Ludwes 1 682 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No i co z tego, że dojdą? Koleś pisze recenzję gry takiej, jaka jest, a nie takiej, jaką ma być. 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Tak samo minus za brak zapowiadanych opadów na gram.pl. Tak samo milion razy pisali tworcy ze dojdą po premierze.To samo miałem właśnie pisać, niedługo będą minusawac wszelkie gry bo twórcy nie zapowiedzieli aktualizacji Mam pytanie jak to z tym mnożnikiem punktów dla preorderowcow? Ostatnio jak kupiłem TLoU też miałem mieć dodatkowe pkt w multi i taki uj widziałem je tylko na papierze. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No i co z tego, że dojdą? Koleś pisze recenzję gry takiej, jaka jest, a nie takiej, jaką ma być. nie rozumiesz o czym on pisze Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Tak samo minus za brak zapowiadanych opadów na gram.pl. Tak samo milion razy pisali tworcy ze dojdą po premierze. No i muzyka to kwestia gustu bo sporo osób pisze że muza akurat jest fajna. no, ale ocenia się to co teraz a nie co będzie za kilka tygodni Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja też się piszę na wspólne ściganie, jeśli dorwę jutro grę w moim MM w rozsądnej cenie, możecie mnie zaprosić. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No i co z tego, że dojdą? Koleś pisze recenzję gry takiej, jaka jest, a nie takiej, jaką ma być. nie rozumiesz o czym on pisze Oświeć mnie. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Można napisać w minusach brak warunków atmosferycznych, czy 3/4gry dojdzie w DLC, ale o warunkach pogodowych była mowa od samego początku że nie będzie w dniu premiery, ja osobiście ten minus odebrałem jako zawód że obiecali je na premierę a ich nie ma. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 He he, właśnie mi Playstation Polska odpowiedzieli że muszę być zalogowany na swoim profilu to wtedy jest dostępny upgrade. Więc OK, cofam krytykę i dam im zarobić. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 He he, właśnie mi Playstation Polska odpowiedzieli że muszę być zalogowany na swoim profilu to wtedy jest dostępny upgrade. Więc OK, cofam krytykę i dam im zarobić. no raczej, update jest tylko dla plusowiczow Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Można napisać w minusach brak warunków atmosferycznych, czy 3/4gry dojdzie w DLC, ale o warunkach pogodowych była mowa od samego początku że nie będzie w dniu premiery, ja osobiście ten minus odebrałem jako zawód że obiecali je na premierę a ich nie ma. O tym, że content (deszcz) gry którym była reklamowana przez 11 miesięcy dojdzie w patchu za jakiś czas może wiedzieć recenzent, możesz wiedzieć ja czy ty, ale wyobraź sobie, że wchodzi taki janusz co kupił ps4 i chce scigałkę i ogląda ta zaje.biste gify z deszczem czy sniegiem a w fullu tego nie ma to myślisz, że się nie wkurzy? A tak przeczyta chociaż reckę i będzie wiedział co jest grane. Bo pomyśli jeśli by tego nie wymienili w minusach gry, to równie dobrze przy okazji kolejnych recenzji innych gier można olać ten aspekt i w takim razie wychodzi gra bez połowy contentu, który bedzie w patchu więc ok 9/10 bo dadzą to za jakiś czas. Edytowane 7 października 2014 przez _Be_ Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Na tym linku też już lipa Pewnie sporo pre-orderów dostali, to dawaj podnieść cenę. Typowe... Więc mam to w d.upie, i kupię za jakiś czas używaną. 254pln to z pełnym szacunkiem ta gra nie jest warta - jak zresztą każda inna. Przecież to Twoje konto mike_74pl nie ma Plusa. No chyba, że na innym, z PS+ sprawdzałeś i też nie było wersji za 169 zł? Dokładnie: konto mike_74pl mam jako główne bo na nim grałem parę lat w Irlandii i nie chcę rozdrabniać trofeów na inne konta. Mam też polskie gdzie teraz robię zakupy (będąc już na stałe w kraju). P.S. Jak kupię tego upgrade'a to na bank pełna gra będzie chodzić, nawet jeżeli kiedyś PS+ się skończy ??? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 tak będzie działać po zakończeniu subskrypcji plusa Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 -info o deszczu z tego co kojarze pojawiło sie w maju 2014? czyli pół roku temu -gdzieś czytałem na twiterze, że wersja z plusa za 169zł będzie dostępna ponownie od jutra (ale pewien nie jestem, doczytajcie) o apce na androida MyDriveClub http://m.ppe.pl/news-31417-mydriveclub___aplikacja_na_androida_gotowa.html Cytuj
Barbartolini 0 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Cześć czy jeżeli kupię białe PS4 z Driveclub w zestawie na niemieckim Amazonie, to czy będę mógł grać w Drivclub po polsku? (albo chociaż po angielsku) Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Można napisać w minusach brak warunków atmosferycznych, czy 3/4gry dojdzie w DLC, ale o warunkach pogodowych była mowa od samego początku że nie będzie w dniu premiery, ja osobiście ten minus odebrałem jako zawód że obiecali je na premierę a ich nie ma. O tym, że content (deszcz) gry którym była reklamowana przez 11 miesięcy dojdzie w patchu za jakiś czas może wiedzieć recenzent, możesz wiedzieć ja czy ty, ale wyobraź sobie, że wchodzi taki janusz co kupił ps4 i chce scigałkę i ogląda ta zaje.biste gify z deszczem czy sniegiem a w fullu tego nie ma to myślisz, że się nie wkurzy? A tak przeczyta chociaż reckę i będzie wiedział co jest grane. Bo pomyśli jeśli by tego nie wymienili w minusach gry, to równie dobrze przy okazji kolejnych recenzji innych gier można olać ten aspekt i w takim razie wychodzi gra bez połowy contentu, który bedzie w patchu więc ok 9/10 bo dadzą to za jakiś czas. Z reklamy telewizyjnej nie wynika że będzie można ścigać się w deszczu, a janusze na fora nie wchodzą by oglądać gify w deszczu. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Szału nie ma Eurogamer 6/10 Gamespot 5/10 Polygon 7.5/10 ( lepiej niż FH2 XD) Gameinformer 7.75/10 IGN 7.9 Edytowane 7 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 recki sa dramatyczne - duzo 5/10 i 6/10 i chyba nawet 70% sredniej to miec nie bedzie miec :D Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 recki sa dramatyczne - duzo 5/10 i 6/10 i chyba nawet 70% sredniej to miec nie bedzie miec :D :D :D Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) del Edytowane 7 października 2014 przez marekjw2523 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) jak pisaliście wcześniej, oceny nie beda wysokie, ale jak na jakiejś retce widze - Engine sounds are disappointing to nie wiem co myśleć o tym serwisie Ficuś zgadzam sie w 100% Edytowane 7 października 2014 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 no ale ludzie to bylo do przewidzenia - recki sa sprawiedliwie - jakby sie tej grze w reckach nie oberwalo za tragicznie obciety content to by wiecej firm zaczelo robic takie hybrydy - oceniamy to co jest tu i teraz, a nie zlotouste obietnice, ja bym oddal tworcom sprawiedliwosc to za pol roku - rok , errata do recenzji i tyle Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 7 października 2014 Autor Opublikowano 7 października 2014 Taka hipokryzja. Na Kojime psioczyli, że dema sprzedaje. A tu co? To samo. I drożej nawet. 3/4 gry dojdzie w DLC? Śmiech na sali. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) jak pisaliście wcześniej, oceny nie beda wysokie, ale jak na jakiejś retce widze - Engine sounds are disappointing to nie wiem co myśleć o tym serwisie lepszy jest gamespot, który stwierdził ze gra jest za trudna XD gametrailers 8.6 Edytowane 7 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 To widać jaki poziom prezentują te portale Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) ppe.pl 8.0 Edytowane 7 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi