Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, bez jaj już, sprawdźcie to dokładnie posiadacze tego "molocha" bo to już śmieszne nie jest. Czytam i niby jest soundtracku na 2xCD, remixy DJ Shadow czy Noisia, nie uwierzę w te 5 piosenek.

Opublikowano

DJ Shadow to już wysoka półka, robił mixy do Tokyo Drift, w wersji ekskluzywnej właśnie widziałem są cd z audio

kurde pobieranie dla preorderów miało być 2-3 dni wcześniej, ale zaglądałem teraz i dalej odliczanie tylko jest

może jutro

Opublikowano

Pobieranie się zacznie jak Sony obciąży rachunek bankowy.

Co do tych ciekawostek 10h na przejechanie wszystkich zawodów ale nie zdobywając wszystkich gwiazdek nawet ładnie. Dobrze ze się da wyłączyć wspomagacze ja od razu wszystko na off w każdej grze. :)

Opublikowano

Dobrze ze się da wyłączyć wspomagacze ja od razu wszystko na off w każdej grze. :)

kuzwa nie chciałem tego pisać, ale zdaje sie nie ma żadnych wspomagaczy :D

Opublikowano

Dobrze ze się da wyłączyć wspomagacze ja od razu wszystko na off w każdej grze. :)

kuzwa nie chciałem tego pisać, ale zdaje sie nie ma żadnych wspomagaczy :D

Faktycznie rzuciłem tylko zamkniętym okiem na te ciekawostki y wydawało mi się że mona je dostosowywać.
Opublikowano (edytowane)

dwa fajne video, tutaj raczej jest retusz, podniesiony kontrast

https://www.youtube.com/watch?v=BA2JrvrPocA

https://www.youtube.com/watch?v=89EoMZndfQ4

obejrzyjcie to na tv, dopiero robi wrażenie :)

Pobieranie się zacznie jak Sony obciąży rachunek bankowy.

ja wiem, ale wczoraj na twiterze pisali, że nastąpi to 2-3 dni przed premierą

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

coś czytałem, że ten patch poprawia oświetlenie, ale to pewnie bardziej plotki

Italy pobierają już, może i u nas jeszcze dziś :)

BzMt9WTIQAAXF9a.jpg

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

2740mb? jakis szemrany tez screen

Tyle wymagane jest do uruchomienia gry, reszta w tle

Nie wiem jak wytrzymam, gra na dysku a nie będę mógł jej uruchomić.

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

recki to beda poklady beki, sam bym z 1 oczko od oceny obnizyl za to,ze gra zaliczajaca roczna odsuwe tyle zawartosci dostanie dopiero w przyszlych patchach, by ja rzetelnie zrecenzowac chyba bedzie trzeba poczekac z pol roku - jak dojda replaye, photo mode, nowe trasy, auta, zmienna pogoda, lepsze cieniowanie i inne bajery ktore obiecuja - ta gra reprezentuje wszystkie negatywne cechy jakie coraz popularniejsze robia sie w tej branzy, dziwie sie samemu sony i evoluion studio - przeciez to logiczne ze przez takie cos oceny nie beda na pewno bardzo wysokie i nikt raczej erraty za jakis czas nie zrobi do recki

Opublikowano

Dla mnie to chwytania się przysłowiowej brzytwy. Raz, że wyścigi na ps4 to dramat, a konkurencja właśnie wydała kolejny mocny samochodowy ex. Dwa Sony zainwestowało grube miliony w DC i trzeba chociaż część odzyskać. Z jednej strony wiadomo dlc to kolejne dolce na koncie, ale z drugiej ta gra jest ewidentnie nie skończona. Mnie tylko martwi czy z czasem inni nie zaczną robić podobnie.

Opublikowano

ano, recki i sprzedaz samej gry moga duzo znaczyc dla przyszlych gier - jesli to zgarnie super recki i sprzeda sie swietnie to moze to byc wyrazny sygnal do innych, ze mozna sprzedawac niedokonczone gry w cenie fulla by potem je konczyc patchami i platnymi dlc

Opublikowano (edytowane)

ja kibicuje żeby prawie nikt tego nie kupił :) Niech wszyscy grają w wersje z ps plusa. To może sony coś nauczy a tak będą myśleli że im wszystko wolno. Rok temu to miało być w plusie z darmo a teraz w plusie co dają? Rozbudowane demo. Heh w sumie nawet nie bo cała gra to rozbudowane demo. Jak mi easye powiedział że jest ok 50 samochodów to ja myślałem że tyle to ma wersja ps plus edition :P

Edytowane przez blantman
Opublikowano

tyle ze to arcade racer - 50 aut na tle innych gier tego gatunku to nie jest tragiczny wynik

nie stawiajcie tej gry przy simach jak gt,forza czy cars, tak samo nie przyrownujcie do horizon bo to calkiem inna gra, praktycznie nie posiadaja odowiednika jesli chodzi o specyfike i rozbudowanie(mowa o horizon)

Opublikowano

ja kibicuje żeby prawie nikt tego nie kupił :) Niech wszyscy grają w wersje z ps plusa. To może sony coś nauczy a tak będą myśleli że im wszystko wolno.

Sony już się nauczyło. Gdyby tak nie było, grałbyś w jakiś badziew od roku.
Opublikowano

No tak recenzje. Niestety w tych czasach gry sprzedaje hajp, youtube i gify. Co roku CoD, teraz Destiny i W_D udowodniły, że chłodne recenzje nie mają nic do powiedzenia w temacie sprzedaży. Ciekaw jestem co aż tak było zyebane w pierwszym DC, że zresetowali ten projekt :D Ciągle piszę, że stoję przed wyborem nowej konsoli i z dnia na dzień jest mi trudniej. FH2 jest mega grałbym w nią jak szalony, ale z drugiej strony chce poczuć w końcu ten next gen. Tyle, że DC graficzny kolos stoi na glinianych nogach, ech jak żyć :/