Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 pieron wie, jeszcze pare dni temu powiedzialbym ze na 100% widzac pelno aukcji na allegro, w tej cenie - teraz nagle ci sami sprzedajacy chca za nia 240-250zl wiec raczje nie do przewidzenia jest jak zareaguja duze markety http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-driveclub.bhtml#afterSearch-driveclub||||product orientuje sie ktos czy ten "dodatek" to season pass bo wprost nie pisze ale tresc sugeruje, ze to moze byc to.... Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Trofea: przegladam trofea i widze, że platyna nie będzie trudna do zdobycia, problem tylko z tym bo trzeba będzie dużo przejechać Reach Driver Level 50. This One Is MineCustomize a vehicle. (ikonka klucza i tłoka) - wydawało mi sie, że w DC nie będzie tuningu? co myślicie o tej trofce czego może dotyczyć? jedne z trybów gry: Win a Race in each class of vehicle: Hot Hatch, Performance, Sports, Super and Hyper. Max out one of each Gameplay, Game Mode, Vehicle and Event Accolades. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 tuningu nie ma, sa jakies wlepki i naklejki na pojazd Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Zamówiłem na best-play. Maja za 199zl. Porządny sklep jeśli chodzi o wiiu Po ile seasonpass ma byc? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 ok 100zł dlatego pytalem sie o ten zestaw z rtv euro agd czy chodzi o season pass czy o to co daje ultima - czyli jakies 3 autka ps - juz wyedytowali cene na bestplay na 239zl Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 xd, ciekawe czy beda chcieli wiecej kasy Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 ok 100zł dlatego pytalem sie o ten zestaw z rtv euro agd czy chodzi o season pass czy o to co daje ultima - czyli jakies 3 autka ps - juz wyedytowali cene na bestplay na 239zl No właśnie, bo jak czytałem opis to sądziłem że jest z season passem ale coś tanio Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 (edytowane) nie widziałem wcześniej tego gameplay to wrzucamhttp://multiplayer.it/video/driveclub-per-ps4/driveclub-sala-giochi.hi/ doszedłem do wniosku, że wstrzymam sie z zamawianiem gry, nie chodzi o to, że mam obawy czy gra będzie dobra, ale sprawdze najpierw wersje z plusai może w międzyczasie pojawi sie jakaś oferta w rozsądniejszej cenie, jeśli nie to wezme tą za 169zł tylko: a jak w końcu jest z tą wersją "Aktualizacja DRIVECLUB™ – edycja PlayStation®Plus", jak nie będzie sie miało wykupionego PS+ gra przestanie działać?bo zmieniali zdanie chyba ze dwa razy i nie wiem w końcu na czym staneło Będzie działać bez Plusa. http://m.ppe.pl/news-31179-driveclub_tanszy_dla_subskrybentow_playstation_plus.html wdg tego można rozumieć, że gra działa tylko jak mamy wykupiony plus? ale na ppe już była masa wpadek, aż chyba napisze maila w kierunku Sony/DC i zapytam jak to jest w końcu To znacząca zmiana, która na pewno sprawi, że zainteresowani gracze będą zadowoleni - gra na rodzimym PlayStation Store kosztuje aktualnie 169 złotych! Ta cena wydaje się naprawdę atrakcyjna – w końcu PlayStation Plus i tak opłacamy, aby móc grać z kumplami. Edytowane 25 września 2014 przez Fanek Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/05/07/whats-included-driveclub-playstation-plus-edition/ Na oficjalnym blogu jest jasno napisane, że w DC po upgrade zagramy nawet, jak PS+ wygaśnie. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 dzięki zapomniałem o tym, właśnie to chciałem wiedzieć, już nie zawracam "Now, If you intend on downloading DRIVECLUB PlayStation Plus Edition, and upgrading to the full game experience, you will have access to the full game even if your PlayStation Plus subscription runs out." i to chyba będzie najlepsza opcja zakupu gry, next-genowe GT zobaczymy pewnie dopiero w 2016, DC nie będzie grą na sprzedaż po przejściu Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Gra będzie pasiadac lokalny multiplayer? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 na premiere nie - atakowali tworcow na twitterze to napisali, ze rozwaza i sie zastanowia nad split screenem - pewnie musza sprawdzic i poekperymentowac jak silnik graficzny bedzie sie wtedy zachowywac. na chwile obecna jednak nie ma obietnicy czy kiedykolwiek sie pojawi ale tak samo zaczynaly warunki pogodowe i photo mode i jak wiemy ostatecznie w patchach je dodadza wiec i moze split screen tez bedzie - ale jak powtarzam, na chwile obecna nic pewnego Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 (edytowane) pierwsze reklamy DC, ta akurat lol Edytowane 25 września 2014 przez Fanek Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Słaba, właściwie nie wiadomo czego to reklama. Ta znacznie lepsza. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 ja sie mocno zaczynam zastanawiac nad wersja z ps store bo polski janusz sie we mnie odzywa - na mobilnym allegro jest teraz promocja, ze przy pierwszym zakupie przez komorke w opcji kup teraz za kwote ponad 50zl odlicza rabat 20zl, wiec: kupuje dwa doladowania portlefa(jedno na moje konto, drugie zony) o wartosci 100zl za 87zl, odjac od tego kazdorazowo 20zl rabatu wiec za 200zl w ps store zaplace134zł czyli podsumowujac za 134zl bede mial cyfrowego driveclub i jeszcze 31zł do wydania w ps store Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Jest tam jakis tuning mechaniczny tych autek? Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 ja sie mocno zaczynam zastanawiac nad wersja z ps store bo polski janusz sie we mnie odzywa - na mobilnym allegro jest teraz promocja, ze przy pierwszym zakupie przez komorke w opcji kup teraz za kwote ponad 50zl odlicza rabat 20zl, wiec: kupuje dwa doladowania portlefa(jedno na moje konto, drugie zony) o wartosci 100zl za 87zl, odjac od tego kazdorazowo 20zl rabatu wiec za 200zl w ps store zaplace134zł czyli podsumowujac za 134zl bede mial cyfrowego driveclub i jeszcze 31zł do wydania w ps store Przerażasz mnie stary. 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 Kombinuje jak może ale to wcale nie głupi pomysł. Do kiedy jest ta promocja zakupów mobilnych, bo chyba obiło mi się o uszy że jest już zakończona Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 by dostac kupon masz jeszcze 4 dni, a do 10 pazdziernika czas by go zrealizowac - tak przynajmniej ja mialem dzisiaj bo wlasnie moj plan wzdrozylem w zycie i mam juz 200zl na koncie psn za 134zł Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Ficuś daj, że spokój, masz ps upgrade za 169zł to świetna cena jak na exa w dniu premiery jeszcze niedawno pisałeś, że 200zł to świetna cena nie januszuj ok nvm Edytowane 26 września 2014 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 ale tu jest wszystko na full legalu przeciez - nie cebuluje na pięciu jak na ps3, nie sciagam gier z lewych kont z allegro albo nie zakladam 10000000 fake'owych kont na fb jak mazzeo jak allegro na legalu wprowadzilo promocje na zakupy przez aplikacje mobilna to czemu nie moge jej wykorzystac na zakup zdrapki doladowujacej? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 (edytowane) Jest tam jakis tuning mechaniczny tych autek? tylko nalepki Trochę bardzo kiepsko ogólnie, ja sobie pogram to co dadzo w plusie .Mam jakieś takie wrażenie ,że gra bedzie do pogrania na góra 2 tygodnie ,wszystko bedzie sztampowe z dobra grafiką i tyle ,nie będzie tego czegoś by powracać .Obym się mylił. Edytowane 26 września 2014 przez Darude 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 26 września 2014 Opublikowano 26 września 2014 ale tu jest wszystko na full legalu przeciez - nie cebuluje na pięciu jak na ps3, nie sciagam gier z lewych kont z allegro albo nie zakladam 10000000 fake'owych kont na fb jak mazzeo jak allegro na legalu wprowadzilo promocje na zakupy przez aplikacje mobilna to czemu nie moge jej wykorzystac na zakup zdrapki doladowujacej? dodaj, że teraz już nie cebulujesz;) ściepa na dwóch na drivecluba? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi