da$io 110 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Liczy się pierwsze wrażenie a te w przypadku pierwszej zapowiedzi Driveclub były co najmniej średnie. Z biegiem czasu zaczęło to jakoś wyglądać ale musiało być mega średnio skoro są takie problemy. Nie wierzę, że Sony pozwoliłoby sobie na zarżnięcie mega miodnej gierki. Przykro mi ale dla mnie Motorstorm Apocalypse było fatalne i jeśli Driveclub miałby prezentować poziom tej gry to lepiej, że wrócili do conceptu. Szkoda tylko,że nie mamy ciekawej alternatywy. Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) The Crew ma wyjść w najbliższych miesiącach. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez AbraHAM Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Podobno jesteśmy bardzo blisko poznania daty wydania DC. Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Xd jak to bekowo brzmi jesteśmy blisko poznania daty. Oni sa jacyś kur.wa niepowazni Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 data już była znana, zmieniła się. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ta również uległa zmianie. Amatorzy. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Za(pipi)iste jest to myślenie, co najlepsze sporo ludzi się na to złapie ...wy(pipi)my na bruk część ekipy, obiecajmy im datę premiery z pupy, tak żeby nie myśleli, że projekt poszedł do piachu, w końcu podobnie od lat łapią się na "the last guardian"... Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Za(pipi)iste jest to myślenie, co najlepsze sporo ludzi się na to złapie ...wy(pipi)my na bruk część ekipy, obiecajmy im datę premiery z pupy, tak żeby nie myśleli, że projekt poszedł do piachu, w końcu podobnie od lat łapią się na "the last guardian"... Oj zdziwisz sie kolego. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 DriveClub to nie drugi Last Guardian. LOL. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Jak można tak nie skumać ironii... Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ale wy pamiętacie o tym ze gra gra miała być w plusie za darmo. Zaraz przy premierze PS4, więc zastanawia co zrobią teraz? Będzie darmo czy raczej będzie miała przypiętą cenę. Anulowanie tego projektu, potem praca niemal od nowa? Musi swoje pieniądze zarobić. Więc jeśli będzie za darmo to skąd hajs dla twórców? Oj coś szaro to widzę. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Gra nie miała być za darmo. Dla posiadaczy plusa miała być jakas okrojona wersja. Już nie pamiętam jak dokładnie miało to wyglądać, ale z pewnością nigdy nie było powiedziane, że dostaniemy całą grę Edytowane 4 kwietnia 2014 przez Moldar Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) No tak to prawda, wraz z premierą konsoli, dla osób które wykupią plusa gra miała być za darmo ale w takiej wersji aby umożliwić zdobycie pełnej platynki. Pamiętam to, dodatkowe auta i trasy, tory lokacje do ścigania się też miały być dostępne jako DLC a może jak w GT6 za kasę. Edytowane 4 kwietnia 2014 przez ussr Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Newsy z serii "znamy premierę Driveclub (PS4)" mogą już męczyć, ale tym razem całkiem prawdopodobne, że dwa różne źródła podały ten sam dzień jako prawdopodobny debiut gry wyścigowej od Evolution Studios. Zanim się podekscytujemy, spójrzmy na fakty. Na oficjalnej stronie Della dodano produkt o nazwie Driveclub (PS4), z okładką oraz datą premiery określoną na dzień 12 czerwca. Jest to ta sama data, którą niedawno opublikował włoski Official PlayStation Magazine. Co ciekawe, 12 czerwca to ostatni dzień tegorocznego E3, więc Sony mogłoby ładnie zgrać kampanię reklamową ze swoją konferencją podczas targów. Sony już raz zastosowało taką zagrywkę w przypadku The Last of Us™ (PS3), które zadebiutowało dzień po zeszłorocznych targach w Los Angeles. Oczywiście znowu należy to traktować w kategorii plotek, ale dwie strony, działające niezależnie, podające tę samą datę? Ocenę pozostawiam Wam. http://www.pssite.com/news-32181-driveclub___premiera_w_trakcie_targow_e3_.html Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Na targach ogłoszą, że gra "dziś" trafia do sprzedaży, a dla posiadaczy plusa obiecana wcześniej edycja w ramach abonamentu i żyć, nie umierać Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 DC ma działać z kierownicą Thrustmaster T500RS i T80. