Voytec 2 761 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 gry z pogranicza arcade i symulatorow to wlasnie simcade. Dokladnie tak. Ekspertem scigalek nie jestem, ale to gry pokroju PGR, NFS Shift i nadchodzacy wlasnie Driveclub. Nie ;PTe gry to sa acradowki. Simcade to Forza i GT Dobra, sory. Nie jestem ekspertem, zlamilem Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 ja sie boje o chamskie dlc - 50aut w fullu to troche malo, krajow tez malo bo chyba tylko 6 - oby tras w nich bylo sporo, obawiam sie ze czesto i gesto beda wypuszczac paczuszki z zawartoscia za talary do tego Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 ja sie boje o chamskie dlc - 50aut w fullu to troche malo, krajow tez malo bo chyba tylko 6 - oby tras w nich bylo sporo, obawiam sie ze czesto i gesto beda wypuszczac paczuszki z zawartoscia za talary do tego No muszą jakoś sobie hajs odbić, zważając na to, że grę wypuszczają w plusie i jeszcze ten wydłużony developing musiał swoje kosztować. Będzie beka, jak deszcz i śnieg wypuszczą w płatnym dlc. Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 ja sie boje o chamskie dlc - 50aut w fullu to troche malo, krajow tez malo bo chyba tylko 6 - oby tras w nich bylo sporo, obawiam sie ze czesto i gesto beda wypuszczac paczuszki z zawartoscia za talary do tego No muszą jakoś sobie hajs odbić, zważając na to, że grę wypuszczają w plusie i jeszcze ten wydłużony developing musiał swoje kosztować. Będzie beka, jak deszcz i śnieg wypuszczą w płatnym dlc. Będzie darmowe DLC. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 deszcz snieg ma byc za darmo ale mam przeczucie ze duzo tras i aut poleci z fulla na koszt dlc - jak piszesz, koszta przedluzonego developingu + duze demo w plusie, musza sobie to odbic Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Tras z tego co wiem będzie wystarczająco: 5 krajów po 10 tras w każdym. Minusem może być mała różnorodność aut = praktycznie same zawody wyścigowych fur. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 a w wersji cubulowej na czym stanelo? caly pelny jeden kraj jedynie? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 a w wersji cubulowej na czym stanelo? caly pelny jeden kraj jedynie? 10 aut i jeden kraj (10 tras) jeśli dobrze pamiętam. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 ja sie boje o chamskie dlc - 50aut w fullu to troche malo, krajow tez malo bo chyba tylko 6 - oby tras w nich bylo sporo, obawiam sie ze czesto i gesto beda wypuszczac paczuszki z zawartoscia za talary do tego No muszą jakoś sobie hajs odbić, zważając na to, że grę wypuszczają w plusie i jeszcze ten wydłużony developing musiał swoje kosztować. Będzie beka, jak deszcz i śnieg wypuszczą w płatnym dlc. Ja niestety podzielam Twoje odczucia - obawiam sie, ze DC pokaże nowym poziom zdzierania hajsu z graczy. Czujecie grę online gdzie jednemu pada deszcz a drugiemu nie bo nie pobrał DLC? Pożyjemy zobaczymy, maja wiele możliwości rżnięcia gracza na hajs (vide co sie dzieje na smartfonach), ale czuje w kościach nowy level zdzierstwa Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Przecież te efekty pogodowe to będzie patch,a nie DLC. Sami twórcy tak mówili. Czytać ze zrozumieniem kuhwa barony nadkąsoli. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 a w wersji cubulowej na czym stanelo? caly pelny jeden kraj jedynie? 10 aut i jeden kraj (10 tras) jeśli dobrze pamiętam. To tragedii nie ma, coś jak GT5P, w sam raz aby przetestować sobie trochę. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 wiadomo juz czy bedzie mozna pograc na kierownicy? Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 Oczywiscie ze bedzie mozna. Poki co nie wiadomo ktore kiery beda dzialaly. Zdaje sie ze w przyszlym tygodniu developerzy pCARS beda mieli nowe info odnosnie kierownic na PS4. Cytuj
NewNickPL 50 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 W końcu będzie można kupić kierownicę. Kupiłbym jakiś czas temu, ale jakby się okazało, że nie jest wspierana przez ps4 to bym musiał kupić inną, a starą sprzedać. Co nie byłoby ekonomiczne. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 11 lipca 2014 Opublikowano 11 lipca 2014 mam nadzieje ze o logitechu gt nie zapomną :-) Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 Porównanie DriveClub vs Forza Horizon 2 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) Forza wyglądała by lepiej na PS4, Twórcy marnują potencjał, marnują pieniądze. Obie gry przypominają pierwsze Need For Speed. Edytowane 12 lipca 2014 przez ussr 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 Porównanie DriveClub vs Forza Horizon 2 Open world VS korytarze to tak jak porównywać AC do Uncharted.... Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 Nie każdy lubi wyścigi open world.Ja jestem fanem starej szkoły ścigałek i dla mnie zawsze zróżnicowane zamknięte trasy > spójny open world.Otwarty świat IMO zabił Burnouta w Paradise po genialnych zamkniętych revenge i takedown.Nie mówię,że FH2 będzie zła,ale Driveclub przyciąga wy(pipi)aną w kosmos grafą i całkiem ciekawym pomysłem na rywalizację niewielkich zgranych klubów i wyzwań na trasie. 6 Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 12 lipca 2014 Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) Open world VS korytarze to tak jak porównywać AC do Uncharted.... Jeden z powodów, przez którego jestem zwolennikiem wyścigów na klasycznych trasach - grafika może być lepsza, bo sprzęt nie jest obciążony generowaniem otwartego świata. W The Crew te ograniczenia widać najbardziej. Edytowane 12 lipca 2014 przez Lukas_AT Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 13 lipca 2014 Opublikowano 13 lipca 2014 Nie każdy lubi wyścigi open world.Ja jestem fanem starej szkoły ścigałek i dla mnie zawsze zróżnicowane zamknięte trasy > spójny open world.Otwarty świat IMO zabił Burnouta w Paradise po genialnych zamkniętych revenge i takedown. Nie mówię,że FH2 będzie zła,ale Driveclub przyciąga wy(pipi)aną w kosmos grafą i całkiem ciekawym pomysłem na rywalizację niewielkich zgranych klubów i wyzwań na trasie. No ale pojeździć Lambo czy innym Mclarenem 250 km/h po polu ziemniaków i kukurydzy to na bank marzenie niejednego z nas! 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2014 Opublikowano 13 lipca 2014 ah te skrajności obozowiczów. Warto będzie ograć obie, ale ze wskazaniem kolejności na FH2 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 Nie każdy lubi wyścigi open world.Ja jestem fanem starej szkoły ścigałek i dla mnie zawsze zróżnicowane zamknięte trasy > spójny open world.Otwarty świat IMO zabił Burnouta w Paradise po genialnych zamkniętych revenge i takedown. Nie mówię,że FH2 będzie zła,ale Driveclub przyciąga wy(pipi)aną w kosmos grafą i całkiem ciekawym pomysłem na rywalizację niewielkich zgranych klubów i wyzwań na trasie. No taki teraz ma target SONY, wypasiona grafa, sama zawartość dużo gorsza, praktycznie wszystkiego ma mniej, wygląda zabójczo co do tego niema wątpliwości, mi chodziło o samo porównanie które mimo wszystko jest nie trafione. Trzeba czekać na nowego FM, zobaczymy co tam wymyślą, jeżeli nowa gra T10 nie dorówna DC to będzie śmiech. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 (edytowane) No to Ci mogę od razu powiedzieć, że nie dorówna. Raz - xbone jest słabszy, dwa - Forza od T10 jest w 60 fps. Lepszym będzie porównanie przyszłej Forzy do GT7. Edytowane 15 lipca 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi