Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 618,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Heh nadal cisza , nic ciągle czekam bo te krótkie filmiki narobiły mi smaka na zdecydowanie dłuższy materiał :yes:

Czy to moje złudzenie czy na wszystkich materiałach są prezentowane jedynie europejskie samochody  ? :blink:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja jestem podjarany na maxa :) pierwszy racer jaki zawita u mnie w czytniku PS4 ;)

Opublikowano

Lepiej by dali jakąś dobrą muzykę.

Opublikowano

Lepiej by dali jakąś dobrą muzykę.

Lepiej by pokazali dłuższy gameplay okraszony dobrą muzyką ;)

Opublikowano

Tylko taka muzyka do wyscigow, tak wiec spjerdalac.

Gierka prezentuje sie coraz lepiej. Bardzo dobrze, ze przelozyli premiere.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Najlepsza muzyka to ryk silnika :)

Jedyna scigalka z muzyka jaka mi podeszla to seria Wipeout i Motorhead (PSX)

Opublikowano

Dobre drumy w OST Driveclubu? +50 do zainteresowania z miejsca :)

Ale wlasnie, pytanie czy dobre? Hmmm, ten kawalek wrzucony przez nero (nick widze nie przypadkowy w kontekscie drumow/dubbu) Be Here Now dosc szybki ze spoko wokalem, do jezdzenia akurat. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, ale najbezpieczniej robiac taki OST siegac po znane i pewne ekipy i mieszac soundtrack. Jakbym uslyszal Camo & Krooked, Nero, Rudimental, Madeona, DJ Fresha, Netsky, Chase & Status, Pendulum, itd to bylbym wniebowziety. Wszystke te ekipy maja sporo kawalkow idealnych do jezdzenia samochodami.

Opublikowano

Mogliby wrzucic na eu premiere jakis dluzszy material tego must-havea :potter:

Opublikowano

Mimo, że moim targetem nie są samochodówki to jaram się ogromnie.

Opublikowano

Tylko kiedy (pipi) w końcu pokażą nam coś dłuższego niż kilka sekund ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jako fan samochodówek wszelkich maści,z niecierpliwością czekam na ten tytuł.Bo z tego co widzę-wygląda obłędnie :)

Opublikowano

Właśnie widziałem w telewizji reklamę DC,data premiery to początek Stycznia.Więc już niedługo☺