Redmitsu 985 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 Czyli dalej nic nie wiadomo czy bedzie wsparcie dla kierownic Logitecha? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Oglądać ze słuchawkami. ten trailer powinien dostać PEGI 18 o_0 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 26 maja 2014 Opublikowano 26 maja 2014 Kurde jak to pięknie wygląda ufam Evolution za świetnego MotorStorma (1,2) więc biorę w ciemno ale im bliżej premiery tym większa ekscytacja. Świetna oprawa, ciekawe jak z OST bo liczę też na ten aspekt Cytuj
Dani78 0 Opublikowano 26 maja 2014 Opublikowano 26 maja 2014 Cos Mi sie wydaje ze w Pazdzierniku podwoji sie liczba subskrybentow Playstation+ zeby pobrac Demo gry:D Lubie gry studia Evolution MotorStorm 2 dal mi tyle zabawy ze znajomymi:D Szkoda ze zamkneli server bo bym wrocil do tej odslony gry i pogral.;( Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Why DRIVECLUB could be the most realistic sounding racing game ever http://blog.eu.playstation.com/2014/05/29/driveclub-realistic-sounding-racing-game-ever/ w linku próbki dzwiękowe kilku silników Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 51 detali o Driveclubie. http://blog.eu.playstation.com/2014/06/05/51-driveclub-details-might-just-blow-mind/ Kilka przykładów: A typical DRIVECLUB car is made up of 260,000 polygons. The staggeringly detailed cars you see in promo videos are the same models you drive in the game – they’re not pre-rendered CG versions. Wildlife is realistically tied into the day/night cycle. You’ll see flies and butterflies only during the day, and moths and bats only at night. Each location has a draw distance of up to 200km to the horizon and even simulates the curvature of the earth in both skies and terrain. Distant landscapes are built out and fully modelled, instead of ‘painted on’, to ensure that they support the dynamic, volumetric nature of the skies and lighting. The recordings were so accurate that BMW and Mercedes-Benz AMG requested copies to replace their existing library. (LOL) The Indian track Chungara Lake boasts a 19,000-strong flock of pink flamingos, all behaving independently of each other. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 bardzo jestem ciekaw co z tego wyjdzie - sredniak czy cos lepszego - graficznie miazga i caly czas trzymam kciuki - chlopaki od wrc i motorstorma i jakis wazny koles ktory pracowal przy pgr daja nadzieje ze sredniak na 70% na mc to nie bedzie mimo wszystko Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Na chwilę obecną to jest super grafika i racer, który niczym innym się nie wyróżnia. Takie opcje społecznościowe to są w serii FM i FH rozwijane od 2011 roku i nie wiem czy nie są bardziej rozwinięte od tego co będzie oferować DC. Kluby, powiadomienia, ustawianie własnych challengy, rywali już dawno widziałem. Na plus, że w challenge'ach można ustawiać porę dnia. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Ale klapki nie widziały wiec goty, mnie jedynie martwi w DC ze na filmikach niektórych auta poruszają sie jak poduszkowce a nie samochody Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) Jednak będzie deszcz w DC? Czemu nic nie mówili? Edytowane 10 czerwca 2014 przez SzczurekPB 6 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 No na szybo zrobili te skriny bo wystraszyli sie FH2 4 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Wyglada oblednie. Nie rozumiem dlaczego tak dlugo zwlekali zeby to pokazac. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 No na szybo zrobili te skriny bo wystraszyli sie FH2wypad z takimi postami do cw. 2 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Ale serio pisze, gdyby było to wcześniej gotowe to na bank u sie tym pochwalili na konferencji, a tak na szybko ktos zmontowal mokre skriny Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 To pisz te posty normalnie jak ten teraz a nie walisz tekstami o wystraszeniu się forzy czy rzucasz na lewo "klapkami". To nie cw, po co tu robić smietnik. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Obejrzałem te screeny i nowy trailer... i znowu dostrzegłem kolejne elementy grafiki, które niszczą i zaskakuję mnie... że Evo udaje się takie coś wycisnąć z w końcu nie aż tak mocnego sprzętu, jakim jest PS4.. i to na początku generacji. Oby za miażdżącą oprawą szedł też dobry gameplay (na który największy wpływ ma model jazdy). Btw. potwierdzono też śnieg. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Ale serio pisze, gdyby było to wcześniej gotowe to na bank u sie tym pochwalili na konferencji, a tak na szybko ktos zmontowal mokre skriny I nibby w te kilka miechów do premiery zdecydowali sie dorzucic warunki atmosferyczne bo zobaczyli trailer Forzy?. Takich rzeczy sie nie robi w tak krotkim czasie. Cholera dla tego DriveCluba mam ochote kupic konsole juz we wrzesniu. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Na chwilę obecną to jest super grafika i racer, który niczym innym się nie wyróżnia. Takie opcje społecznościowe to są w serii FM i FH rozwijane od 2011 roku i nie wiem czy nie są bardziej rozwinięte od tego co będzie oferować DC. Kluby, powiadomienia, ustawianie własnych challengy, rywali już dawno widziałem. Na plus, że w challenge'ach można ustawiać porę dnia. To samo można było powiedzieć o Forzy Horizon przed jej premierą, a wyszła świetna gra. Nie widzę powodu, żeby tutaj nie było podobnie. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 O pogodzie była już mowa w tamtym roku.. tylko wtedy mówili, że nie wyrobią się w 2013 i dojdzie to później w aktualizacji. Jako, że cała gra przeszła na ten rok to i pogoda załapie się na aktualną premierę. Dziwne tylko, że wcześniej się tym nie pochwalili. Na bank jest to juz gotowe od jakiegoś czasu.. ale wydaje mi się, że gdyby nie pokaz FH2, dzisiaj jeszcze byśmy tych nowych screenów z deszczem nie zobaczyli. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 O pogodzie była już mowa w tamtym roku.. tylko wtedy mówili, że nie wyrobią się w 2013 i dojdzie to później w aktualizacji. Jako, że cała gra przeszła na ten rok to i pogoda załapie się na aktualną premierę. Dziwne tylko, że wcześniej się tym nie pochwalili. Na bank jest to juz gotowe od jakiegoś czasu.. ale wydaje mi się, że gdyby nie pokaz FH2, dzisiaj jeszcze byśmy tych nowych screenów z deszczem nie zobaczyli. miesiac czy dwa temu byl interview na necie z tworcami z pytaniami fanow - na pytanie o pogode padlo info ze nie wiedza i obecnie maja pelno buildow i pracuja nad paroma rzeczami ktora moga sie znalezc w wersji pudelkowej/ nie musza i potem w dlc lub patchu/ albo wogole nigdy sie nie ukaza. Powiedzial ze wiedza ze fani by to chcieli ale nic nie potwierdza - jak sie okazalo musieli w miedzy czasie zoptymalizowac kod na tyle ze maja lub sa bliscy wersji builda ktora ze zmienna pogoda ma te 30fps w tej oprawie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Świetnie ta gra wygląda, bez kitu najładniejszy racer na konsole. No ale to co gra ma w środku także jest ważne. Ponoć model jazdy jest bardzo dobry, więc chyba nie ma o co się martwić. Cieszy fakt, że dodają kolejne rzeczy, jak zmienna pogoda, jak gra się sprzeda, to można liczyć pewnie na spore wsparcie. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 czytam wlasnie reakcje ludzi ogrywajacych demo z e3 i sa bardzo ale to bardzo zadowoleni, forza horizon2 moze i na pewno bedzie lepsza ale coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze driveclub procz wyje.banej w kosmos grafiki bedzie miec mimo wszystko dosc dobry gameplay i bedzie grywalny i ostatecznie moze wyjsc z tego na prawde fajna gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi