Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Ktoś tutaj wspominał że premiera jest na styczeń.

Nic nie zostało oficjalnie potwierdzone, w reklamie która leci w tv podają początek 2014.

Opublikowano

Mnie interesuje ile będzie kosztował upgrade gry :) z plusa raczej nie liczę na 39 zł :)

Stawiam na jakieś 150 minimum.
Opublikowano

Bez przesady. Ma być tylko kilka samochodów mniej i tras więc stawiam na 79zł.

Opublikowano

To niestety ale za 150 zł się nie opłaca :) wolę na płycie kupić a po jakimś czasie sprzedać

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Skąd wiesz, że kilka, a nie kilkanaście? To jest za duża produkcja, aby wrzucić ją za free do PS+, a update do pełnej wersji miałby kosztować np. 50zł. Mogę się założyć, że ta wersja z plusa, to będzie takie rozszerzone, duże demo.

Opublikowano

Skąd wiesz, że kilka, a nie kilkanaście? To jest za duża produkcja, aby wrzucić ją za free do PS+, a update do pełnej wersji miałby kosztować np. 50zł. Mogę się założyć, że ta wersja z plusa, to będzie takie rozszerzone, duże demo.

Czy czasem ktoś z Sony /Evolution nie zapewniał że wersja z plusa starczy do wbicia platyny ?

Opublikowano

Wracając do zawartości ciekawe kiedy dadzą jakieś szersze info skoro premiera to początek 2014 czyli można zakładać że chodzi o Q1 2014. Szczególnie interesuje mnie lista samochodów bo jak na razie na materiałach prezentowaną są tylko te europejskie , chce wiedzieć czy znajdę tam też azjatyckie dzieła jak np. GTR lub LFA :yes:

Opublikowano

mam nadzieje ze tak pozostanie bo po Gran Turismo nie chce wiecej patrzyc na japonskie kosiarki:)

Opublikowano

mam nadzieje ze tak pozostanie bo po Gran Turismo nie chce wiecej patrzyc na japonskie kosiarki:)

I z tego powodu "garaż ma być upośledzony" ? :negative: Sorry ale ja oczekuje różnorodności by każdy mógł znaleźć coś dla siebie pośród samochodów.

Edytowane przez Karas

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś widziałem nową reklamę gry :) może premierę jednak styczeń a nie luty 

Za mało wiadomo jak na premierę za miesiąc , w ogóle skąpią nowymi informacjami jeszcze się okaże że premiera w marcu :whistling:

Opublikowano

Pewnie jak beda podawac oferty Plusa na kolejne miesiace to ten miesiac wczesniej bedzie juz wiadomo czy na cos mozna liczyc

• 3 tygodnie później...