Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam misterny plan po pobraniu się całej gry odłączyć internet konsoli i zmienić datę na 8go. Zadziała? Czy jeszcze nie posiadam licencji?

Edytowane przez gamerTHC
Opublikowano

nie zadziala - date pobiera z sieci psn, a nie z konsoli - takim tokiem rozumowania np moglbys miec dozywotnie plus majstrujac zegarkiem w konsoli :P

• Plusik 1
Opublikowano

Grafika jest ładna ale wtedy kiedy zmienia się pora dnia, muzyka jest beznadziejna. Muszę odblokować lepsze wozy bo jak na razie gra nie porywa. 

Opublikowano

polscy recenzenci...

Szkoda tylko, że pora dnia nie zmienia się zupełnie losowo. Próbowałem pobić wynik Polygamii w wyzwaniu założonym przez Marcina Kosmana – kilka razy jeździłem ten sam wyścig i za każdym razem w tym samym momencie robiło się ciemno. Naprawdę trzeba było rozwiązać to skryptem?

milion razy tworcy pisali, ze pogoda jest totalnie losowa za wyjatkiem wyzwan - wtedy mamy identyczne warunki jak rzucajacy je kolega by bylo sprawiedliwie

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Już nie można kupić na PSN za 169 :( Status niedostępne.

Co za "bracia starsi w wierze" !

Porażka

Z tego linka nie działa?: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCPLUSUPPREORDER

Kupiłem 30 minut temu.

Muszę tylko jeszcze konsolę dorwać :teehee:

Edytowane przez DaN3000
Opublikowano (edytowane)

Tak samo minus za brak zapowiadanych opadów na gram.pl. Tak samo milion razy pisali tworcy ze dojdą po premierze. No i muzyka to kwestia gustu bo sporo osób pisze że muza akurat jest fajna.

Edytowane przez Ma_niek
Opublikowano (edytowane)

Już nie można kupić na PSN za 169 :( Status niedostępne.

Co za "bracia starsi w wierze" !

Porażka

Z tego linka nie działa?: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/driveclub-playstationplus-edition-full-game-upgrade/cid=EP9000-CUSA00003_00-DCPLUSUPPREORDER

Kupiłem 30 minut temu.

Muszę tylko jeszcze konsolę dorwać :teehee:

Na tym linku też już lipa :(

Pewnie sporo pre-orderów dostali, to dawaj podnieść cenę. Typowe...

Więc mam to w d.upie, i kupię za jakiś czas używaną.

254pln to z pełnym szacunkiem ta gra nie jest warta - jak zresztą każda inna.

Edytowane przez mrynk