Opublikowano 4 grudnia 201311 l Ktoś tutaj wspominał że premiera jest na styczeń. Nic nie zostało oficjalnie potwierdzone, w reklamie która leci w tv podają początek 2014.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Mnie interesuje ile będzie kosztował upgrade gry z plusa raczej nie liczę na 39 zł
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Mnie interesuje ile będzie kosztował upgrade gry z plusa raczej nie liczę na 39 zł Stawiam na jakieś 150 minimum.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Bez przesady. Ma być tylko kilka samochodów mniej i tras więc stawiam na 79zł.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l To niestety ale za 150 zł się nie opłaca wolę na płycie kupić a po jakimś czasie sprzedać Edytowane 4 grudnia 201311 l przez marekjw2523
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Bez przesady. Ma być tylko kilka samochodów mniej i tras więc stawiam na 79zł. Skąd wiesz, że kilka, a nie kilkanaście? To jest za duża produkcja, aby wrzucić ją za free do PS+, a update do pełnej wersji miałby kosztować np. 50zł. Mogę się założyć, że ta wersja z plusa, to będzie takie rozszerzone, duże demo.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Bez przesady. Ma być tylko kilka samochodów mniej i tras więc stawiam na 79zł. Skąd wiesz, że kilka, a nie kilkanaście? To jest za duża produkcja, aby wrzucić ją za free do PS+, a update do pełnej wersji miałby kosztować np. 50zł. Mogę się założyć, że ta wersja z plusa, to będzie takie rozszerzone, duże demo. Czy czasem ktoś z Sony /Evolution nie zapewniał że wersja z plusa starczy do wbicia platyny ?
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Wracając do zawartości ciekawe kiedy dadzą jakieś szersze info skoro premiera to początek 2014 czyli można zakładać że chodzi o Q1 2014. Szczególnie interesuje mnie lista samochodów bo jak na razie na materiałach prezentowaną są tylko te europejskie , chce wiedzieć czy znajdę tam też azjatyckie dzieła jak np. GTR lub LFA
Opublikowano 5 grudnia 201311 l mam nadzieje ze tak pozostanie bo po Gran Turismo nie chce wiecej patrzyc na japonskie kosiarki:)
Opublikowano 6 grudnia 201311 l mam nadzieje ze tak pozostanie bo po Gran Turismo nie chce wiecej patrzyc na japonskie kosiarki:) I z tego powodu "garaż ma być upośledzony" ? Sorry ale ja oczekuje różnorodności by każdy mógł znaleźć coś dla siebie pośród samochodów. Edytowane 6 grudnia 201311 l przez Karas
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Dziś widziałem nową reklamę gry może premierę jednak styczeń a nie luty
Opublikowano 15 grudnia 201311 l Dziś widziałem nową reklamę gry może premierę jednak styczeń a nie luty Za mało wiadomo jak na premierę za miesiąc , w ogóle skąpią nowymi informacjami jeszcze się okaże że premiera w marcu
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Pewnie jak beda podawac oferty Plusa na kolejne miesiace to ten miesiac wczesniej bedzie juz wiadomo czy na cos mozna liczyc