Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Piękna gierałka i pięknie dopieszczona. Na jakim TV ten kolo działa? chyba coś ok 50". Bo tak właśnie obczajam, że widok z maski wygląda mocarnie i tak wypełnia ekran i wizualnie wkręca.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 612 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Jedynie kompatybilność z kierownicami wywołuje u mnie niepokój. Bo o grę jestem spokojny. 

Opublikowano

najnowszy build, włączyć 1080p i oglądać od 7.40 !!

Tor ze śniegiem i ta mokra nawierzchnia 0___o

Opublikowano

najladniejsza gra ever sie szykuje, placze od cebuli ze w tej wersji nie bedzie tras ze sniegiem

Opublikowano

Ciekawe ile będzie kosztowała wersja dla posiadaczy PS+, bo mając plusa to najtańszy sposób kupna fulla. Z drugiej strony ten steel books dla preorderowców.

Opublikowano

ceny pudelkowych pelniakow w ps store sa zboczenie wysokie wiec nie zdziwilbym sie z promocji dla plusowcow w okolicach 200zl :/

lepiej jak ktos chce pelna wersje interesowac sie wersja pudelkowa, bedzie zdajsie bundle z driveclub wiec moze wzorem destiny bedzie mozna niedlugo po premierze wyszarpac fulla za mniej niz 200zl

Opublikowano

Odeszli w końcu od tego, że mimo zakupu tańszej wersji przez plusowicza nie będzie on mógł grać jeżeli skończy mu się abonament ?

Opublikowano

mega to wygląda tylko jeden minus że jak jadę za samochodem na mokrej nawierzchni nie mam u(pipi)anego ekranu ;( od deszczu

Opublikowano

brak slow jak to wyglada, jak kiedys pisal Emet - pierwszy tytul na tej generacji, ktory w 100% czuc ze jest nextgenem

Opublikowano

Odliczanie po wjechaniu w bandę nadal obecne, ale kogo to obchodzi? Ależ będę grał :banana:

Opublikowano

reklama :)  z nowym Mercedesem AMG-GT, który pojawi sie w sprzedaży dopiero w 2015

img_20140813_082427c1ugw.jpg

Opublikowano

Odliczanie po wjechaniu w bandę nadal obecne, ale kogo to obchodzi? Ależ będę grał :banana:

To (pipi)ane odliczanie w ogóle nie powinno w tym tytule istnieć , mam nadzieje że da się to wyłączyć bo jak nie będzie to spory minus wpływający negatywnie na rozgrywkę :(

Opublikowano

Jak będzie shitstorm, a zapewne będzie to naprawią to w patchu

Opublikowano

No trzeba przyznać,że ktoś to ogarnął i gra wypala gałki oczne. Miło. Czekam.

Opublikowano

15099255398_92089a2e61_z.jpg

15099056119_c58fc29c28_z.jpg

dostępne od 8ego października oczywiście.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

znamy liste aut w pełnej wersji i z ps+, imo brakuje kilka fajnych furek jak Lambo, Nissan GTR czy Skyline, Veyron, może coś z czasem jeszcze dodadzą

z fajniejszych widze Maserati, RS5, R8, Lotus

PS+ cars

Renault Clio RS
Volkswagen Golf GTI
Bentley Continental GT Speed
Mercedes-Benz A45 AMG
BMW M3 GTS
Maserati Gran Turismo MC Stradale
Ariel Atom 500 V8, Audi R8 V10 Plus
BAC Mono
Pagani Huayra, Pagani Zonda R
CTR3 Clubsport

driveclub_categorye4uev.png

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

japończyki dopiero w dlc - to było wiadomo. ale brak jakiegokolwiek Lamborghini ? słabo. pewnie dopiero w dlc. ale lista nie jest zła. na pewno jest w czym wybierać na początek.

Opublikowano

faktycznie zapomniałem

myśle o wersji cyfrowej DC, taka gra jest na lata i raczej nie będzie sie jej sprzedawać, a z dysku zawsze szybciej sie wczyta

ten Season Pass jak sie wykupi od razu cały to od razu dostanie sie wszystkie auta i trasy, czy i tak tylko co miesiąc beda dodawać?  jak to jest?

15012015800_c587c5d3a5_h.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dostaniesz dlc za free jak sie juz ukażą gdy kupisz season pasa.

Opublikowano

Dla takich gier warto kupić ps4, czuć nową generacje, a nie jaranko crossgenowym tasiemcem.