Niewidoczny 334 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 W UK premiery gier zawsze sa w Piatki Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Czyli co aż tak dużo preorderow byle że serwery padły? I to z samej Ameryki? Edytowane 7 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 duzo ludzi kupilo cyfrowa wersja bo tania i jednoczesnie weszlo do gry sekunde po polnocy kiedy wersja cyfrowa stala sie aktywna i stad cyrk Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No i wszyscy z PS+ ktorzy chcieli obadac wersje darmowa Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Czyli tego samego możemy się podzielić e UE i UK hehe Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No i wszyscy z PS+ ktorzy chcieli obadac wersje darmowa ponoc jeszcze wersji z ps+ nie ma w us na serwerach Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 7 października 2014 Autor Opublikowano 7 października 2014 wstawałem nawet dwa razy w środku nocy sprawdzić boje sie ciebie Też jestem fanatykiem gier wyścigowych. Miałem brać bundle PS4 i DC na premierę w zeszłym roku jak zapowiedzieli zestaw. A teraz? Teraz zagrałem w Forze 5 i Horizon 2 i chęć na wszelkie inne ścigałki mi przeszła. Niby seria zupełnie odmienna od DC, ale też wyścigi. Ogram pewnie wersję z PS+ DriveClub'a i po jakimś czasie zrobię aktualizację do pełnej wersji. Jak już powprowadzają te wszystkie zapowiedziane patche. Fanek chyba może spać spokojnie. Jeśli był zarajany NFS: Rivals, to DC powinno go w pełni usatysfakcjonować Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Kurcze zagram dopiero 9go, ale za to cały dzień wolny a i jutro znajomi z listy ponabijają wyniki to będzie co poprawiać. EdiT Teraz oglądam streamy i opcja multiplayer jest w ogóle nie dostępna Edytowane 7 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 bo serwery są offline, ponoć działały 4h i wyłączyli znowu, mowa o US w CW nie ma sensu pisać o tym, jestem jeszcze chwile przy klawiaturze to wkleje: Quick impressions after getting to level 4: Perfect handling. I love how responsive it feels. The right balance of arcadey/sim is here. I'm happy with the weight of the cars so far. The visuals really do carry some wow factor. Had some fireworks pop up towards the end of a race and caught myself saying "Wow" out loud. This game feels 1/2 there when the servers are off, at least for now. I couldn't access clubs, etc, and the menus are all heavy on internet enabled content. I really wish PS4 had custom music already. While I like the in-game tracks so far, I want to put a custom playlist in ASAP. GREAT sense of speed, especially considering we're talking about 30fps. That's it for now. Looking forward to playing more soon. Can't believe there's no replay viewer/editor here! My Quick 2 cents before bed: Control, control, control, this game has amazing feel and response. Just like everyone said, Feels like good ol PGR. Graphics - I'm pretty sure we're just inputting commands to live tv streams. Music - I'm usually not one for the music choices in racing games (ie Forza series, GT series, etc) but I am enjoying this, gets me in the mood, keeps me in the zone and provides a good mood. I'm pretty much addicted to this, HAD to pull myself off because I started sleepdriving. So far, My racing GOTY. (I have FH2, and beaten most of it) Going to bed after 2 hours playing.++ lighting and sense of speed are unmatched+ handling is very responsive. AI while slightly predictable is tough and challenging= the tracks are fun, the SP portion is well layed out and will keep busy for a good while(esp with tougher AI at higher levels)- Online aint working the first night- you could knock the # of cars and lack of customizationDoes it kill forza,horizon,GT or Pcars. Maybe not but its debateable.It can hang with the big boys. The fundamentals are very good and the sense of speed and lighting make it special IMO. ktoś tez pisał, że z serwerami offline gra wygląda, jakby nie miała połowy opcji, ponoć sporo jest w menu klubów Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 mozna i trzeba szydzic z evolution jak bardzo nie wyrobili sie na przelozona premiere ale Rushy33 i jego komunikacja z graczami jest niesamowita - trzymam mimo wszystko kciuki za nich bo szkoda jakby kolejne fajne studio robiace ekskluzywne racery w szeregach sony zostalo zamkniete Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Też jestem tego zdania, gość robi robotę, komunikacja z graczami jest na poziomie wyższym niż każde inne studio, ktoś (nie wiem czy nie on) ma też konto na gafie. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Serwery chyba już działają bo widoczne są leaderboard EDIT I wyzwania w grze również trybia drift, jazda po linii itp Edytowane 7 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Pierwsza recka 8,5 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Pierwsza recka 8,5 Na jakim serwisie? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Ruszył preload 2740 MB pobralo w 10 min, wiec jak narazie chociaz z prędkością pobierania nie ma problemu. Edytowane 7 października 2014 przez kes Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 U mnie też idzie, ale dodatkowych samochodów nie da rady błąd CE Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 U mnie też idzie, ale dodatkowych samochodów nie da rady błąd CE U mnie przez pc jak dałem jeszcze raz do pobrania dodatkowe auta to wyświetliło że już pobrane lol Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 neogaf sie rozplywa, doslownie rozplywa sie w super opiniach - no przyznam ze jestem w szoku, nie wierzylem do konca ze to wypali - dawac mi juz fulla i niech jak najszybciej wychodza te latki z zmienna pogoda - duchowy nastepna PGR juz puka do drzwi szlachty!!!!!!!!!!!!! Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 U mnie też idzie, ale dodatkowych samochodów nie da rady błąd CEU mnie przez pc jak dałem jeszcze raz do pobrania dodatkowe auta to wyświetliło że już pobrane lol U mnie błąd pobierania przez www Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Wszystko super czekam na recki ale kurde naprawde mogli juz im dac te dwa miechy dodatkowego czasu niech dodadza wszystko a nie tak na raty. Ale nie zmienia to faktu ze jak nie lubie samochodówek to w DriveCluba musze zagrac. I niech reka boska broni Sony likwidowac evolution studio. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 auta error, gre pobiera Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 3GB ściągnięte w 10 minut PSN>XboxLive Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) sprawdziłem teraz na konsoli i u mnie tez ruszyło pobieranie, 3 auta error póki co, pobiera 135mb patch i 2.7gb Ficuś licze, że jak spotkamy sie na trasie przeprosisz za te oblegi w strone gry a grać będzie dziś jeszcze można czy po północy? Edytowane 7 października 2014 przez Fanek Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Mi również, aby się nie okazało z tymi autami że będzie tak jak z dodatkami do Diablo że nie na nasz region dali. Edytowane 7 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi