Opublikowano 13 września 201410 l NFS Rivals zajmuje 18gb zainstalowany, faktycznie macie racje nie pomyślałem, zależy od kompresji
Opublikowano 14 września 201410 l na ppe piszą, że Driveclub otrzyma zmienne warunki pogodowe już w dniu premiery tylko ciekawe skąd pochodzi to info edit: wygląda na to, że na stronie sie (pipi)neli z tłumaczeniem, date dodania pogody podadzą w dniu premiery Edytowane 14 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 14 września 201410 l Wersja PS+ będzie zajmowała tyle samo co pełna wersja, ale to nie zaskoczenie bo plik upgrade pewnie będzie zajmował parę KB
Opublikowano 14 września 201410 l Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej.
Opublikowano 14 września 201410 l a trasy tylko w dzień czy jest też noc? nie wiecie czy w Neonet i MediaExpert też mają? bo obaj widze graliście w Saturnie
Opublikowano 14 września 201410 l Oj nie wiem, były jakieś opcje chyba tylko wyboru auta i to wszystko.
Opublikowano 16 września 201410 l Może mi ktoś przybliżyć czym wersja z plusa różni się od tej za 250 ze sklepu?
Opublikowano 16 września 201410 l 11 samochodów i 10 tras w jednym państwie Indiach, jezeli sie nie mylę
Opublikowano 16 września 201410 l ano, plusowy driveclub to takie bardziej obszerniejsze demo z mozliwoscia zdobywania pucharkow i platyny
Opublikowano 16 września 201410 l Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej. Mówiłem, że niema się czym grzać.
Opublikowano 16 września 201410 l http://www.twitch.tv/pschungary ktoś streamuje DC, ale bardzo słaba jakość streamu
Opublikowano 16 września 201410 l Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej.Mówiłem, że niema się czym grzać.Wiesz jak dzisiaj odpaliłem forze 5 w media Markt, to pomyślałem, że to wersja z 360,wygladalo bardzo źle, aliasing walił mocno po oczach, dlatego grafiki nie oceniam z marketu, a model jazdy był bardzo spoko. Zobaczymy, hitu nie będzie, ale liczę na porządny tytuł. Edytowane 16 września 201410 l przez Moldar
Opublikowano 16 września 201410 l Hitu nie będzie? Oprawa jest świetna, model jazdy również. Jeśli wykombinowali ciekawe tryby i te 55 torów okaże się dostatecznie zróżnicowane, to dla mnie racer (mam nadzieję seria) generacji. Kogoś zapiekło i już daje upust w statusach? Edytowane 17 września 201410 l przez Iras
Opublikowano 17 września 201410 l Iras ale o czym piszesz o Forzie czy DC ? bo wczoraj widziałem na twitchu tą Forze 5 i jakoś mnie nie porwała, bez dogryzania nawet nie wiedziałem czy koleś gra na X360 czy X1
Opublikowano 17 września 201410 l Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej. Mówiłem, że niema się czym grzać. No patrz a osoby grające w bete piszą zupełnie co innego. Napewno mega hitu nie bedzie wiadomo ale wstydzic sie nie będą musieli.
Opublikowano 17 września 201410 l Pograłem w saturnie i grafika na mnie szału także nie zrobiła, ale w marketach nic na mnie wrażenia nie robi, wiec zobaczymy w domu. Sama jazda była bardzo spoko, świetnie jeździ się z wnętrza i był to mój ulubiony widok. Dziwna sprawa z tym licznikiem, który resetuje auto jak wypadamy z toru. Nawet bandy nie otarłem, może metr za jezdnię wyjechałem, a licznik od razu się pojawiał... Jakaś pomyłka, może w pełnej będzie inaczej.Mówiłem, że niema się czym grzać.Wiesz jak dzisiaj odpaliłem forze 5 w media Markt, to pomyślałem, że to wersja z 360,wygladalo bardzo źle, aliasing walił mocno po oczach, dlatego grafiki nie oceniam z marketu, a model jazdy był bardzo spoko. Zobaczymy, hitu nie będzie, ale liczę na porządny tytuł. Zgadza się FM5 ma problem z AA jeszcze te tv na standach robią swoje, FM5 to taki pół next gen mimo wszystko, nowe transy i samochody (praga plus P1 etc, czyli wszystko co zrobili z myślą o Fm5 a nie żywcem przenieśli z FM4 i dalej 1080p) wyglądają kozacko, jak na grę startową do zaakceptowania, potwierdzam gra zapowiada się dobrze i tyle, czas zrobił swoje. A iras ma ból dupy od rana, pięknie!
Opublikowano 17 września 201410 l DriveClub: PS Plus Edition, ile tam trybów jest i fajne menu https://www.youtube.com/watch?v=Azu8v-Z2fBg a ten kanał gościa co wczoraj streamował DC już zbanowali Edytowane 17 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 17 września 201410 l Dobrze, że auta wczytują się w miarę szybko, już bałem się, że będzie jak w Motorstorm
Opublikowano 17 września 201410 l nowe gameplaye w różnych trybach, nie wiem czy to ostateczny build wyścig mini https://www.youtube.com/watch?v=m9_vJgQBXzo&list=UUEM80qfkyWLYfN3XOZ4NRww Munnar rally https://www.youtube.com/watch?v=_m3q302V5pQ&list=UUEM80qfkyWLYfN3XOZ4NRww Hot Hatch Cup (pod koniec wschód słońca, chyba najciekawsze video) https://www.youtube.com/watch?v=hMBWqJEYygs&list=UUEM80qfkyWLYfN3XOZ4NRww