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 oczywiście driving force gt z logitecha nie uwzględnione, a tak się wszyscy zarzekali, że będzie działać. Super, mogę sobie wsadzić widzę moją kierownicę w du*ę Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 oczywiście driving force gt z logitecha nie uwzględnione, a tak się wszyscy zarzekali, że będzie działać. Super, mogę sobie wsadzić widzę moją kierownicę w du*ęJak dla mnie granie w Arcadowki na kierownicy mija sie z celem, lista kierownic nie jest jeszcze podana oficjalnie i nie ma tez co zakladac ze GT nie bedzie wspierana, okaze sie podczas premiery, ale nie oklamujmy sie, po tych wszystkich opoznieniach nie sadze by ja dodali.Warto natomiast ja trzymac dla GT7 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 (edytowane) Ta kierownica o której mówicie nie jest wspierana dlatego, że jej producent nie zrobił sterowników dla PS4, a nie przez widzimisię twórców gry. Edytowane 12 kwietnia 2014 przez SzczurekPB 1 Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Kilka miesięcy temu czytałem, że Logitech kładzie laskę na akcesoriach dla graczy (chyba tylko na konsolach, ale może też na PC) ale kurde, napisanie sterowników nie może być tak trudne i kaso żerne. Niech dadzą pozwolenie sony to oni napiszą, przecież to świetna kierownica i mnóstwo osób ją ma, będzie lipa jak będą musieli kupić nowy sprzęt... Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Ta kierownica o której mówicie nie jest wspierana dlatego, że jej producent nie zrobił sterowników dla PS4, a nie przez widzimisię twórców gry. a gó^no prawda, to konsola za 2 klocki ma być tak zrobiona, że ma ogarniać każdy kontroler pod usb. oczywiście driving force gt z logitecha nie uwzględnione, a tak się wszyscy zarzekali, że będzie działać. Super, mogę sobie wsadzić widzę moją kierownicę w du*ęJak dla mnie granie w Arcadowki na kierownicy mija sie z celem, lista kierownic nie jest jeszcze podana oficjalnie i nie ma tez co zakladac ze GT nie bedzie wspierana, okaze sie podczas premiery, ale nie oklamujmy sie, po tych wszystkich opoznieniach nie sadze by ja dodali.Warto natomiast ja trzymac dla GT7 każda gra wyścigowa na każdej konsoli, ma obsługiwać kierownicę, zwłasza, że konsola kosztuje 2 tysiące zł, gra 259 zł a kierownica 500 zł Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 A czy to nie od developera gry zależy czy jego gra będzie obsługiwana przez ten model kierownicy? Firmware konsoli raczej nie jest w żaden sposób odpowiedzialny czy ona działa czy nie. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 (edytowane) Jeżeli kierownica wysyła komunikaty w języku A, a konsola rozumie język B to trzeba napisać sterownik, możliwe, że Logitech zastrzegł, że musi się zgodzić na napisanie przez SONY sterowników, może nie udostępnili danych do rozszyfrowania języka A, a może kierownice się nie psują i nikt nowych nie kupuje, więc nikt nie będzie się męczyć nad robieniem kompatybilnych kierownic skoro klient pójdzie i kupi nową. Edytowane 22 kwietnia 2014 przez NewNickPL Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Moja G27 leży w szafie a kokpit stoi na balkonie pod brezentem, Poczekamy zobaczymy jak to wyjdzie. Wiem z pewnością że już żadnej kiery nie kupie bo to co mam jest tak wybajerzone i mi starcza. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 (edytowane) Sam stosunkowo niedawno kupiłem g27 (w tamtym roku) i jak nie będzie kompatybilności z ps4 zwyczajnie właduję kasę w nowego PCta zamiast przechodzić na nową generacje. Edytowane 22 kwietnia 2014 przez Sebas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi