Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Druga część Horizon to tasiemiec? Chyba, ze masz na myśli Mario Kart 8. Edytowane 19 września 2014 przez _Be_ Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) ktoś zebrał fotki aut, które beda dostepne w wersji ps+ Renault Clio RSVolkswagen Golf GTIBentley Continental GT SpeedMercedes-Benz A45 AMGBMW M3 GTSMaserati Gran Turismo MC StradaleAriel Atom 500 V8, Audi R8 V10 PlusBAC MonoPagani Huayra, Pagani Zonda RCTR3 Clubsport http://imgur.com/a/D7YmS -------- Codename - znam te auta dobrze, ale tam masz je zwizualizowane, zły link wkleiłeś no może z wyjątkiem paru jak BAC, Ariel Atom, CTR3 Edytowane 20 września 2014 przez Fanek Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Jak nie znasz tych aut i chcesz grać w wyscigówki to zapraszam do tego tematu http://www.psxextreme.info/topic/102445-ps4-komentarze-i-inne-rozmowy/page-94?do=findComment&comment=3196523 Edytowane 19 września 2014 przez Codename Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 faktycznie zapomniałem myśle o wersji cyfrowej DC, taka gra jest na lata i raczej nie będzie sie jej sprzedawać, a z dysku zawsze szybciej sie wczyta ten Season Pass jak sie wykupi od razu cały to od razu dostanie sie wszystkie auta i trasy, czy i tak tylko co miesiąc beda dodawać? jak to jest? Dla mnie również cyfrowa edycja to eyjśxie najlepsze. Spodziewam się długo w to grać, a wahlowanie płytami to za duży wysiłek ; ] Auta będą się pojawiać w kolejnych miesiącach, jak to np w paczkach do Forzy. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 A jak to będzie- jeśli ściągnę demo (trzeba tak to nazwać) z plusa, trochę pogram, gra mi się spodoba i zdecyduję się na fulla (koniecznie pudełko:) ) to postępy i sejwy zostaną, a po włożeniu płytki wszystko się ładnie zaktualizuje? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) A jak to będzie- jeśli ściągnę demo (trzeba tak to nazwać) z plusa, trochę pogram, gra mi się spodoba i zdecyduję się na fulla (koniecznie pudełko:) ) to postępy i sejwy zostaną, a po włożeniu płytki wszystko się ładnie zaktualizuje? no pewnie tak, bo ta wersja plusowa też ma zdaje sie zajmować 17gb tyle co full (chyba dobrze pamiętam:) a czemu koniecznie pudełko? ja także jestem zwolennikiem pudełek, ale w tym przypadku, jak w grze beda dodawać coś co miesiąc, w takiej oprawie graficznej!! pogram w to raczej długo cyfrowa - nie będzie problemu ze zmienianiem płyty i szybsze ładowanie z dysku Edytowane 20 września 2014 przez Fanek Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) A czy przypadkiem po instalacji z płytki blu-ray, gra nie zajmuje mniej miejsca na dysku? Tylko wtedy chyba musiałbym nie ściągać plusowej wersji tylko od razu uderzać w pudełko. I skąd wiesz że szybsze ładowanie z dysku? To każda gra tak ma? Moje Watch_Dogs dłużej się wczytuje bo go odtwarzam z BD? Edytowane 20 września 2014 przez _daras_ Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Wlasnie jestem po rundce na Vervie. Model jazdy całkiem przyjemny. 80 razy lepiej niż w Rivals ale do GT dużo brakuje. Jeździ sie przyjemnie a sama gra wyglada imo fenomenalnie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 I skąd wiesz że szybsze ładowanie z dysku? To każda gra tak ma? Moje Watch_Dogs dłużej się wczytuje bo go odtwarzam z BD? No oczywiscie, że tak dyski mają większą przepustowość danych i dzięki temu szybciej się wszystko wczytuje. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 To bez znaczenia czy gra jest z PSS lub BD, bo te z płyty i tak się w całości instalują i jadą z HDD. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 A jak to będzie- jeśli ściągnę demo (trzeba tak to nazwać) z plusa, trochę pogram, gra mi się spodoba i zdecyduję się na fulla (koniecznie pudełko:) ) to postępy i sejwy zostaną, a po włożeniu płytki wszystko się ładnie zaktualizuje? no pewnie tak, bo ta wersja plusowa też ma zdaje sie zajmować 17gb tyle co full (chyba dobrze pamiętam:) a czemu koniecznie pudełko? ja także jestem zwolennikiem pudełek, ale w tym przypadku, jak w grze beda dodawać coś co miesiąc, w takiej oprawie graficznej!! pogram w to raczej długo cyfrowa - nie będzie problemu ze zmienianiem płyty i szybsze ładowanie z dysku No ja jak już to biorę pudełko, bo mi się nie opłaca dopłacać 50zł za możliwość nie wkładania płyty do czytnika. Poza tym grę na płycie zawsze można sprzedać, więc dochodzą kolejne złotówki na plus. Ciekawi mnie jedynie cena za upgrade do pełnej wersji dla plusowiczów, jak będzie fajna to może się skuszę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 była już podawana i się nie opłaca Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 (edytowane) No ja jak już to biorę pudełko, bo mi się nie opłaca dopłacać 50zł za możliwość nie wkładania płyty do czytnika. Poza tym grę na płycie zawsze można sprzedać, więc dochodzą kolejne złotówki na plus. Ciekawi mnie jedynie cena za upgrade do pełnej wersji dla plusowiczów, jak będzie fajna to może się skuszę. ale właśnie mowa o tym, ze DC jest gra na długi czas, to nie miesiac czy dwa, do takiego tytułu i tak bedzie sie wracac nawet po dluzszej przerwie szybko nie pojawia sie na PS4 kolejny taki wyscigowy ex a cyfrowa mozna wziac na 2 osoby czyli placisz polowe za gre (kupujac cyfrowa mozna zainstalowac na 2 konsolach) no i do tego nie ma problemu ze zmiana plyty ja to tak widze Edytowane 20 września 2014 przez Fanek 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 w ogole jestem w szoku jak wzglednie tanio mozna juz teraz wyrwac ta gre - allegro pelne jest ofert przedpremierowych za 199zl za wersje pl w pudelku Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 wzglednie tanio? 200zł za nową gre na PS4 to normalna cena, prawie każda miała taki pułap do tej pory TLOU było po 178zł Metro po 140zł tu było wzglednie tanio widać remastery mają troche niższe ceny Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 remastery sa tansze i bez sensu ze je wymieniasz - przypomnij sobie inne exy na premiere - shadow fall czy second son - 220-230 to bylo absolutne minimum za fizyczna kopie w pl w dniu premiery Cytuj
davek 3 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 w ogole jestem w szoku jak wzglednie tanio mozna juz teraz wyrwac ta gre - allegro pelne jest ofert przedpremierowych za 199zl za wersje pl w pudelku może w koncu ceny sie unormują Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Będą kupować bundle z DC, które sprzedadzą osobno i jeszcze na tym zyskają. Tak samo jak ludzie teraz sprzedają Destiny. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 ale bundle DC nie beda dostepne w Polsce Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 To pewne? W takim razie kupią bundle zagranicą :-) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 To pewne? W takim razie kupią bundle zagranicą :-) Pewne bo masz podane kraje w jakich kupisz biała konsolę z DC i zwykłą z grą i w żadnym z tych zestawów nie ma Polski Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 http://www.twitch.tv/livingplaystation Stream Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) to musi być ta beta, szkoda że taka słaba jakość dostanie bana za streamowanie tego edit: chyba jednak nie beta, bo coś dużo trybów było Edytowane 22 września 2014 przez Fanek Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Faktycznie jakość słaba. Pojawia się to niesławne odliczanie, ale mam wrażenie, że głównie (tylko ?) w sytuacjach, w których i tak mu idzie beznadziejnie. Na razie za mało materiału, by ocenić obiektywnie ten 'ficzer'. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Nie wiem czy to beta, ale już dość długo jest na antenie i trochę tras przejechał i pokazał samochodów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi