Hubert249 4 279 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Masakra!!! True Next. I mowie to ja xbot od 7 lat. Edytowane 3 października 2014 przez chris85 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Tymczasem, na GAF-ie pojawia się kilka sugestii, że gra raczej nie zbierze jakiś kosmicznych ocen w dniu premiery i 80% na metacritic to max. Podobno jakiś redaktorek z IGN narzekał, że tak naprawdę największą przewinieniem tej gry jest to, że powinna wyjść rok temu, a przez ten czas nie zdążyli dodać jakoś specjalnie dużo contentu. Innymi słowy, pełna wersja - pomimo paru świetnych rzeczy - nie jest warta pełnej ceny. Zobaczymy - podobno fun z jazdy jest spory, więc jak dodamy do tego grafikę to i tak na pewno będzie to dobry tytuł. Choć na początku, zapewne tylko do sprawdzenia w wersji plusowej. Trzeba czekać jak już pojawią się wszystkie patche i DLC-ki Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Choć na początku, zapewne tylko do sprawdzenia w wersji plusowej Niektórzy z Was mają już chyba spory przesyt grami. Ja mam sporą przerwę (będzie ze 3 lata jak na niczym nie gram) i jak widzę materiały z tej gry, to szukam szczęki pod kanapą i najchętniej bym poleciał do sklepu po nową konsolę To jest chyba właśnie ta gra, która takiego growego nieboszczyka jak ja będzie w stanie przywrócić do świata żywych:) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Ja już tylko obawiam się ilości wyścigów i ich długości bo na razie najdłuższy wyścig jaki widziałem to 3,30 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Stream na twitchu pod nikiem monster142-_o Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 słaba jakość streamu Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) Ale zawsze jakis to podgląd, już po zniesili go z anteny Teraz nadaje FANTASY-XIII Edytowane 3 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Choć na początku, zapewne tylko do sprawdzenia w wersji plusowej Niektórzy z Was mają już chyba spory przesyt grami. Ja mam sporą przerwę (będzie ze 3 lata jak na niczym nie gram) i jak widzę materiały z tej gry, to szukam szczęki pod kanapą i najchętniej bym poleciał do sklepu po nową konsolę To jest chyba właśnie ta gra, która takiego growego nieboszczyka jak ja będzie w stanie przywrócić do świata żywych:) No, ale możesz też kupić sobie Playstation Plus i cieszyć się tą wersją. Wystarczy by nacieszyć się grafiką, a pozwoli sprawdzić czy gra spełni Twoje wymagania pod innymi względami. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 W pełnej wersji do zebrania jest 225 gwiazdek co daje 75 eventow. Ktoś w tym temacie wstawial screena że jest 445 czy co takiego gwiazdek. Jak to jest? Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 października 2014 Autor Opublikowano 3 października 2014 W niektorych sklepach w Warszawie mozesz juz kupic od wczoraj. Gdzie i za ile? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Oceny rzędu 7,8 będą jak najbardziej sprawiedliwe. To chyba pierwszy tytuł który nawet nie stara się ukryć, że jest niedokończony . Dlatego już wcześniej pisałem, że przyszłoroczna GOTY edit. Będzie w deske, pytanie tylko czy wtedy ta grafa będzie kopać tak jak dziś. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) W niektorych sklepach w Warszawie mozesz juz kupic od wczoraj. Gdzie i za ile? Np. w Electonic Dreams za niebagatelne 250 zł Edytowane 3 października 2014 przez easye Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Szkoda ze nie ma aktualizacji wersji ps plus w pudełku bo już bym biegł do tego sklepu Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 3 października 2014 Autor Opublikowano 3 października 2014 LOL, z taką ceną to niech się cmokną w pompkę. Poczekam do 8.10 i zrobię update za 169 zł na PS Store. A do tego czasu Forza 5 i Horizon 2. Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Photo mode, jak widać jest już gotowe, więc zapewne trafi do gry niebawem. Przy tak świetnie wyglądającej grze, robienie fotek będzie fajną opcją. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Zobaczymy - podobno fun z jazdy jest spory, więc jak dodamy do tego grafikę to i tak na pewno będzie to dobry tytuł. Czytając te kolejne pochwały nad modelem jazdy, oraz obczajając takie akcje: powoli się przekonuje do tej gry. nareszcie widać przynajmniej zbliżony dynamizm do Motorstormów, gdzie 30 fps przestawało mieć jakiekolwiek znaczenie po rozpoczęciu wyścigu. miło. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) wklejałem to strone wcześniej i jeszcze 2 zdjęcia preorder w ps store złożony pisze, że jak sie robi preorder to 3 dodatkowe auta sie dostanie, są oddzielnie do pobrania z grą Edytowane 3 października 2014 przez Fanek Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 wiem. zayebałem te najciekawsze od ciebie Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Kumpel z PSN dorwał dzisiaj fulla i mówi że lekki zawód, a był napalony na wyścigi strasznie (w końcu rok PS4 już prawie na rynku i zero normalnych racerów). Grafika ponoć dupy nie urywa, szczególnie te pierwsze trasy, tak samo modele aut. Co chwile sztuczne ściany. Na model jazdy nie narzekał więc może będzie ok. Ogólnie to żałuje że nie poczekał na wersję z PS+ Streamował nawet z 2h na twitchu - po czym dostał bana xD wyłączył i gra w FIFĘ. Podjarka w dół :< i jaki jest sens preorderować ten tytuł ? będzie wersja z plusa to każdy sprawdzi a tak to kupujesz kota w worku. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 ja w DC zamierzam akurat długo grać, dlatego wziąłem wersje cyfrową (wcześniej na allegro można było dostać za 190zł pudełko) uwielbiam samochodówki, a póki co jest tylko NFS Rivals, którego splatynowałem i świetnie sie bawiłem Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 bedzie zawod co do grafy, fanek napalony jak szczerbaty na suchary ale nawet jak gra nie zaliczyla ciecia oprawy (ja dalej twierdze, ze tak) to i tak sony sprytnie montowalo trailery, a gify jak zwykle zrobily swoje - zdjec z fulla juz nie da sie zretuszowac - engine odpowiadajacy za swiatlo jest mistrzowski ale same tekstury za czesto sa po prostu marne jak na ps4, choc podobnie bylo z pacific rift, ktory na statycznych obrazkach straszyl teksturami, a w ruchu wygladal cudownie. Mimo wszystko ja twardo upieram sie, ze kto oczekiwal fotorealizmu i oprawy daleko wyprzedzajacej inne gry wyscigowe ( co sugerowaly gify) mocno sie w srode rozczaruje Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) tytuł zobowiązuje, ta gra jest przede wszystkim z myślą o online, no ale znowu w CW będzie pewnie jak np. z grami naughty dog. ograłem single i nie chcę mi się wracać. multi? to tam było multi? xDDDdd Edytowane 3 października 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) no napalony zgadza sie, jak coś ja bym pewnie najwięcej bluzgał ze wszystkich po ostatnich dniach miałem obadać najpierw wersje z plusa, ale jak wczoraj zobaczyłem gre na streamie playstation w jakości takiej jak powinno sie streamować to mi wystarczyło, gra wyglądała cudownie, a z fotela będzie jeszcze lepiej ale i tak DC pokaże pazurki przy dynamicznej pogodzie Edytowane 3 października 2014 przez Fanek Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 nowe video i lekki deszcz, na premierą mają powiedzieć kiedy dodadzą pogode, obstawiałbym, że do 2mscy Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 3 października 2014 Opublikowano 3 października 2014 Wyszło na jaw, że będą patche poprawiające grafikę (np oświetlenie w tunelu). Day one patch? Nie wiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi