Whisker 1 450 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Gif świetny a i opinia konkretna. Ja od samego początku wierzę w uber grafę, skoro to evolution studio to nie może być inaczej, po prostu z zasady (tak samo jak w przypadku santa monica i naughty dog:)). W środę zacznie się jazda, ostatnio zgłodniałem na dobre wyścigi. Panowie czy znana jest pełna lista piosenek? Co tam będzie przygrywać? W końcu w ms to duzy atut na ktory zwracało sie uwagę Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Apropo muzyki w grze na stremach są tylko odgłosy silników i opon więc jak to jest zablokowali muzykę w stremach czy będą tylko dzięki brak? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) copyright twitcha, w grze normalnie jest muzyka, ale na streamie jej nie słyszymy dwa fajne video, tutaj raczej jest retusz, podniesiony kontrast https://www.youtube.com/watch?v=BA2JrvrPocA https://www.youtube.com/watch?v=89EoMZndfQ4 gra i tak dostanie drugie oblicze z tą dynamiczną pogodą Edytowane 5 października 2014 przez Fanek Cytuj
kts 2 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 .....panowie ile się możan marszczyć przy tej grafie jeśli model jazdy nie wiele trudniejszy niż w NFS o GT czy CARS nie wspominając..... Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 A grałeś już i wiesz?. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Ja lubię wyścigi i to bardzo. Na kierownicy nawet gram ale po tym zawale materiału mam już poważne obawy co do finalnej jakości Drive Club. Przed premierą tyle materiału wycieka że mam wrażenie jakby twórcy nie byli pewni zainteresowania i wręcz wylewają swoje zachwyty w internet. Ciekawi mnie ta cała sytuacja z nie pełną darmową wersją z plusa a pełną wersją ze wszystkimi autami i krajami. Jak będą wyglądały trofea w pełnej grze czy dojdą jakieś pucharki w DLC i wyjdzie na to że mając plusa będzie tylko 51% pucharków na profilu a za resztę trzeba będzie płacić. No jestem tego ciekaw. Dlatego większą nadzieje pokładam w pCars. Ale już tylko 3 dni i poszalejemy w DC, nawet jeśli nie na poważnie to dla trollingu. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 DC ma singla? ma, piecdziesiat kilka eventow, 150 w dlc jak wy mozecie porownywac gre, ktora ma byc duchowym natepca pgr, gdzie tez jak w tamtej serii punkty dostajemy za drift itp, a fizyka to tak na prawde bardziej wymagajace arcade do gier chcacych byc simami i jak najlepiej odwzororywac realne prowadzenie samochodu jak cars czy gt? w motostormach, hot pursuit czy wspomnianym pgr tez wam przeszkadzalo ze nie ma mozliwosci wlaczenia/wylaczenie kontroli trakcji i innych bajerow? 4 Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Chyba chodziło Ci o PGR. Ale ogólnie masz rację. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) ktoś wie coś wiecej o zasadzie działania klubów i ścigania sie o punkty? zakładając klub może do niego zapisać sie tylko 6 osób czy te 6 osób to jest jako "podklub" który wystawia sie jako ekipe do wyścigu ? easye dziś na gg coś mi o tym wspominałeś, napisz wiecej tutaj przy wolnej chwili Edytowane 5 października 2014 przez Fanek Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Nie śledzę na bieżąco doniesień, więc będę rad, jeśli ktoś wklei set listę kawałków, jakie trafią do gry. Ciekawe w jakie kllmaty pójdą po nastawionym na ostrzejszą muzykę Motorstorm. Po traillerach zdaje się że podobną do Forzy, ale mam nadzieję że się mylę. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Godzinę wertowałem neta i wszędzie jest podane z 5-6 kawałków także mógłby się wypowiedzieć wreszcie ktoś kto gra. Ale raczej będzie dobrze (chyba że jest tylko 5-6 utworów): Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 No właśnie też przeglądałem neta i większość to hybrid, szukam set listy ale nie ma jej i to mnie dziwi bo do premiery kilka dni a jest to ważny jak dla mnie element Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Spoko dodadza reszte w DLC Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 No mam nadzieję, że nie będzie 5 piosenek a reszta w dlc Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Dlaczego nie skoro 50% Gry w nim juz bedzie ? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Nie wiem czy było, bo nie śledzę tematu za bardzo. 2 Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Po co wam muzyka, skoro dzwięk silników został TAK nagrany. Powyższe filmik świetne, niesamowicie ta gra wygląda, photo mode będzie użyty niejednokrotnie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 fajnie to wygląda, już pomijam fakt kosmicznej grafiki, ale sam spadek deszczu, jedziemy niby świecki słonko, a za rogiem wiszą chmury pogoda żyje swoim życiem Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Podczas deszczu to auto wygląda jakby lewitowało nad ziemią, nie podoba mi się to. Na sucho jak jedzie nie mam takiego wrażenia. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 No to niestety po raz kolejny musze was zmartwic. W Fullu rzeczywiscie jest pare kawalkow na krzyz, co lepsze, przygrywaja one wylacznie w menu. Podczas wyscigu slyszymy jedynie dzwieki samochodow Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 mnie już żaden news o tej grze nie zmartwi. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Bedzie za(pipi)iste multi i styka Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Podczas wyscigu slyszymy jedynie dzwieki samochodow A sprawdzałeś opcje? Bo domyślnie muzyka podczas wyścigów jest wyłączona. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Proszę, przestańcie, za dużo beki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi