gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Nie jest źle, trzeba poczekac na recenzje z reszty rynków UE i UK wg mnie w do następnego tygodnia dobije do 80 Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Tymczasem boty na wieść o słabych reckach Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) E tam marudzicie poly dobra recka, psssite dobra recka, Eurogamer.pl 8.0 (ich oceny zawsze są adekwatne do tego co dostajemy). Nie jest źle, a jak dojdzie patch z warunkami pogodowymi to imo do każdej recki można dopisać jedno oczko. Zresztą zapytajcie się jakiegokolwiek recenzenta o poziom umiejętności zachodnich kolegów - jednym słowem dramat (chodzi czysto o ścigałki) Edytowane 7 października 2014 przez Starh Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Prawda jest taka, że ta gra nie jest gotowa na jutrzejszą premierę. Powinni o tym wcześniej pomyśleć i wydać to na wiosnę 2015, a na tę jesień przesunąć The Order albo nawet skołować coś w stylu GT 7 Prologue. Wydawca sam zrobił tej grze krzywdę. Edytowane 7 października 2014 przez Kasias Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ale śmieszna zmiana nazwy tematu boki zrywac. No niestety jestem teraz ciekaw co dalej z Evolution. Ten cały DriveClub moze im bokiem wyjsc. Jak mozna dostac dostac rok czasu do poprawek a nie zrobic wiekszosci rzeczy. To rok temu co oni mieli jedna trase gotowa?. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ale śmieszna zmiana nazwy tematu boki zrywac. No niestety jestem teraz ciekaw co dalej z Evolution. Ten cały DriveClub moze im bokiem wyjsc. Jak mozna dostac dostac rok czasu do poprawek a nie zrobic wiekszosci rzeczy. To rok temu co oni mieli jedna trase gotowa?. To raczej chodziło o to, że coś w grze nie działało w kwestii game designu. Zmienił się reżyser i pozmieniali to i owo. No ale Evo pewnie pójdzie do piachu, tak coś czuję. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 rok temu to oni wrócili do deski kreslarskiej Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No jesli wrócili do poczatku i Sony naciskało na premiere to w sumie tak im zle nie poszlo. Do piachu raczej nie pojda bo to bez sensu by było. Mysle ze jesli powstała by druga czesc to moze byc niezle. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 ale to niektórzy tutaj skreślają gre i wróżą zamknięcia studia które je tworzyło po kilku reckach? gdzie niektórzy recenzenci piszą, że AI za trudne, a dzwieki silników brzmią ohydnie proponuje samemu zagrać i sie przekonać, na gafie bardzo dobre opinie graczy i czekać teraz do północy Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No jesli wrócili do poczatku i Sony naciskało na premiere to w sumie tak im zle nie poszlo. Do piachu raczej nie pojda bo to bez sensu by było. Mysle ze jesli powstała by druga czesc to moze byc niezle.Jak będą myśleć o drugiej części to już powinni się za nią brać Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) ale to niektórzy tutaj skreślają gre i wróżą zamknięcia studia które je tworzyło po kilku reckach? gdzie niektórzy recenzenci piszą, że AI za trudne, a dzwieki silników brzmią ohydnie proponuje samemu zagrać i sie przekonać, na gafie bardzo dobre opinie graczy i czekać teraz do północy Fanek ja rozumiem, że jesteś napalony, wiem że gra Ci się pewnie spodoba, ale popatrz na to obiektywnie - playground games w półtoraroku stworzyło Horizon 2 z otwartym światem i genialnymi eventami, a DC powstawał ponad 2 lata, DWA LATA albo i więcej (build zaprezentowali już w lutym 2014 więc musieli nad grą pracować wcześniej)!! Edytowane 7 października 2014 przez Starh Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 LOL, jak tak czytam to widzę że niektórzy tutaj obstawiali 100 na MC Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 100 nie ale napewno nie 74. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) DriveClub padł ofiarą źle rozplanowanej kwestii ścigałek przez Sony. GT 6 powinno ukazać się na premierę PS4 albo najdalej właśnie teraz. Osobiście nie szaleję za racerami, ogrywam jeden na rok, i to jak wleci w Plusie. Ale jak słyszę przed premierą, że po ROCZNEJ obsuwie w dniu debiutu gry deweloper poda... datę publikacji patcha wprowadzającego zmienne warunki atmosferyczne, to mamy tutaj do czynienia z sytuacją absurdalną. Te 75%, w końcu dobra średnia, mogłaby być pewnie znacznie wyższa, niestety Sony zdecydowało się wydać grę niedokończoną. Edytowane 7 października 2014 przez Kasias 7 Cytuj
Daffy 10 572 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 DriveClub padł ofiarą źle rozplanowanej kwestii ścigałek przez Sony. GT 6 powinno ukazać się na premierę PS4 albo najdalej właśnie teraz. Osobiście nie szaleję za racerami, ogrywam jeden na rok, i to jak wleci w Plusie. Ale jak słyszę przed premierą, że po ROCZNEJ obsuwie w dniu premiery gry deweloper poda... datę publikacji patch wprowadzającego zmienne warunki atmosferyczne, to mamy tutaj do czynienia z sytuacją absurdalną. Te 75%, w końcu dobra średnia, mogłaby być pewnie znacznie wyższa, niestety Sony zdecydowało się wydać grę niedokończoną. bylby plusik ale sie wyczerpaly, srednia sa adekwatne do zawartosci, co z tego ze model jazdy fajny jak tyle rzeczy jest niedokonczonych, a konkurencja w tym czasie zrobila wiekszego i bardziej rozbudowanego horizon2 sony powinno w ogole tej gry nie zapowiadac jako tytul startowy - jeszcze zolte kitajce prawie do konca utrzymywali, ze jednak to bedzie tytul na premier. tez uwazam, ze jakby wyszlo to za pol roku to wszystkim by wyszlo na dobre, recki tez pewnie oscylowalyby kolo 85%, a tak tez jestem w grupie osob, ktore boja sie o przyszlosc evolution studio - co z tego ze za pol roku to bedzie zupelnie inna gra, recki i opinie ida w swiat tu i teraz, za pol roku to moze z 2-3 recenzentow pozwoli sobie na nowo napisac recke ukonczonej wersji 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Pomijając oceny warto potraktować Drive Club jako Ridge Racer i po prostu dobrze się bawić. Kierownice postanowiłem kupić dopiero razem z Project Cars. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 100 nie ale napewno nie 74.A ja tak, jeśli gra zalicza rok opóźnienia a później dochodzi 3/4 w patchu a nawet pogoda to jest to sygnał że coś z tą grą jest nie tak, od początku miałem do niej podejście jak ussr, dobrze się bawić i rywalizować, to wszystko, na chwilę obecną widzę że będzie jeszcze lepiej niż sam się spodziewałem. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Już jestem po kilkunastu wyścigach i im dalej tym lepsze wrażenie, chce się więcej. PLUSY - muza - wiadomo,każdy lubi coś innego ale pasuje do menu i do wyścigu, - grafika / tory - faktycznie pierwszy tor zrobił najgorsze wrażenie, później jest tylko lepiej, - dynamika - nie grałem w PGR wiec nie porównam ale jazda nieziemska, model jazdy, prędkość, - AI - dobre, walka jest aż do mety, popełniają błędy i wypadają z toru - tego mi brakuje w GT - PD uczcie się, - trzeba hamować nawet przy najwolniejszych pojazdach, nie opłaca sie jeździć w burakach jak i po bandzie, - wygląd / prędkość działania, ładowania menusów / wyścigu - Polyphony D mogli by się nauczyć ponownie, MINUSY jak coś znajdę to dam znać, teraz jestem pod wrażeniem pozytywnym wiec trudno coś zauważyć. Dla mnie ocena znacznie większa niz 70... bardziej dałbym 85/100 3 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 A ja muszę czekać do jutra żeby ocenić, bo wpierw pośmigam w te plusową wersje i jak się spodoba to dopiero wtedy zrobię upgrade. Dla mnie to wciąż niewiadoma. Pierwsze wyścigi na PS4, czizes ależ nerwy. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Ale śmieszna zmiana nazwy tematu boki zrywac. No niestety jestem teraz ciekaw co dalej z Evolution. Ten cały DriveClub moze im bokiem wyjsc. Jak mozna dostac dostac rok czasu do poprawek a nie zrobic wiekszosci rzeczy. To rok temu co oni mieli jedna trase gotowa?. Ta gra rok temu wyglądała koszmarnie biorąc pod uwagę nową generację. Grałem na IFA to był taki aliasing jak z PS3,5 a nie PS4... było naprawdę słabo pod tym względem oraz rozdzielczość bo przepych był już wtedy widoczny. Ja odpuszczam i pogram na razie w to co dają za free na +. (a na deser forza, która ma taką muzę, że nie mam pytań nawet z gorszą grafą...ale aż chce się odpalić i jeździć). Edytowane 7 października 2014 przez -gmeru- 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 A ja muszę czekać do jutra żeby ocenić, bo wpierw pośmigam w te plusową wersje i jak się spodoba to dopiero wtedy zrobię upgrade. Dla mnie to wciąż niewiadoma. Pierwsze wyścigi na PS4, czizes ależ nerwy. IMO wersja ps + dostała najgorzej wykonane trasy :X Norwegia czy Chile to zupełnie inna bajka Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Canada też niczego sobie A w DLC mają dodać Polskę, dziurawe drogi i samochody terenowe Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Czyli co? Dopiero jutro zagram w tego szrota mając plusa i to jeszcze na najgorzej wyglądających trasach? Ide odpalić pgr4 na xboxie 360 bo nie mam pytań. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Jutro jest premiera, więc w czym problem? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi