon na globie - będzie jakaś otwarta mapa czy jednak pojedyncze trasy?Pokazywali Szkocję, Kanadę i teraz Chile. Gra by musiała mieć naprawdę otwartą mapę żeby ogarnąć te miejsca Osobne trasy będą. BTW. Oprócz pory dnia i szybkości mijania czasu będzie też można sobie zachmurzenie ustawić. Ale deszczu niestety na start nie będzie. Ja od początku myślałem, że to open world Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 ja tez na szczescie z gigantycznym otwartym swiatem bedzie the crew Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) Po pierwszych trailerach i zapowiedziach, także myślałem, że będzie open world. Wszystko na to sugerowało, zwłaszcza przez te skupienie się na społeczności. Gra wygląda bardzo dobrze, ale martwi mnie to, że ciągle dostajemy filmy z time triali, a nie z wyścigów. Edytowane 13 września 2013 przez Moldar Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Upływ czasu przyspieszono 60 razy, dlatego wideo pokrywa tylko 3 godziny czasu w Chile. Ustawienia upływu czasu będą dostępne przed wyścigiem. Paul Rustchynksy jest kierowcą i używa kierownicy Thrustmaster “T80 DRIVECLUB Edition”. Wideo nagrano z wersji we wczesnej fazie tworzenia. Optymalizacje grafiki dokonują się każdego dnia. Najważniejsza rzecz - ostro pracujemy nad wygładzaniem krawędzi i pop-inem obiektów. Zdecydowaliśmy się wyłączyć HUD gry by pokazać, że jest taka opcja. Odgłosy samochodu możecie słyszeć dzięki temu, że wyłączyliśmy muzykę w grze. Ale i to ulega poprawie każdego dnia i w sumie dzisiaj naprawiliśmy dziwne strzelanie w trakcie jazdy. Wszystkie światła w otoczeniu są w czasie rzeczywistym, podobnie jak deska rozdzielcza. Możecie zobaczyć świecące kontroli, przyciski, odbicia w lusterkach i szybach to coś nad czym także pracujemy. Światła reflektorów odbijające się na barierkach są także w czasie rzeczywistym. Najlepiej widać to w 2:30. Duchy innych graczy będą widoczne w trakcie gry, ale aktualnie walczymy z problemem, który powoduje, że po zachodzie słońca ich nie widać. To oczywiście będzie poprawione. Tłum wypuszcza balony w trakcie wyścigu i one powinny reagować na wiatr oraz oświetlenie. To oczywiście zostanie także naprawione. W grze jest mały błąd, portal do innej rzeczywistości Oczywiście to zostało już naprawione. Niebo jest bezchmurne. Jednak nie będzie zawsze takie. Mimo, że na początku gry zostanie wygenerowane, w trakcie wyścigu będzie się to dynamicznie zmieniać. Może pojawić się mgła, która wpłynie na widoczność. Każdy z modeli będzie niesamowicie wymodelowany z zewnątrz i wewnątrz. Podobnie jak elementy otoczenia, zobaczcie sami w 1:47 i 2:37. http://www.ps3site.pl/przejscie-z-dnia-do-nocy-w-chile-na-nowym-fenomenalnym-materiale-wideo-z-driveclub/166765 Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Co do punktu 8 to chciał bym mieć możliwość ich wyłączenia Edytowane 14 września 2013 przez Karas Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 23 września 2013 Opublikowano 23 września 2013 Nowy trailer od Mercedesa. Miażdżyciel jąder... 3 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Ciekawe czy bedzie grywalne na kierownicy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 (edytowane) A jeśli chodzi o inne kierownice, to chcą wspierać wszystkie, ale to zależy czy producenci zrobią sterowniki dla PS4. Edytowane 24 września 2013 przez SzczurekPB Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Srogiej podjary dostarczył mi ten trailer... Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 W sumie to widzialem nowe pudelka w Media z DFGT, nie zdziwie sie jak zrobia sterowniki pod PS4 i dodadza znaczek na pudelku. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Umknął mi ten trailer ale włączył faping mode. Generalnie na takie ścigałki czekam, bo simy mnie nużą w tym osławiona FM gdzie tylko jedynkę ogarnąłem na 100%, kolejne to srogie odcinane kuponów, tyle edycji na jednej generacji to przesada, podpada pod sportówki EA czy Konami. GT w sumie też, jedynka mnie zabiła, dwójka mniej, trójka ponownie a później zmęczenie. Czekam również na powrót N4S ale w stylu Underground oraz MW z poprzedniej generacji. Nowe, nie są Need 4 Speedami. Drive Club zorał mi łeb. Czekam na edycje Plus. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 ta edycja plus będzie w 100% co jest w singlu jedynie bez opcji multi?? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Nie. W edycji PS+ ma być mniej aut i tras, ale szczegółów jeszcze nie podawali. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 października 2013 Opublikowano 16 października 2013 (edytowane) To jeszcze plotka, ale ponoć DriveClub zostało przeniesione na wiosnę. Najpierw plota pojawiła się na stronie internetowej (http://www.thesamecoin.co.uk/2013/10/16/rumour-ps4-launch-title-driveclub-delayed-2014/), a później potwierdził ją insider na neogafie. Napisał tak: Ok so here's what I know...I heard it from someone I trust. That's all I can say. This person isn't working on the game and could be wrong. I trust that it isn't wrong.They are likely scrambling to pick a new PS+ game to deliver some good news with the bad and announce it then. I will likely get banned (temporary, I hope?!?) if I'm wrong so I guess that will let you know how confident I am. Pracownik Evolution na Twitterze tylko to powiedział: Jeśli więc to prawda, to rzeczywiście jest to dla Sony problem i porażka PR'owa. Żeby ugłaskać graczy muszą teraz kombinować jakąś grę do Plusa na zastępstwo. Knack raczej odpada, a pełny Killzone też bo ta gra jest jednak za duża, chyba że np. by dali tylko singla. Ewentualnie ugadać się z jakimś wydawcą 3rd party żeby rzucił swoją grę. Edytowane 16 października 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi