eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) Mi wczoraj karta nie chciała przejść i odrzuciło płatność na zamówienie przed premierowe.... doładowałem konto zdrapkami, oczywiście na allegro karta działa bez problemu, zamówienie przed premierowe dalej widnieje jako złożone,tylko nie wiem kiedy będą próbowali jeszcze raz kase ściągnąć. Edytowane 6 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) mi chwile po północy pobrało kase, ale ciągle nie moge pobierać, sprawdzam co jakiś czas przez www dodatkowo dla preorderów są 3 dodatkowe samochody, a w Special Edition jeszcze 2 (czyli razem 5), tych aut chyba normalnie nie będzie? (albo to jedne z tych, które mają dodawać co miesiąc tylko preordery dostaną je wcześniej), wiec razem wychodzi 100 aut Edytowane 6 października 2014 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 pobieraja kase dzis bo jutro rano konczy sie embargo na recki i boja sie pewnie, ze ludzie beda wycofywac preordery Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) pobieraja kase dzis bo jutro rano konczy sie embargo na recki i boja sie pewnie, ze ludzie beda wycofywac preordery obstawiam 77 na MC, lub jakieś 83 ze wszystkimi trasami, samochodami i warunkami atmosferycznymi - to wszystko powinno być już na premierę. Edytowane 6 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Bardzo mnie dziwi porównywanie Driveclub do Forzy. Przecież to nie jest symulacja! NFS: Shift, Shift 2, Grid Autosport, seria Dirt to gry podobne. Kłóćcie się dalej co jest lepsze- Gran Turismo czy Forza, ale nie mieszajcie w to Driveclub. No chyba że ktoś stoi przed dylematem którą konsolę kupić dla wyścigów- wtedy ja mu odpowiem kup PS4 dla arcade, a XOne dla symulacji i tyle. Kup PS4 dla Arcade DriveClub Kup PS4 dla Symulacji project Cars Win = Win 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) odnośnie soundtracku znalazłem jeszcze to: 01. The Hybrid Sessions Hybrid - All Torque Hybrid - Be Here Now Hybrid - Power Curve Hybrid - The Club Rules Hybrid - Tunnel Vision Hybrid - All Torque (Hybrid Remix) Hybrid - Be Here Now (Hybrid Remix) Hybrid - Power Curve (Hybrid Remix) Hybrid - The Club Rules (Hybrid Remix) Hybrid - Tunnel Vision (Hybrid Remix) 02. The Remix Sessions Hybrid - Power Curve (Dj Shadow x Bleep Bloop remix) Hybrid - All Torque (Black Sun Empire remix) Hybrid - Power Curve (Clark remix) Hybrid - Be Here Now (Qemists remix) Hybrid - Tunnel Vision (Photek remix) Hybrid - Power Curve (Noisia remix remix) Hybrid - All Torque (Raffertie remix) Hybrid - Tunnel Vision Hybrid - All Torque Hybrid - Be Here Now Hybrid - Power Curve Hybrid - The Club Rules Hybrid - All Torque Hybrid - Be Here Now Hybrid - All Torque Hybrid - The Club Rules http://vgost.wikia.com/wiki/DriveClub widziałem jeszcze liste z innymi kawałkami, ale chyba było nieoficjalne i niepotwierdzone dawać preload! Edytowane 6 października 2014 przez Fanek Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Soundtrack to śmiech na sali i to taki z końca. Fanek co masz takie ciśnienie na preload? Zdążysz pobrać no chyba że masz Neo 512 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 mam tylko 12mb ze 4h będzie szło, akurat mam więcej czasu teraz i mega zajarany jestem http://www.centrumher.eu/paradne-screeny-z-driveclub/ tu jeszcze wszystkie trasy gamer - wysłałem Ci PM Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) Hehe ja tak samo jajko znosze, po prostu brakuje mi wyścigów. Edytowane 6 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 na umilenie czekania 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Za ten gif z Koenigseggiem masz od dziś plusa ode mnie do końca tego forum. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Też mi się podoba , wymodelowana felga nawet podczas dużej prędkości jest next genowym ficzerem, nie widziałem tego nigdy w żadnej grze. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Od Need For Speed Shift obiecywali w DLC Agere i nic z tego nie wychodziło, ale w końcu się doczekam. Nareszcie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 dawać preload co sie dzieje! Sony put this shit online! Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 synek ty sie uspokoj, ochlon i daj na luz, bo zycie pokazalo ze ludzie tak nahajpowani jak ty na ten tytul z reguly sie najbardziej zawodza 6 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Dzisiaj po północy zjadło kasę i pewnie o tej samej porze zwolnią bęben maszyny losującej czyli za kilka godzin. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) Ktoś wie czy trasy które bedą dochodziły w DLC będą dotyczyły nowych lokacji czy tylko trasa jako trasa dostępna w jednej z pięciu lokacji? Edytowane 6 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 ma być nowa lokacja, więc pewnie rozdzielą troche tu troche tam 1 Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Hej znalazłem takie coś na ps blogu: In addition to that, we have another surprise up our exhaust pipe! Purchase DRIVECLUB at retail or digitally via the PlayStation Store, and you’ll get a 50% discount voucher for a 12-month PlayStation Plus subscription. That’s equivalent to six months free and it ensures that you’ll get the most out of DRIVECLUB and your PS4 from the get-go. http://blog.eu.playstation.com/2013/08/20/driveclub-pre-order-offers-and-cover-art-revealed/ Co my na to? Jakiś zbiorowy list do $ony? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 (edytowane) kurde, a ja akurat dziś doładowałem ps plus na rok bo mi sie kończy na dniach to trzeba do nich maila pisać po ten voucher czy jak ? edit: haha faktycznie Edytowane 6 października 2014 przez Fanek Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 To jest oferta sprzed roku. Już dawno nieaktualna. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Nie podniecajcie sie. Bylo to zapowiedziane, a kilka miesiecy temu Sony sie rozmyslilo i juz nie bedzie. Ja jutro pownienem dostac pelna darmowa wersje DC z amazonu. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 To jest oferta sprzed roku. Już dawno nieaktualna. To jest z 7 maja 2014 Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 To jest oferta sprzed roku. Już dawno nieaktualna. To jest z 7 maja 2014 Raczej z 20go sierpnia 2013. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi