Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie hype nie dopadł a jednak zmówiłem preordera, liczę że DC bardziej mnie wciągnie niż NFS, który defakto nie był taki zły. Samochodówek jak na lalkarstwo więc bierze się co dają póki nie pojawi się nowe Gran Turismo, na które pewnie znów będzie czekać kilka lat ;/

Opublikowano

Jak to jest - jednym zdjęli już blokadę i pobierają a reszta czekać musi? plusowa wersja za 169 PLN już czeka do pobrania. Abstrahując od produkcji i jej jakości faktycznej - za taką cenę właśnie powinni puszczać digitalowe wersje gier na PS4, dla samego sprawdzenia tego głośnego tytułu warto tyle wydać, bo nie robiąc dramy jaka tu się rozlewa - napewno na 7 to gierka będzie jak nie wyżej, więc za tę cenę dramatu nie będzie. No i ta grafa <3

Opublikowano (edytowane)

niecałe 15h zostało i nadal nic, próbowałem ładować z library, przez strone www, z uśpienia konsoli, wstawałem nawet dwa razy w środku nocy sprawdzić :P

pocieszenie, że to Sony coś popierdzieliło bo nie wszystkie kraje mogą pobierać

po rozwinięciu twita są komentarze

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Amerykańce już grają od 9:00, tzn. szczęśliwcy, którym udało się dociągnąć póki serwery nie padły. Z pierwszych komentarzy na neogafie - gra świetna, a muzyka w menu wyborna ;)

Edytowane przez Sunnyluk
Opublikowano (edytowane)

z twittera:

I'm chasing up the PlayStationStore team to find out why not everyone has been able to start their DRIVECLUB pre-load. Will report soon.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

W UK Premiera dopiero 10/10 O_O

Trzeci świat, więc co się dziwić ;)

W UK chyba zawsze premiery są kilka dni później względem całej Europy, ktoś o tym pisał chyba w temacie o SO.

PS. Poczytajcie opinie na gafie, wygląda to bardzo dobrze, model jazdy na plus i oczo(pipi)na grafika, to co jest często chwalone.

Edytowane przez YETI