Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Fanek ja cie mam w ogole na psn? :P

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 611 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Ja wysłałem właśnie Ficuś zaproszenie tobie, Fanka nie wiem czy mam

Opublikowano

mam misterny plan po pobraniu się całej gry odłączyć internet konsoli i zmienić datę na 8go. Zadziała? Czy jeszcze nie posiadam licencji?

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

nie zadziala - date pobiera z sieci psn, a nie z konsoli - takim tokiem rozumowania np moglbys miec dozywotnie plus majstrujac zegarkiem w konsoli :P

Opublikowano

Po północy liczę na jakieś opinie bo ja grę kupię jutro w pudełku :)

Opublikowano

Powysyłam dzisiaj Wam (kogo mi się uda zidentyfikować po psnid) zaproszenia do ścigania w DC. Im więcej osób na liście, tym większa zabawa : ]

Opublikowano

Ost konkretnie pod grę hmm będzie pewnie pasować ale nie wiem czy nie wolałbym różnych zespołów :)

Opublikowano

Panowie kupuje ktoś jutro w łódzkim saturnie? Wiadomo o której gra będzie dostępna? Jest już aplikacja na telefony bo nie widzę w app storze i androidzie

Opublikowano

Mi juz wysłano gre, Blue Games Warszawa

Wiec jak ktos z wawy jest to powinien tam dzisiaj podskoczyc po kopie

Opublikowano

yfwcag.gif

o kurde te ludziki z prawej strony :D

wysłałem wam PM

Opublikowano

Grafika jest ładna ale wtedy kiedy zmienia się pora dnia, muzyka jest beznadziejna. Muszę odblokować lepsze wozy bo jak na razie gra nie porywa. 

Opublikowano

Już nie można kupić na PSN za 169 :( Status niedostępne.

Co za "bracia starsi w wierze" !

Porażka

Opublikowano

zostawcie konsole w stanie czuwania lub włączoną...w tle zassało mi całość 16gb:)

Opublikowano

polscy recenzenci...

Szkoda tylko, że pora dnia nie zmienia się zupełnie losowo. Próbowałem pobić wynik Polygamii w wyzwaniu założonym przez Marcina Kosmana – kilka razy jeździłem ten sam wyścig i za każdym razem w tym samym momencie robiło się ciemno. Naprawdę trzeba było rozwiązać to skryptem?

milion razy tworcy pisali, ze pogoda jest totalnie losowa za wyjatkiem wyzwan - wtedy mamy identyczne warunki jak rzucajacy je kolega by bylo sprawiedliwie

Opublikowano

Porażka

Z tego linka nie działa?: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCPLUSUPPREORDER

Kupiłem 30 minut temu.

Muszę tylko jeszcze konsolę dorwać :teehee:

Edytowane przez DaN3000

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo że Polska branża [*]

W tej chwili to tylko eurogamer, nie ma kompletnie zadnego sensu wchodzić na żadną inną stronę.

Opublikowano

Tak samo minus za brak zapowiadanych opadów na gram.pl. Tak samo milion razy pisali tworcy ze dojdą po premierze. No i muzyka to kwestia gustu bo sporo osób pisze że muza akurat jest fajna.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Porażka

Z tego linka nie działa?: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCPLUSUPPREORDER

Kupiłem 30 minut temu.

Muszę tylko jeszcze konsolę dorwać :teehee:

Na tym linku też już lipa :(

Pewnie sporo pre-orderów dostali, to dawaj podnieść cenę. Typowe...

Więc mam to w d.upie, i kupię za jakiś czas używaną.

254pln to z pełnym szacunkiem ta gra nie jest warta - jak zresztą każda inna.

Edytowane przez mrynk

Opublikowano

Wie ktoś czy po premierze pozostanie możliwość zakupu za 169zł dla Plusowiczów?