Lukas_AT 1 172 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 55 tras - nieźle. Samochodów jednak za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ciekawe jak długie będą te "tracks" czy do przejechania w 2-3 minuty czy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Już pisali o tym. Niektóre nawet kilkanaście minut trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Kilkanaście? No raczej nie: The length of the roads and race tracks in DRIVECLUB vary massively, with some that you can speed around in less than a minute and others that stretch on for miles. The longest takes 5 minutes end-to-end, even with your foot to the floor in any one of the quickest cars in the game! We did try our hand at making even longer tracks and while it was possible, it was difficult to keep super long tracks feeling fresh and exciting, especially when you’re racing because the pack you’re racing with tends to break up the longer the race goes on. http://blog.eu.playstation.com/2014/04/30/driveclub-update-evolution-studios-2/#comment-505247 Edytowane 7 Maja 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 A to ciekawe. No to trochę słabo. Choć 4-5 minut to już optymalna długość i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ciekaw jestem jak mają się lokacje do tras (czy to wygląda jak w GT/Forza), bo na oko to szału nie ma ani pod względem tras, a o liczbie aut nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 55 tras to mało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) 55 tras to bardzo dużo, jeśli długość to mniej więcej odpowiednik GT i Forzy. Edytowane 7 Maja 2014 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) 55 tras to mało? W Forza 5 jest podobna liczba tras i 4x więcej aut i był płacz, że demo. Nie wiem jak w takim razie nazwać DriveClub. Edytowane 7 Maja 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Juz pal licho fakt, ze w Plusie jest jedynie demko z mozliwoscia zdobycia platyny, ale ten upgrade za 50$ do fulla (czyli u nas pewnie 199zl) jest tylko wypozyczeniem ... Nie dosc, ze placi sie praktycznie pelna cene gry, to jeszcze nie bedzie sie w nia dalo grac jak nie przedluzysz subskrypcji na PS+. Beznadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Juz pal licho fakt, ze w Plusie jest jedynie demko z mozliwoscia zdobycia platyny, ale ten upgrade za 50$ do fulla (czyli u nas pewnie 199zl) jest tylko wypozyczeniem ... Nie dosc, ze placi sie praktycznie pelna cene gry, to jeszcze nie bedzie sie w nia dalo grac jak nie przedluzysz subskrypcji na PS+. Beznadzieja. Z 5x to czytałem i doszedłem do wniosku, że musieli coś pokręcić, jakoś nie wierzę, że za 50$ zrobili opcję wypożyczenia pełnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Ciekaw jestem jak mają się lokacje do tras (czy to wygląda jak w GT/Forza), bo na oko to szału nie ma ani pod względem tras, a o liczbie aut nie wspominając. W każdym kraju ma być po 5 torów, więc ogólnie da to ich ok. 25. Edytowane 7 Maja 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Juz pal licho fakt, ze w Plusie jest jedynie demko z mozliwoscia zdobycia platyny, ale ten upgrade za 50$ do fulla (czyli u nas pewnie 199zl) jest tylko wypozyczeniem ... Nie dosc, ze placi sie praktycznie pelna cene gry, to jeszcze nie bedzie sie w nia dalo grac jak nie przedluzysz subskrypcji na PS+. Beznadzieja. Z 5x to czytałem i doszedłem do wniosku, że musieli coś pokręcić, jakoś nie wierzę, że za 50$ zrobili opcję wypożyczenia pełnej wersji. "Upgrade" for PS+ version ($50) is treated as DLC, hence disappearing when your sub lapses. Can buy the "Full" version for $60 on disc or digital, not locked to PS+. No, game is not always online required. Czyste skur.wysynstwo. Bankowo nie bede robic tego, zalosnego apgrejdu. Gra pewnie szybciutko stanieje i kupie uzywke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Chyba NIKT nie zrobi tego upgrade'u inaczej niż przez pomyłkę. Za 50$ to gra w sklepach będzie leżeć w dzień premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Fajnie że w końcu są jakieś konkretne informacje odnośnie wersji ps+ i normalnej, rozczarowuje trochę cena za upgrade do pełnej wersji, bo za tyle przynajmniej w uk to spokojnie bedzie mozna wyrwać pudełko No i mega żal ze jak zrobi sie upgrade to po wygaśnięciu gry nie bedzie opcji gry xD #sonytakiedobre Mało samochodów, przyzwoita liczba tras, oby do października Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Po miesiącu ta gra będzie do dostania za połowę ceny więc kto zrobi ten uprgade to będzie turbozyebem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Z tym Driveclubem to jakaś beka jest, serio. W edycji PS+ upgrade kosztuje prawie tyle co kompletna wersja w pudełku. Za te 50$ powinni od razu dorzucać przepustkę sezonową bo inaczej to czysty wyzysk. BTW, pierwszy komentarz pod newsem: 150 trochę drogo, ale ja plusa i tak oplacam z gory za caly rok i to sie oplaca, a mam mega głód na jakąś ścigałkę. No nic, zobaczymy co pokaże Project Cars. Wtedy wybiorę. O ja pjerdole http://www.ppe.pl/news-28323-driveclub___znamy_dokladne_roznice_wersji_pudelkowej_i_edycji_playstation_plus.html Edytowane 7 Maja 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no dymanko niezłe. Dostać grę obkrojoną do 1/5 obiecaną rok temu, za to, że ps plus na ps 4 będzie konieczny do grania online i jeszcze dopłacać 150 zł (sic!), żeby grać w jej pełną wersje... dalej w ramach i na zasadach usługi ps plus A ten online na ps4 działa tak w ciul lepiej niż na ps3, że faktycznie czuć za co się ten abonament płaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zamierzacie zagrać w wersję z Plusa, a później ewentualnie kupić pudełko? Ciekawi mnie tylko czy sejwy z cyfrówki będą kompatybilne z wersją pudełkową, bo ztym różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 tylko jeżeli będzie wsparcie dla kierownic logitecha, na padzie nie ruszam żadnych wyścigów, nawet arcade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 UPDATE: Our priority for DRIVECLUB is to enable you to play and enjoy everything it has to offer and PlayStation recognises that the prior plan for DRIVECLUB entitlement for the upgrade to the PS Plus edition was not appropriate. As a result, we have adjusted the PlayStation Plus terms for DRIVECLUB. Now, If you intend on downloading DRIVECLUB PlayStation Plus Edition, and upgrading to the full game experience, you will have access to the full game even if your PlayStation Plus subscription runs out. http://blog.eu.playstation.com/2014/05/07/whats-included-driveclub-playstation-plus-edition/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Poszli po rozum do głowy, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Kompresja youtube zepsuła jakość filmików Edytowane 9 Maja 2014 przez SzczurekPB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Graficznie pięknie, to co cieszy to dobrze oddana prędkość jazdy, jedyna niewiadoma to model jazdy, trzeba spróbować samemu, ale jeżeli przy grze pracują ludzie od PGR, to wydaje mi się, że nie ma co się martwić. Zresztą już WRC od Evolution na PS2 miał bardzo fajny model jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi